• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MRTVYKOTE: podívej, když se nikdo nepřihlásí, počkají na tebe třeba rok.
    nejsem z Prahy, ale budou k dispozici v Praze v prodejně Caresse k vyzkoušení. Komu budou sedět a bude je chtít koupit, nechá u holek 600 a šaty si odnese.
    Momentálně jsou šaty v OL, ale dnes je povezou do Prahy.
    MRTVYKOTE
    MRTVYKOTE --- ---
    CHIMERA: mno az bych mela cas vyjet do prahy (teda predpokladam ze jsi z prahy) tak bych je rada vyzkousela a popripade ti od nich ulevila, ale casove to vidim az na letni prazdniny pokud me na cesty nezavane nahoda...
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    ANNNA: žádný pořadník není. vypadá to, že šaty zůstanou viset ve skříni. škoda jich.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    MADIETTA: Představila jsem si, jak si uprostřed obřadu začnu svlíkat v obřadní síni šaty... ;)

CHIMERA: No, tak v tom případě si mě napiš až na pomyslný konec pořadníku, protože příští léto budu pravděpodobně potřebovat šaty rozepínací nikoliv na zádech...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    CHIMERA: a tak zas by to tu svatbu oživilo. :-D
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    ANNNA: kojit fakt ne. musela by sis rozepnout ten zip na zádech a sundat celý vršek až do pasu... jsou vypasované...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    ANNNA: jen se v nich bude asi pěkně blbě kojit ;)
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    CHIMERA: OK, v srpnu plánuju jít na jednu svatbu, tak se mi pěkné šaty budou hodit ;) Pokud teda v nich může chodit i kamarádka, nejenom matka nevěsty ;)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    ANNNA: zatím se nikdo nepřihlásil, takže klidně počkáme, až porodíš :D
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    CHIMERA: Sakryš, hned bych zkoušela, nebýt těhotenskýho pupku!!!!
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    CHIMERA: Vypadají skvěle, škoda že mi 16 asi nebude :-(
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    MOUNTBATTEN: měla jsem je bez spodničky a vyhovovalo mi to zcela.
    svého problému se žebry se neboj, to mám jen já, nešťastnica, co se jí po porodu obvod žeber roztáhl o 15 cm :((

Budu ráda, když někomu ty šaty udělají radost. Mě jejich ztráta mrzí velice.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    CHIMERA: nedes mne. Ja je mam od pondeli doma, ale jeste jsem je neozkousela.

Jo a objev ameriky - bohata spodnicka se nehodi na kancelarske prace! Mela jsem vcera ty, co tu resila Talanka a pod nima echtovne umelohmotnou cinskou spodnici. Vejit se na zidlo- prvni zadrhel. Vejit se pod stul - druhy zadrhel. Pomoooc, ja furt klouzu dolu- zasadni zadrhel. Tak jsem spodnici potupne svlůikla, ulozila do sktrine a pri odchodu z prace oblikla.

Vyhoda tech satu je v tom, ze vypadaj velmi dobre i bez spodnice;-)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    Holky, tak objednané šaty mi bohužel nejsou.
    Jedná se o ty s černými puntíky. Podklad je slonovinová světlá barva.
    Látka velmi příjemná, střih taky, podšívka kvalitní.
    Velikost 16 - mám prsa 112 cm, pas 85 cm, obojí sedí, ale bohužel potřebuji mít níže pás a zejména vadí moje široká část spodních žeber, takže v té části nezapnu zip.
    Šaty budou za cenu 600 Kč k mání na vyzkoušení v Caresse.
    Opravdu jsou slušivé. Škoda :(

TANAIS
    TANAIS --- ---
    MOUNTBATTEN: mno... asi bych si vybrala...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    TANAIS: ladyvlondon.com
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    RENFRI: odkud jsou?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ja s funkcnima trikama a goretexovou bundou teda mela uplne obraceny problem. Pravda je, ze ani jedno nebyla ceska znacka (trika tusim icebreaker, bundu uz nevim).
    U trika jsem pozadovala M, nebo spis L a prodavac se mne snazil nacpat do DETSKE velikosti a memu odhadu se smal, nakonec vzal kompromis - Sko. Pry vsechna funkcni trika se musi kupovat hodne tesna, aby to fungovalo
    :-O
    Bundu mi sice taky cpal S, ale pak uznal, ze v M budu mit vic pohybu.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ZUZKAOU: Já jsem loni na jaře sháněla softshelové kalhoty a taky mi to dalo zabrat... proběhla jsem těch obchodů asi 10, ale nakonec jsem překvapivě sehnala takové, co mi jsou jak v pase, tak přes zadek, stehna a dokonce i dost dlouhé. Mam napsáno, co je to zač, a budu doufat, že je nepřestanou vyrábět.... :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MAR_TINA: Pri sportu ne, mam Shock absorber a jsem tak skoro bez prsou :-D (uz aby byly penize na Panache :-D)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUCIASHECK: protože máš TEN rozměr přes prsa :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam