• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    LAURA
    LAURA --- ---
    ILLUZE: díky za konzultaci, 8 nakonec jako prdel na hrnec ,)
    KROC
    KROC --- ---
    Ahoj holky, nebudete někdo teď objednávat z ladyvlondon? Chtěla jsem si objednat, ale furt mi to zamítá kartu (a to tam peníze mám :o) )... Tak bych se k někomu ráda připojila
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    CHIMERA: tak to bude jak v ty reklame - budou s tebou laskovat devcata:-))
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    GALE: a to budem vonět jako chlap? není to pak divné...?
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Pozor - další slevy... http://ladyvlondon.com/Sale/

Akorát, že zrovna má vyhlédnutá Polka je totálně vyprodaná :-/
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    BESSAYA: přiznám se, že o rodičáku jsem byla lakomá extra investovat do šatníku a hlavně nerada nakupuji, když nejsem spokojená se svou postavou - takže výprodeje CA a Marks Spencer to jistily
    GALE
    GALE --- ---
    BESSAYA: Jdi do panskeho deodorantu Old Spice. Zabira o dost lip nez damske.
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    KLAIR: jo, ty kalhotky asi zkusím pořídit - deodorant i krémy a všelico jiné jsem už zkoušela, ale moc to nepomáhalo :-/ Ale já měla vždycky vzhledem ke své postavě docela velký kejty teda..

ILLUZE: Boty mi naštěstí všechny "staré" jsou, ale zbytkem se určitě inspirovat budu :-) Asi zatím na jaro/léto, dál se uvidí. A ten sedminásobek chápu, stejně jako skoro každá ženská, mám taky ráda pěkný (a spousty) oblečení :-) Ale letos to zkusím vydržet s málem ;-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    BESSAYA: tak co jsem při rodičáku užila, to byly:
    - dost rifle (jakože je jinak moc nenosím) - takže 1-2 ks
    - na léto jsem natrefila na úžasně volné a vzdušné bavlněné kalhoty - dá se říct, že harémovky (jen bez těch výrazných vzorů) - při lítání s malou kousek k nezaplacení
    - minimálně patero triček - spíše více, protože když mne neobhodil kojenec, tak se do mne utře několikrát během dne druhé dítě
    - alespoň dvoje šaty (mám ráda šatovky, ale v boubelatém období raději s áčkovou spodní částí a se zvýrazněným pasem) a dvě sukně
    - cca dvě blůzy nebo pulovry (k lékaři, na rodinnou či kamarádskou sešlost)
    - dva svetříky
    - zapínací mikinu
    - lehčí bundu / pláštěnku
    - no a naučila jsem se nosit i péřovku pod kolena
    - popř. kabát do společnosti

co se týče botů - zimní, ideálně až po lýtka kozačky, baleríny, sportovní boty (mám sice dražší Ecco, ale drží roky jak helvétská víra), a já mám ještě vietnamky na léto

tohle beru jako základ

že s tímhle základem stejně neumím vyžít a musím mít minimálně troj nebo spíše sedminásobek, je věc druhá ;-D

KLAIR
    KLAIR --- ---
    BESSAYA: tak já doporučím stahovací kalhotky po kolena na léto... nebo natřít stehna zevnitř tuhým deodorantem. funguje spolehlivě :)

Zkus se podívat třeba i tady na nyxu nebo na aukru, myslím, že ve velikosti 44-46 najdeš docela dost věcí :)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    LUCIASHECK: nosím ráda oboje, akorát se bojím, že teď jak mám ještě silnější stehna, že to v létě bude trochu víc problém než dřív. Ale jak jde mít punčocháče, tak mám sukně moc ráda.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    BESSAYA: jsi spise kalhotova nebo suknova?
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    Mám takový asi trochu zvláštní dotaz, prosím poradíte, které kousky oblečení sehnat, aby se to dalo dobře kombinovat? Po mimču jsem bohužel boubelka ještě větší než před ním a nevejdu se do žádného svého oblečení. Jsem z toho poněkud nešťastná, protože co se týče peněz, je teď priorita prcek, a nechce se mi utrácet za nový šatník, když chci hubnout, až nebudu kojit. Nicméně teď musím vydržet a nevím, jestli to bude trvat dva měsíce nebo rok a půl. Tak jestli mi poradíte, třeba z vlastní zkušenosti nebo co myslíte, že je zbytečné a co je potřeba. Samozřejmě bych si něco nakoupila podle sebe, ale přece jen, ráda si to v hlavě srovnám s ostatními názory a zkušenostmi :-) Jo a ještě jestli nemáte třeba někde po Praze tip na dobrý sekáč, kde mají hodně velikostí 44 nebo 46? (Vážně se mi nechce utratit tisíce za nové hadry). Děkuju!
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    Netleskám nad jejich každým modelem, ale třeba se to někomu bude hodit - Lindex má slevy http://www.lindex.com/cz/%C5%BEeny/generous-vel-44-56/
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    CARODEJNICE: Super, můžu si je škrtnout z wishlistu a nemusí mě štvát, že jako těhotný vorvaň to stejně pořizovat nemá smysl.
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    LILY: Jj, přesně! Mám 174 cm a myslím, že bezpečně se v nich předklonit nemůžu :D
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LILY: taky dají se ušít i na míru :)
    LILY
    LILY --- ---
    CARODEJNICE: to se doufám zanedlouho dozvím, pokud mi ty objednané budou akorát. :)
    Ale říkala známá (hubená vytáhlá), že se v podobných šatech, jako jsem jí ukazovala v ladyvlondon, cítí jako selka, protože jsou podle ní dělané na menší ženské, pas jí tudíž končí spíš pod prsy a odtud se pak už rozšiřuje ta sukně.
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    CHIMERA, LILY, LAURA: No... díky. Taky na fotce vidím, že to vypadá hezky, ale jde o můj pocit, když jsem v nich navlečená. Proto jsem se ptala : Jak se v nich cítíte? :)
    LAURA
    LAURA --- ---
    CHIMERA: taky jsem to poněkud nepochopila :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam