• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    PETGRIDUS
    PETGRIDUS --- ---
    CHIMERA: je na Václavském Náměstí, což je tak ani ne pět minut chůze z Hlavního nádraží
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    dámy, kde je v Praze Mars a Spencer, případně jinej cenově dostupnej obchod s oděvy pro bacule?
    potřebuju v dosahu vlaku - takže blízko hlaváku nebo u metra.
    díky!
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    THURINGWETHIL: mam, ale zkracovala sem si je, jestli meris vyraze vic nez 155cm, tak by ti moje byly asi zas moc kratky (mam v 14 Isabella morobile, ty puntikate-puntiky modre, ty jsem nezkracovala teda, pak jednyy teadress koralove barvy, ale ty nejsou tolik pinup a v 16 Hepburn v mintove barve s ptackama, zatim nezkraceno, dost dlouhe!)
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    RENFRI: Jsem ti opravdu moc vděčná. :) Jinak nejlepší mi přijdou ty puntíkaté s rukávky (nemám zrovna v lásce svá ramena). nebude pro tebe problém to tahat? Kdyžtak se alespoň ozvi, abychom ti s mužem třeba pomohli s hudebníma nástrojema (nebo i šatama) z auta.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    THURINGWETHIL: Vezmu 14 i 16, uvidis.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    RENFRI: Jen si nejsem jistá tou velikostí, nemám pas. :)
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    RENFRI: To bys byla zlatá. :)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    RENFRI: neváhej, páč takovej výběr jak u Renfri se těžko někde najde :-D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    (Muzu vzit na kotliky i se spodnici)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    THURINGWETHIL: Mam 14 i 16, obrakzy nekde dole, klidne zapujcim. (Spis 14 ti bude)
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    ahoj, mám dotaz, nemáte někdo šaty v pin-up stylu, které byste mi mohli zapůjčit na příští týden, kdy jdu na svatbu, kde je takovýto dress code? Něco z ladyvlondon, nebo tak něco? velikost 16 (možná 14, podle střihu, ale spíš 16). Brala bych i nějaké doplňky. Nějak jsem to podcenila a nemám čas (ani peníze popravdě) teď narychlo něco kupovat. :( Uznávám, že je to trochu troufalá prosba, ale třeba se najde někdo ochotný a schopný mi pomoci.
    Většinu času jsem v Liberci, ale tento pátek a možná na začátku příštího týden se budu vyskytovat v Praze...
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    Jako dopis.. no nic, uz je to fuc :)..
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ELLANOR: a posílala jsi to jako dopis, nebo jako balíček? tohle se musí ve velké bublinkové obálce jako dopis
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    Uz jsem to poslala, na to, ze to melo pod kilo jsem cekala mensi castku nez 220kc :(..
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Pošli to Českou poštou, jinak to bude strašně drahý
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    A ted otazka navazujici, vraceli jste nekdy neco do ladyvlondon? Posilali jste to ceskou postou nebo DPD?:)
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    LILY: Tyhle kupodivu ne, mam je nad kolena a pas vys nez by mel byt. Kamaradka, co je mensi a koupila si jiny strih, tak ji vsecky sukne musim zkratit, protoze ji to opticky zmensuje. Mne jsou saty tohoto strihu delkove akorat. viz http://ladyvlondon.com/Navy-Polka-Dot-Hepburn-Dress/#.U5qzDBaBA_Q
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ELLANOR: Tak to asi nemá cenu. Mám 180, ale velikost u šatů právě moc nevím - mám velká prsa a celkem úzký pas, ale vysoko a pak celkem široké boky, takže šaty nemám v podstatě žádné, protože mi obvykle nesedí.
    LILY
    LILY --- ---
    ELLANOR: hehe, já mám zase pocit, že jsou dělané na vyšší postavy (ale mám taky o 20cm míň)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam