• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    TYRKYS2
    TYRKYS2 --- ---
    MENTONY: JFGT
    The Rockabilly Socialite: Rockabilly and Vintage Lifestyle Blog: Product Review: Bandelettes
    http://www.therockabillysocialite.com/2014/01/product-review-bandelettes.html
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    MADIETTA: já do toho jdu určitě ;-)
    MENTONY
    MENTONY --- ---
    MADIETTA: co jsou presne bandelletes? Stehna se mi drela i kdyz jsem mela 55kg,natoz ted. Az do jara jsem zvladla puncochace,ale ted trpim. Hlavne uz mam hnusny stroupky. A nesnasim kalhoty,pripadam si v nich jeste vic mamuti.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Já jsem z nějakého náhlého impulsu zakoupila v Marks & Spencer samodržky Autograph 10 DEN. Jsou tak tenké, že pokud není nad třicet ve stínu, vůbec mi nevadí, překvapivě skutečně samodrží a ve variantě "natural leg" nejsou téměř viditelné. Problém s odřenými stehny řeší jednoznačně. Do větších veder se asi odhodlám k objednání bandelettes. Nechcete je ještě někdo, na společnou objednávku?
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    TERA79: pudr detrsky (aviril) pouzivam vetsinou vecer, pote, co jsou stehna "odrena". Ano, jednak jako zacvhranu, posyp proti opruzenine. Dvojak proste na vecer, vecerni osetreni pokozky, plus pudr, aby se dal netrely.
    Prijde mi, ze by pres cely den nevydrzel.
    Tuhy deodorant mi sice taky zabira, ale asi mne vic vysusuje, ze mi prijde, ze hodne brzo prestane ucinkovat.
    Takze ja pouzivam TELOVE MASLO. Kdyz sedim v praci, staci rano. Kdyz jdu na vylet v sukni, tak jednou az dvakrat si musim nater obnovit;-) Mala krabicka teloveho masla se vejde do kazdy kabelky, i kapsy;-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    KLAIR: ten doporučovalo víc holek, jen je potřeba prý večer dbát na osvěžení kůže kvalitním tělovým mlékem nebo olejem
    pudr vysušuje a má to pak v těch místech tendence dělat fleky na kůži
    TERA79
    TERA79 --- ---
    NIGHTFURY:
    KLAIR: Ahá :D
    TERA79
    TERA79 --- ---
    CHIMERA: Tak já kalhoty nezatracuju a jsou momenty až situace, kam si šaty nevezmu a vlak přes to nejede. Ale do práce mi to vyhovuje, protože je tu šílené vedro a v kalhotech jsem zapařená jak jetelíček.
    Už jsem i zvykla na tu věc od RENFRI a zakoupila další kousek. I když teda v největších vedrech jsem hlídala doma malou na atb, takže jako exotické teploty jsem v té parádě ještě neabsolvovala.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TERA79: Jak píše KLAIR, myslela jsem dětský pudr :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    TERA79: možná dětský pudr/zásyp?
    TERA79
    TERA79 --- ---
    NIGHTFURY: Pudr? Já teda nepudruju ani obličej, protože i když si koupím drahý a na doporučení a etc., tak mám na xichtu za chvíli kaši a leje ze me šíleně.

Já koupila nějaký garnier pro holky, bez parabenů a čehosi. A docela to jde akorát si budu muset koupit druhý do šupliku do práce, protože by to zjevně odpoledne chtělo druhou vrstvu. Pokud mám punčocháče (v punčochách se necítím dobře, neustále mám pocit, že se mi srolují ke kotníkům), tak neřeším vůbec nic, ale je teda fakt, že pokud mám nohy schované pod svým stolem, za dámu teda nesedím (=kolena od sebe) )
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    TERA79: mně teda nezabírá ani tuhý deodorant. ba ani pánský, jak tu někdo navrhoval.
    ve vedrech můžu nosit jen kalhoty.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TERA79: Mně na stehna nejlíp fungoval vždycky pudr :) (Třela se mi o sebe, i když jsem měla 60 kg, takže s tím mám dost zkušeností :D )
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Ahoj, už jste některá pořizovala z Estella Dress v LVD? Pas nějaký mám,a le rozhodně ne výrazný a tak mi šaty neseděly, ale u těch E.D. mi přijde, že je pas výše, a mohlo by to projít. Docela jsem teď najela na nošení šatů, i když posledních pár dnů je to s počasím jak na houpačce.
    Za 50 liber do nich asi nepůjdu, ale až se třeba zjeví nějaká ta sleva, mám něco naškudlíno a chtěla bych. (Já vím, že to zní strašně, ale je to tak).

A ještě mám dotaz k sedřeným stehnům. Podle návodu tady jsem zakoupila tuhý déžodorant a patlám, dílčí úspěch tu vidím, ale nejspíš by to chtělo asi přihodit po obědě vrstvu, či jak to děláte? S punčocháčema (navíc ve správné velikosti) je to bez problémů, ale třeba budou i teploty že topůjde bez nich úplně.
    LILY
    LILY --- ---
    LAURA: to teda. :) Však jsem se divila, že z těch několika známých, co to zkoušely (a považuju je za vyžle kost a kůže), se přes pas většina nevlezla.
    LAURA
    LAURA --- ---
    LILY: jako ty puntíkaté jsou asi opravdu chyba v matrixu, pas mají opravdu extrémně úzký.
    LILY
    LILY --- ---
    RENFRI: rozdíl měl být teoreticky 5 cm, ale kupodivu to bylo,jak píšu. V reálu byl rozdíl mezi vel. 10 a 12 v pase asi 10cm. Teda stejný střih a jiný vzor. Takže jedny spousta volného místa přes prsa a docela i v pase, druhé přes prsa akorát nebo lehce větší a v pase nedopnutelné cca o těch 5cm.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LILY: Ted se mozna ptam blbe, jen me prakvapilo - 3cm rozdil v pase znamena rozdil z "sedi mi" na "ani omylem se nevlezu"? Ja se priznam, ze 3cm rozdil v pase bych asi ani nepoznala...
    LILY
    LILY --- ---
    MOUNTBATTEN: ještě jednou děkuju moc! :)
    Asi jsem s tím už otravná, ale štve mě, že mi zatím žádné jejich šaty neseděly, ale nevzdala jsem se naděje, že když zkusím jiný střih, tak najdu nějaké mi nebudou ani příliš volné ani beznadějně malé. TAk snad to vyjde tentokrát. :)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LILY: mne proste celkove u Isabell prijde, ze sou vetsi, podle tabulky by muj pas se blizil taky spis 16 a v 14 mi jsou OK. Na 90% ti bude ok ta UK 10
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam