• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    JESTERKA_AIENE
    JESTERKA_AIENE --- ---
    ILLUZE: nezkusila bys, prosím, tu polskou obuv třeba čmárnout do mapy? Tam v okolí jsou zrovna obuví spousty (ale žádnou polskou si neuvědomuju, že bych potkala) a nemám vůbec představu, kterým směrem *za* Lazarskou se teda vydat.
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    LUCIASHECK: dik

stejne nechapu, proc tech obchodu neni vic. :/
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    POZITRON: Biu Biu, Urkye (nebo tak nejak), oboje polsky eshopy
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    poradte, kde by se krom pepperberry (moc drahy) daly sehnat saty pro zeny s prsama? kdyz si zkousim jakykoli saty, pres prsa se natahnou a tim se natahnou i pruramky a pak mi kouka v podpazi pulka podprsenky ven :/ vite, na jakej problem narazim, ne? jak se tomu vyhnout?
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    KLAIR: Přijela bych si je zkusit =)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Milé dámy, nabízím šaty z LADY V LONDON, VEL 44, cena 700 kč. K vyzkoušení v Caresse

DAIIKA
    DAIIKA --- ---
    BONEMINA: prosím info kde v Ostravě je koupila? já jsem zatím poslední roky volila Gabor, mám i vysoký nárt a do většiny dnešních kozaček vůbec nedám nohu. pokud by nebyly v Ostravě, plánuju za 14 dnů Krakow, zkusím i tam.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    BONEMINA: tuhle značku měli v malé prodejně obuvi z Polska za Lazarskou, ale přesnou ulici ti neřeknu, chodívala jsem tam "po čuchu"

TRISSIE: Gábor - loni jsem koupila navíc své oblíbené GoraTex (ale ty elegantní, na podpatku) - jak jdeš ulicí od Palladia k Florenci po pravé straně; stály mne cca 3,5 tis., ty poslední vydržely pět let (resp. to možná vidím ještě i na tuto sezónu).
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LILY: Sestra loni uspela s fakt podezrele peknejma v CCC (ale ty pekny maj vetsinou jen do 39-40, ty hnusny do 41), ja pred lety Buffalo, predloni nejakej botovej kram z ingolstadtsky outlet village, dokonale mi padnou Dr. Marten's Gilda kozacky a mati pravidelne boduje s Albankama z Beltissima...
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    LILY: Mám tentýž problém. V kozačkách přes kotníky plavu a skoro je ztrácím, ale přes lýtka žádné normálně dostupné nedopnu.
    LILY
    LILY --- ---
    Vím, že tento klub pro to není úplně nejvhodnější, ale když už je řeč o kozačkách, kde se dají sehnat nějaké co nejužší přes kotníky? Kotníky (a spodek lýtek) mám v poměru ke zbytku člověka neuvěřitelně úzké, takže z podobných bot obvykle vypadávám.
    BONEMINA
    BONEMINA --- ---
    TRISSIE: Kamarádka mi před pár dny psala, že prvně v životě zkusila kozačky, co jí byly přes lýtka široké. Polská značka Maciejka. Ale nevím, jestli se u nás dají sehnat i mimo Ostravu, já o nich nikdy dřív neslyšela.
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    TRISSIE: za mě Ecco - vždycky mají jeden typ, který je i na širší lýtka + jsou ty kozačky fakt pohodlné a pěkné (byť teda taky za 3500- 4000)
    MOIRAIN
    MOIRAIN --- ---
    TRISSIE: různé obvody lýtka vede ARA, Caprice, Gabor, Aru a Caprice mám vyzkoušené, cenově kolem tří tisíc, Gabor je o za pět litrů
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    TRISSIE: Ara shoes nabizi kozacky s ruznymi sirkami pres lytka. Nevim, jak sirokou maji skalu, ale tak celkove jdou do sebe a zacly delat i nadmerne velikosti, takze bych jim dala sanci, jen to bude chtit autorizovany obchod a mozna doobjednat po domluve.
    TRISSIE
    TRISSIE --- ---
    kde koupit kozačky na fakt široká lýtka?

Jak jsem malá, tak mám navíc širší část lýtka níž, takže mi vysoké boty nesednou o to víc, a už jsem z toho poněkud zoufalá. Kůže, a na ceně už mi zas až tak nesejde, když to teda nebude v pětimístných částkách.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Jen hlášení, zajímavou a širokou nabídku plus size mají na http://www.stilago.cz/

Koukala jsem teda hlavně na slušnější topy. Nejsou laciní, ale ceny mi přijdou srovnatelné s polsko-německými zásilkovými strašlivostmi a to teda vzhled a složení látek jsou až o několik tříd výše. Jen teda ten systém eshopu není úplně ideální.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LUCIASHECK:
    KEMENTARI:
    MURAMIXA: děkuji děvčata :)... musím říct že to byl kouzelný den a jsou to jediné fotky (všechny ze svatby) kde se sama sobě líbim, i když jsem měla těch 106kg - jinak si ze stejného období připadám jak vorvaň
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    DIABOLUS: Krasná..
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    DIABOLUS: Vypadas v tom uzasne! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam