• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    KLAIR: Mohla bych taky poprosit o vyzkoušení? Šlo by to u vás v Korunní? Koncem příštího týdne, když si je do té doby nikdo nevezme.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    RENFRI: hele, tak 103 - 85 -113
    a rozhodně nemám pocit, že bych v tom plavala, spíš naopak. Budu ráda,když si je, Renfri, třeba vyzkoušíš :)
    nechce se mi je posílat zpátky. A jsou vážně nádherné
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    KLAIR: Ja jsem na ne vysoka dost, i bych je chtela, ale 16 je moc, myslim, pripojim se k zadosti o miry, diky. :-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    CHIMERA: hm... omlouvám se za překlep :)

tak nejblíž Brno...
    Prodejny Steilmann | Steilmann
    http://www.steilmann.cz/cs/prodejny-steilmann
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    ILLUZE: Steillman? mrkla jsem na web. typické - v našem kraji ani jediná prodejna.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    CHIMERA: kupovávala jsem kdysi zásadně kabáty zn. Makyta - respektovali klasické ženské tvary
    poslední mám ze Steillmana - sice drahý jak pes, ale mám ho už snad 6 let a nepoznáš to na něm - a právě taky - krásně vypasovaný, zdůrazňující pas
    a především z kvalitního materiálu
    WILHELMINA_LOO
    WILHELMINA_LOO --- ---
    KLAIR: Mohla bych se zeptat, jaké máš cca míry? Na tyhle šaty koukám už dlouho, akorát podle tabulky mám velikost 14.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ELVOTHIEN: já taky :(
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    KLAIR: Hm... tak to budu smutně koukat...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ELVOTHIEN: no, já mám 165. a má relativně vysoko posazená prsa, takže mám u ramen hrozně materiálu navíc :( jinak jsou úžasné.
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    KLAIR: Můžu se zeptat, kolik měříš, že jsi na ně nízká? Zvažovala jsem je, ale já a mých ohromných 162 cm si najednou říkáme, jestli je to dobrý nápad.
    PETATA
    PETATA --- ---
    ANNNA: taky doporucuji softsheelove kalhoty
    ja jsem si minuly rok kupovala v Alpine Pro (maji velikosti do 48 a vice strihu)
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    Tak jsem dneska prochodila celé naše město a hledala dlouhou bundu (kabát). teplou a zimní.
    chtěla jsem využít slevy.
    ani jednu z těch bund jsem nezapnula přes prsa.
    kde maj něco na postavu přesýpacích hodin? nevíte? díky předem.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ANNNA: Já jsem si oblíbila černý tenký softshellky od Envy. Vypadaj téměř k nerozeznání od normálních černejch kalhot a přitom jsou teplý a pohodlný.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Nemáte tip, kde sehnat pohodlné kalhoty na procházky v zimě?

Pokud možno ne úplně tepláky - abych se nemusela stydět završit procházku nákupem... Mám věčný problém, že je na mě všechno buď nízké (a táhne mi na ledviny a leze zadek), nebo vysoké (a leze mi to až nad pas a fakt se v tom necítím dobře...).

Na léto mám příjemné "harémové" kalhoty (s rozkrokem v rozkroku, nikoliv u kolen :-), ale zima je dost zoufalá... nosím většinou sukni a ven pod to natáhnu merino podvlíkačky, ale v tom si zas nepřipadám venku dostatečně pohyblivá...
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Prodám šaty Lady V London. nesedí mi.
    velikost 16
    akorát ta puntíkatá látka je reverzní, tedy bílé puntíky na černém. Vypadá to dobře, jen jsem na ně nízká.... :(

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    opravdu velké slevy na igigi (bohužel poštovné furt stejné) http://www.igigi.com/
    TUILE
    TUILE --- ---
    LILY: objednala sem stejny cislo jako dycky, doufam, ze to sedne.
    v nejhorsim to vratim.
    LILY
    LILY --- ---
    TUILE: já jsem teď objednávala a podle tabulky mi to vycházelo stejně, tak pak můžu poreferovat. Ale ony jsou ty šaty kus od kusu, aspoň co jsem zatím od nch měla. Jeden a ten samý typ se může lišit klidně o 5 cm.
    TUILE
    TUILE --- ---
    Dotaz na lady v london.
    Koukala sem, ze u popisku maji napsano *NEW SIZING*
    Nevite od kdy to tam je?
    Podle tabulky bych ted vzala jinou velikost nez sem brala na zacatku prosince (vetsi).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam