• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    LUCIASHECK: tak ono to kolo se dá udělat na díly a rozšířit kousek níž, ale jo to zní dobře
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    DIABOLUS: prsatý jablko hlásí, že radši se skladama než kolovou. ale spíš než klasickou skládanou bych zadumala nad nějakym alternativním skládáním, který by nerozšiřovalo hned od pasu, ale až o kousek níž
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Děvčata prosím o radu. Váhám nad střihem sukně na zimu po kolena. Jsem trochu jablko s velkejma prsama a mám tu klasiku červenou skotskou károvanou látku (střední káry). A teď váhám nad střihem. Jestli udělat kolovou, nebo naskládanou do pasu, či nějaký úplně jiný střih - vůbec teď nevim. Nějaké rady?.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    FAITH: Jeste cekam na dve holky, nemam to odeslane.. takze mas sanci :-)
    FAITH
    FAITH --- ---
    RENFRI: Tak to som uz tvoje terajsie objednavanie asi zmeskala, tak budem dufat, ze este nieco stadial budes objednavat :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    FAITH: Mam a prijde mi lepsi nez od LvL.
    FAITH
    FAITH --- ---
    RENFRI: Stale si to rozmyslam.... Mate niekto stadial kupenu spodnicku? Je dobra?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Takze nikdo nic? Vecer nebo zitra rano to odeslu.

Jo a ty zeleny vam vyfotim, slibuju, ja uz si je jednou oblikla, ale byla tam totalni tma v chodbe a kdyz jsem poprosila kamaradku, tak je to rozmazane, takze fakt neni nic poradne videt, tak priste.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    DIABOLUS: jo po rozkliknuti detailu nejakych MIB satu je dole toto (takze mas recht)
    The Made In Britain marque certifies that the items we manufacture that display the above logo are made in Britain. It is common for companies to falsely claim that their products are made in Britain but with our dresses being certified as Made In Britain, you can be assured you are getting the quality you'd expect from a British made product!
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOUNTBATTEN: já to pochopila, tak že jsou vyrobený v Británii, zbytek bude asi bůh ví odkud....
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    DIABOLUS: myslis to made in Britain? Ja to chapala, ze to jsou modely inspirovane britskym nevimco jakoze ve vzhledu (get the london look :-))) ):-))
    A ty sou, samozrejme, drazsi :-)))
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOUNTBATTEN: co vim tak mají označeny konkrétní modely, který mají šitý v Británii
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Ad:lindybop: kde siji?
    Omlouvam se, vim, ze je to dotaz asi trapny, mne se libi Lady London prave kvuli tomu, ze siji v Londyne, odmitaj nechavat sit v Cine, proste kdyz Dama Londynska, tak usito v Londyne, resp.proste na britskem uzemi.
    Na lindybop sem nasla jen, ze to zalozili dva chlapci, co maji radi vintage modu a chteji v nmi podnikat a ze od 2011 jde o samostatne produkty zn. Lindybop. Ale kde jim ty saty siji, to jsem nenasla;-)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Objednavam lindybop, kdyby nekdo neco, tak posta.
    CHIMERA
    CHIMERA --- ---
    RENFRI: moc krásné... jsem strašně napjatá, jak můžou být nějaké šaty ještě krásnější :-D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LUCIASHECK: Je, dekuju, to je mily :-) No pockej na ty zeleny, ty jsou fakt..! Miluju je. :-) Navic zeleny, jsem na tu barvu proste ujeta..
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    RENFRI: Strasne ti to slusi (ne, ze by ti to predtim nesluselo, ale ted fakt wow :-))
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    A mezitim aspon jedny LadyV i s Madlenkou :-D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Tak odchod na ples byl tak hektickej, ze me nikdo nestih vyfotit, ehm.. tak po strede se do nich obliknu aspon kvuli vam, jelikoz na plese mely fakt velikej uspech. Jo a maj kapsy! :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam