• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MORGAIN: Jo, objednavka uz je bohuzel poslana, ale podle tech puntikatych bud budu nebo nebudu objednavat znovu, mam tam jeste par vyhlidlych. A jinak nevim, ja mam jenom tyhle, zatim :-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    RENFRI: Všechny, nebo jen některé typy?
    A už jsi tu objednávku ukončila, nebo ne (tohle pro mě mění situaci) :-D.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MORGAIN: Jsou prave pruzny, a to dost, musela jsem si je zaposit.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    RENFRI: Huh, boží.
    Ty šaty odtamtud jsou všechny z pevným materiálů, co? Já když kupuju šaty, tak většinou úplety - snadněji doženou tvar tak, aby sedli i přes moje velký prsa...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Mne to pres prsa sedi takhle
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LILY: Ale s cervenou spodnici musej vypadat skvele!
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LILY: Jasne, ono to nakonec asi uplne pod prsy byt nema, to zkresluje fotka, vytahla jsem ty svoje a byt zmackane zkusila, a taky to nemam pod prsy, ale tak nejak pres tu spodni cast.
    LILY
    LILY --- ---
    RENFRI: no když to popotáhnu, tak vyleze o to větší kus podprsenky. Leda to nějak navrchu zkrátit, ale on je tam zase přes ty šaty ten "límec", tak nevím, jestli by to nebylo moc složité.
    LILY
    LILY --- ---
    LILY: jinak kdyby ty do červené někdo chtěl, tak klidně prodám.
    Ophelia Red Floral Swing Dress | Vintage Inspired Fashion - Lindy Bop
    http://www.lindybop.co.uk/...ia-vintage-1950s-red-white-floral-spring-garden-party-picnic-dress-p186
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LILY: Mne osobne spis prijde, ze do nich mas kratky trup, protoze ta latka okolo (kytkovana) ma byt imho pod prsama, pak by ti prsa pekne vyplnila tu cervenou latku. Nejdou lip upravit na tele?
    LAURA
    LAURA --- ---
    LILY: ty černý jsou úžasný!
    LILY
    LILY --- ---
    RENFRI: právě tak nějak podivně napůl malý (ta kytkovaná část) a napůl velký (ta červená). V tabulce psali tuším 87cm přes hrudník a já mám asi 92
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LILY: To potvrzuju, doruceni do 5ti dnu od objednavky.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LILY: Ty druhy vpadaj dobre, u tech prvnich mi prijde, ze jsou ti proste pres prsa velky, nebo je to fotkou?
    LILY
    LILY --- ---
    Jo a co mě nadchlo, tak jsem to posílala v neděli pozdě večer a přišlo mi to už dnes.
    LILY
    LILY --- ---
    Tak já taky podám reference z Lindy Bop. Šaty mi sedí líp, než z lady V (zkoušela jsem různé střihy) a hlavně mi narozdíl od lady V nezvýrazňují mé pseudotěhotenské břicho a celkem mi sedí v pase (v tom smyslu, že mi nejsou mi dlouhé v tom úseku od ramen k pasu), což je možná varování pro vysoké ženy, protože já mám necelých 160cm.
    Jen ty do červena mají takový trochu divný výstřih (vepředu je to červené nařasení tak nějak divně velké do boku i směrem nahoru, ale přitom ta kytková látka okolo zase spíš malá a leze z toho v podpaží podprsenka, tak přemýšlím, jestli se s tím dá něco udělat.
    Pokusila jsem se to vyfotit telefonem a předme se omlouvám za kvalitu.
    Jo a vzala jsem o malinko menší, než co mi vyšlo podle tabulky a jsou akorát.

RENFRI
    RENFRI --- ---
    Nakonec jsem stejne vzala puntiky, na zkousku, cerne vezmu, kdyz tyhle budou sedet. Puntiky jsem vzala i proto, ze jsem koupila mrnave hepburn s puntiky pro Majdu, tak budem dvojka ;-)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    LUCIASHECK: Ne, kdyz to jsou ctvrty a paty saty v objednavce :-D
    LILY
    LILY --- ---
    RENFRI: já si ujíždím na puntících, ale v tomto případě se mi překvapivě zdají malinko lepší ty druhé.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam