• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MORGAIN: Tak to nemam, kupovala jsem ho tady od nekoho na Nyxu, kouknu pripadne, co je to za znacku.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    RENFRI: Myslela jsem klidně link na obrázek prodejce, abych si udělala vizi o střihu z něj :-).
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MORGAIN: Tmave na tmavem prave jinak nevyfotim :-( Zkusim doma..
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    RENFRI: Velmi krásná a moc sluší, sako je super takové si přesně přeji.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    RENFRI: Máš nějaký obrázek toho sáčka? Jak je to tmavé na tmavém, tak není skoro nic vidět, jen že ti to mega sluší... ale jak je to střižené a dlouhé ne :-).
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Lindy bop
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Tak tohle sacko snad projde..

RENFRI
    RENFRI --- ---
    MEANDER: Hele az ted jsem na pocitaci, posilala jsem to z mobilu a mas pravdu, ta fotka vypada proste blbe, i ten material tam vypada priserne, ale v realite jsou fakt o dost lepsi. Nemam v umyslu te presvedcovat, to by bylo marne, ale i moje hyperkriticka kolegyne je schvalila, tak si je zatim necham :-)
    RICCIONE
    RICCIONE --- ---
    RENFRI: A mně se to líbí. :-)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    TANAIS: Někdy by ovšem stálo za to je poslechnout ;-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    MEANDER: no... ještěže to nezáleží na nás dvou, ale na Renfri, jestli je bude nebo nebude nosit :-) Rádců, kteří to určitě myslí dobře, je vždycky plný internet :-)
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    TANAIS: Tohle nevypadá nositelně. Jako vážně ne, je mi líto.
    Ale hořlavě to vypadá, aspoň nějaká naděje :-)
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    MEANDER: na bonprix ano. Cokoli, co jsem si od nich objednala, bylo nenositelné. Takže tohle mě fakt překvapilo. Jsou focený shora, tedy blbý úhel, který deformuje postavu a zkracuje nohy. Nevím, jak vypadají bez saka. A nevím, co dělají v pohybu a jestli se ty pruhy moc netočí. Ale rozhodně to nejsou šaty, které by urazily.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    TANAIS: Nevypadají.

RENFRI: Jsi dost krásná, abys mohla chodit po světě klidně ve vězeňském mundůru, v bublinkové folii nebo v jutovém pytli, ale tyhle šaty prosím ne. Opravdu ne. Zapálit!
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    RENFRI: vypadají fakt dobře :-)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Dneska mi prisly taky jedny saty, teda blbe nemam fotku bez sacka, ale tak ramcove pro predstavu. Potrebuju do nich jeste zhubnout, ale na tom se pracuje. Je to Bonprix, nad kterym jsem se naucila neohrnovat nos, cist recenze a uz mam odtamtud radku zajimavych veci.
    RICCIONE
    RICCIONE --- ---
    Příště bych se taky přidala. Potřebuju šaty na letní svatbu kamarádky. :-))
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Jinak nevim, jestli vsichni vedi, ale LvL i Lindybop maji v poshme, takze v Brne i k vyzkouseni na prodejne, maji i starsi modely a jsou vlastne jen o chlup drazsi... http://www.poshme.cz/obleceni/saty/
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Jinak jsou zevnitr podsity takovou nejakou hladkou sitkou, zdejsi odbornice asi budou vedet... sukne ne. Ta vrchni latka je silna, ale pruzna, houby se v tom vyznam, ale LvL je proste jen takova pevna latka a strih je pak naprosto zasadni, neprizpusobi se. Tady ano.

RENFRI
    RENFRI --- ---
    MORGAIN: Cimz chci rict, ze bych mozna byt tebou brala i 18tky, ale odpovednost neprebiram :-D
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    RENFRI: Až tak? Já mam přes prsa nějaký 118, podle tabulky bych měla teda být v 22, ale podle toho co říkáš ty, bych se asi vešla i do 18...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam