• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    ZUZKAOU: heleď já vůbec nevim, já si hadry nekupovala léta.. sem tam si něco ušiju, takže vůbec nemám přehled co kde mají. po obchodech nechodim, páč když se občas vyskytuju v Praze, tak je to spíš lítačka, abych všechno stihla..
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DIABOLUS: tak pak potřebuješ hladké černé tílko a přes to košili, kterou holt zapneš jen pod hrudník. Jednoduchý propínací kardigany by měl mít Marks and Spencer, ne?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOUNTBATTEN: prý je na Smíchově, tak tam mrknu...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Je v Praze Gerry Weber? Ten ma velikosti od 38 do 48 (nemecky myslim, jejich 38 mi je akorat, spis volna:-)) ).
    Ale popravde nevim sortiment v Praze, vim, ze mi vzdycky neco prislo babkovsky (cioz byva asi tema velikostma), ale ne tak moc. Ja si tam kdysi nakoupila dve sukne a nejaky halenky a AZ PAK zjistila, ze to je kseft pro machny (u cehoz se mi vzdy vybavi peklo ala Petrklic:-)))) )
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    ZUZKAOU: to vypadá opravdu dobře, ale vzhledem ke kurzu si jí budu moct dovolit až tak za dvě výplaty :)....
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DIABOLUS: košile padnoucí přes prsa? Pepperberry. Potřbuješ se přeměřit a prostudovat jejich velikostní tabulky, ale pak už sedí. Plus používají slušné látky a dobře šijou.

Stab Stitch Shirt
    http://www.bravissimo.com/...ucts/tops/shirts-and-blouses/stab-stitch-shirt/black/pt306blk/?show=all

Černých kardiganů mají několik verzí, ale ty se shání lépe než padnoucí košile http://www.bravissimo.com/pepperberry/products/knitwear/
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    DIABOLUS: nicméně požadavek je čistě černá nebo červená
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    RENFRI: budu dělat něco jako prodavačku/servírku (běhání mezi lidma, samý úsměv).. samozřejmě si budu muset pořídit i boty, ve kterých vydržím běhat 12 - 13 hodin denně...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    A pro fakt velke velikosti Ulla Popken. Nevim, jaky hledas styl, to uz je spis pro pani 50+, coz nekdy je do prace zadouci.
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DIABOLUS: tak CA ma sekci, kde jsou velikosti od 44 vejs - tam jsem to prave dneska potkala. dlasi bude Spencer. Pokud vlezes do Palladia nebo do jineho mallu, tak je mas vetsinou pod jednou strechou.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    SARAJ: já právě budu muset zajet do Prahy (100km) a chci jít trochu najisto. většinou mám problém, že mají malý velikosti a já se do toho přes prsa nevejdu...
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    DIABOLUS: neco takoveho jsem videla dneska v CA a tam maji ceny pratelske.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    Děvčata vypadá to, že budu nastupovat do nové práce a budu mít nový dresscode.. Kde bych sehnala: černou nebo červenou halenku dlouhé/tříčtvrteční rukávy a propínací černý svetřík? Mám přes prsa 125cm v pase momentálně 105... moc se mi líbí 50. šaty a vzhledem k tomu že můžeme mít černou sukni + četnou halenku, tak by to šlo řešit případně i šatama... zároveň bych to potřebovala za rozumný peníze, páč teď teda jedu dost na fest...
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LILY: nezastihnou, nedaj vedet a kdyz jim volas na linku a stezujes si (jak mne mohli balicek PETKRAT dorucovat, kdyz ANI JEDNOU sem nedostala oznameni. Esli ho lipli na dvere baraku, tak aspon jednou sem ho mohla najit, klidne se valet na chodniku, ne?), tak ti ta "mila" telefonistka, co se ani nepredstavi, ten hovor polozi!:-/
    Nejhorsi kuryri, zlata Ceska posta!!

Jenze to je ten pruser, ze to jde za royal mail post, ti male zasilky predavaj cesky poste, velky kuryrni sluzbe GLS :-/
    LILY
    LILY --- ---
    JITUSHKA: já jsem věděla, že je to něco na G a dohromady na tři písmena. Někde jsem to tu už i psala, ale neměla čas to hledat. :) Nevím, jak se řeší, když člověka nezastihnou, pán říkal, že to snad posílají zpět. Měla jsem tehdy obrovské štěstí, že mi náhodou zároveň vezli tchibo.
    JITUSHKA
    JITUSHKA --- ---
    JITUSHKA: Jen doplním pro případy, kdy by se také někdo naháněl s dopravcem jako já, že LindyBop dorazil s GLS.
    JITUSHKA
    JITUSHKA --- ---
    LILY: Děkuji!
    LILY
    LILY --- ---
    JITUSHKA: do týdne. Nevolali ani nepsali, neb tam telefon nemají uvedený
    KIA
    KIA --- ---
    GOLDBERRY: diky moc za odkaz ! :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    GOLDBERRY:
    Kdysi jsem ten link sem dávala. Mám od nich dvoje šaty a jsem naprosto spokojená.
    GOLDBERRY
    GOLDBERRY --- ---
    Ad Lindy Bop: Znáte tenhle obchod? http://www.sugarbat.cz
    Můžu vřele doporučit, nedávno jsem přes něj objednávala šaty (resp. paní mi je objednala, byť je neměla v nabídce) a vyšly mě +- stejně, jako kdybych objednala z oficiálních UK stránek Lindy Bop s připočítáním poštovného. A pokud by neseděly, vracela bych do Čech a ne do UK.
    Paní se navíc tváří, že brzo otevře i kamennou prodejnu v Praze..

(Konec reklamy - nemám s tím obchodem nic společného, jen mě majitelka nadchla svým přístupem.)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam