• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    LILY
    LILY --- ---
    MORGAIN: vtipné. Ten typ, cos měla, byl jediný, který mi byl o ty dvě velikosti. :)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    mě se do těch o dvě už nevešly prsa, ačkoliv kolem pasu mi byly dobře...
    LILY
    LILY --- ---
    LUCIASHECK: mně jsou právě i ty šaty o jednu velikost dost těsně (kromě jedněch), asi je potřeba prostě zkoušet..
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Taky doporucuju o dve ;-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LILY: já kupovala o dvě a vyšlo to akorát, prostě jsem se orientovala podle míry v pase, aby mi to bylo max o kousek větší a vyšlo to (velkej výstřih, takže trochu "volitelnější" objem přes prsa)...
    LILY
    LILY --- ---
    RACHELKA: když vezmeš o jednu menší velikost, než ti vyjde podle tabulky, tak máš vlekou pravděpodobnost, že se strefíš.
    RACHELKA
    RACHELKA --- ---
    LILY: och no nejsom mudra o nic viac :)) proste pokus-omyl :D
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    holky, nějaký bezramínkový šaty delší.. nevíte, kde bych sehnala za normální cenu?
    LILY
    LILY --- ---
    RACHELKA: velikosti jsou různé, podle typu, ale obecně větší. Mám od nich dvoje a když jsem po prvním nákupu doufala, že kupuju "na jistotu", tak jsem pak dvakrát vracela (jedyn byly moc velké a jedny naopak moc malé).
    RACHELKA
    RACHELKA --- ---
    LUCIASHECK: dik.. cize ak pisu ze obvod hrude 102 a ja mam o par cm viac, tak to bude v klidku hej?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    RACHELKA: podle tabulky vycházej nadsazený velikosti, pokud nemáš takový prsa, že vcházej do kuchyně dřív, než ty vlezeš do chodby, orientuj se hlavně podle míry v pase.

Kvalita ne zcela zářná, ale ani ne nějakej mizernej hadr.
    RACHELKA
    RACHELKA --- ---
    zeny..
    mate daktora saty od lindy bop?
    zaujimaju ma dve veci...
    1. aka je to kvalita? daka cista cina, ci cosi lepsie?
    2. jak to je s velkostami? normalne nosim 42 ale podla ich tabuliek mi vychadza o cislo az dva vacsie.. tak som zmatena..

dikacko
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    WILHELMINA_LOO: Pepperberry.com
    WILHELMINA_LOO
    WILHELMINA_LOO --- ---
    Přidám se s dotazem, jestli byste měly tip, kde se dívat po padnoucích košilích/halenkách? Nejsem nijak extra křivkatá, ale přes prsa mi bývají ty klasické konfekční moc těsné, nechci si kvůli tomu kupovat o velikost a víc větší pytel :/ Mám velikost 38 - 40.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    DIABOLUS: Nevypadá to... krom toho já mám nohu spíš úzkou a padnou mi dobře, takže by to pro tebe asi spíš nebylo. Ale kdyžtak se dělají i samotné vložky do bot z paměťové pěny, kdybys to chtěla zkusit...
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    ANNNA: já naštěstí křečáky nemám, ale zato mám široký nohy a děsně vysoký nárty... Nevíš mají je i v černý? musíme mít černou obuv...
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    DIABOLUS: Pořídila jsem si na podobný zápřah na nohy boty s vložkou z paměťové pěny (konkrétně tyhle http://www.ebay.de/itm/RIEKER-Damen-KLETT-gelocht-LEDER-murmel-MEMOSOFT-Fussbett-/161590716732 - normálně v českym krámě, jen se mi teď rychle nepovedlo vygooglit) a fakt si to hodně pochvaluju. V životě jsem neměla pohodlnější boty.

Plus pokud máš aspoň trochu křečáky, fakt je obrovský rozdíl s a bez podpůrných punčoch... bez jsem mrtvá po dvou hodinách, s nima zvládnu 12 hodin relativně s úsměvem. A kupodivu je to rozdíl na celkové únavě, ne že by mě prostě bolely nohy.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    ZUZKAOU: to je mi jasný, já si to když tak v pase zúžím, ale nemám čas ani peníze si to celý šít... díky moc za typy
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    DIABOLUS: projdi na Václaváku M&S a na proti Debenhams, tam bys měla najít základní černé kousky ve velikostech do 50-54. Ale jestli máš útlejší pas a větší prsa, tak to prostě sedět nebude.
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    ZUZKAOU: heleď já vůbec nevim, já si hadry nekupovala léta.. sem tam si něco ušiju, takže vůbec nemám přehled co kde mají. po obchodech nechodim, páč když se občas vyskytuju v Praze, tak je to spíš lítačka, abych všechno stihla..
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MOUNTBATTEN: Webera má určitě Van Graaf a dům (značkové) módy na Arkádách
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam