• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    A jestli se bojis zkracovani, tak to udelej jako ja, mam "milado" jen na pulce, druhou stranu nechavam rust..;)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SHEALA: umim si predstavit ne punkovy, ale supr strizeny mikado, aby drzelo pekne tvar... A jestli se nebojis barvy, trochu bych ji vyzdvihla, spis vic do tmava ;)
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    VERUKEBA: www.tehotne.cz
    Dvakrát dobrá zkušenost a věř jejich velikostním tabulkám :)
    VERUKEBA
    VERUKEBA --- ---
    Holky, kde si baculky kupujou těhotenský džíny? Nak nevim, kde mam hledat. ..
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    ja navazu s dotazem-Isabella, kdo jste bral v posledni dobe, jak odpovida?
    pred 2 lety sem brala 14 s tim, ze to je risk, podle tabulky mi prsa mela byt mala a pas natesno, mozna sem spis dle tabulky byla 16(pres prsa urcite) a v realu jsou mi volny vsude a pres prsa sem je zuzovala!! Takze bych si vzala 12. Ale za posledni rok se to mohlo zmenit? tj.kdo z vas ma isabellu z posledni doby ve vel.12, jake jsou vase miry?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MOUNTBATTEN: budu to muset nějak přepočítat
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    DIABOLUS: u swing je imo krucialni pas. ja mam prsa cca 102, coz by mela byt 16, vzala sem 14, prsa tak tak, horsi je ten pas, ten mam tesny, ale velikost meho pasu odpovida te jejich 14. Takze prsa u swing ber tu velikost, co ti rekne jejich kalkulator a klidne i mensi o jednu, ale tvuj pas musi odpovidat(ci byt trosku uzsi) nez je jejich mira. Day mam dvoje a podle jejich kalkulatoru a sedej, tam sem se ridila prsy, ale mne v te velikosti odpovida i obvod pasu, takze tam sem v klidu. Jen day maji spise uzsi sukni, nez ostatni saty. Jsou z nabidky LadyV nejvic mainstreamovy;-)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    mám přes prsa 126cm, do jaké velikosti bych se vešla u Swing Dress, day dress nebo penny dress ? potřebuju rukávky :/
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    1MALALISTICKA: v průměru deset dní. Na reklamovaný http://ladyvlondon.com/Beautiful-White-Butterfly-Tea-Dress/ jsme čekali tři týdny, protože je v požadovaný velikosti neměli.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    1MALALISTICKA: jj, v pohode, i za ten tyden. Treba se tam cerveny objevej zas, za tyden:-)))
    (jinak mam dnes vyhlidnuty jedny Isabelly;) )
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    MOUNTBATTEN: Praha ano. Čekám az se vyzvejkne kamaradka. Ale jedu na dovolenou, tak bud do zítra poresime, nebo az tak za tyden.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    lol, tak na lady v uz ty cerveny ZASE nemaj:-)))
    Tam se to meni den ze dne
    (tak1MALALISTICKA, kdybyste objednavakly, a jste prazske, a braly jeste dalsiho, co by se k vam pridal, aby se snizilo postovny, pis mi do posty a ja uvidim,co tam zas ne/bude;) )
    LILY
    LILY --- ---
    A nechcete někdo něco z lindy bop? Plánuju výhledově objednávat, ale nespěchám..
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    1MALALISTICKA: jestli jste prazske, asi bych se k hromadny objednavce pridala
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    MOUNTBATTEN: Diky moc. Kamaradka chce. Ale jak sem to tam s ni projizdela, tak asi taky potrebuju nove saty...:)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    1MALALISTICKA: vetsinou tak tyden, max.dva, ale spis kratsi dobu. Jen to nejspis pojede tim debilnim kuryrem, minule mi to vratili zpet,aniz by mne kontaktovali (teda pry mne kontaktovali, hodit listek na chodnik ke dverim cinzaku je fakt kontakt). Takze trackuj zasilku!
    Konecne tam maj cervene bez vzorove saty, tak uvazuju....
    1MALALISTICKA
    1MALALISTICKA --- ---
    Holky za jak dlouho vám přišly šaty z ladyv? Respektive nebude chtít někdo něco kupovat?
    SHEALA
    SHEALA --- ---
    měly byste nějaký tip na alternativní nebo punkový účes, co by mi seděl k obličeji? 2.10. zase hraju, a chci vypadat zajímavě na fotkách, jak jinak :) Tohle je fotky z posledního hraní:

(jsem tlustá a ještě k tomu vysoká, základní barva vlasů je myší hněď. Měla jsem na hlavě i modrou, ale to bylo na krátký vlasy v 25 :)

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Sport Online Shop - Sport Ecke Hünfeld
    https://www.sportshop-ecke.com/

Německý obchod se sportovním oblečením i na valkýry aneb konečně mám funkční outdoroové kalhoty, které mi sedí a dá se v nich pohybovat a fleesku, která sedí jak v ramenou, tak ji zapnu přes prsa..

Poštovné 10 euro nad 150 euro zdarma.
    MEANDER
    MEANDER --- ---
    ZUZKAOU: Tisíceré díky, něco takového jsem marně hledala.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam