• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LILY: a odpovidala tva velikost i rozmerum podle tabulky?
    Ja prave pred 2 (3?) kupovala Isabelu a 14 mi byla velka, hlavne na prsou!! Fakt o dve cisla!
    A jiny druhy Lady V mi sedi podle tabulky, resp. beru vetsinou o cislo meni, nez uvadi tabulky, hlavne na prsou; nebo teda, kdyz sem na hrane, tak mensi.
    LILY
    LILY --- ---
    MOUNTBATTEN: já jsem měla nepřišpendlenou už před rokem a půl.
    Jinak je zajímavé, jak to má s těmi velikostmi každý jinak. U mě byla moje velikost u puntíkovaných akorát, ale když jsem zkoušela kytičkové, tak ty byly malé, tam bych brala naopak o 1 větší, menší ani omylem.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    Tak mi vcera dorazily z Lady V saty Isabela

1)ta masle jiz neni prisita, ale ma aichrhajcku a je jen vlozena k balicku a zakaznice se rozhodnu, zda si ji do vystrihu prispendli, nebo co :)
    2)Velikost berte o 1-2 mensi! Po zkusenosti s vel.14, kterou jsem zuzovala, tak jsem vzala 12 a sedi perfektne!
    Me aktualni miry jsou prsa cca 103, pas skoro 80.
    Podle jejich tabulek bych prsama mela byt 16, pasem 14, ale optimalni je 12 :-))
    RICCIONE
    RICCIONE --- ---
    ARGANNAH: Tak nějak jsem si to myslela. To posílení zní logicky.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    RICCIONE: Chvilku to trvá, než se to začne registrovat. Zpočátku může mít naopak pocit, že se jí na zátěži kloubů ulevilo, bůhvíproč (asi že celkově posílí), ale ono se to jednou bohužel sečte, zvlášť u běhání.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    ILLUZE: ono to bude i výchozí výškou sílou a robustností kostry. Ve stavu krásně štíhlá, nohy sami běží mám vel. 42 :)
    Ale teda paní je hodně hodně moc velká. Ale je na ní vidět, že i bez nadváhy by to byla obryně Stáňa.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    RICCIONE: Přijde mi to také zvláštní, nedělala mi dobře ani zátěž u vel. 44, i ta 42 byla už na hraně. Ale to může být i mým věkem a zdravotním stavem v té době.
    RICCIONE
    RICCIONE --- ---
    ZUZKAOU: Taky mám velikost 54 a docela by mě zajímalo, co na to její klouby. Nedovedu si to představit u sebe...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Tady by to mohlo vyvolat menší flamewar, než v jiných auditkách, kam by to patřilo ...

Nadměrná velikost neznamená vždy lenost, zlobí se XXXXL sportovkyně - iDNES.cz
    http://ona.idnes.cz/...i-54-zavodi-v-triatlonu-i-veslovani-p2x-/dieta.aspx?c=A151105_122340_dieta_nh
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Jdu veřejně poděkovat za tip na Bonprix :)
    Šaty jsou príma, ale nechám si je spíš na léto, nakonec plesovky mi velmi jednoduché (trošku jeptiškovské, ale vem to čert - ušila kamarádky maminka/švadlena v důchodu)
    Ale objednala jsem si postupně 4 trika a světe div se, všechny mi jsou!! Neuvěitelný. Samozřejmě musím jít po extrémnědlouhé délce a velkém výstřihu, ale vejdu se přesně do velikosti 48/50 :) i přes naměřenou 54 podle jejich tabulek. A ten výběr na mě!!
    Takže po několika letech se mi podařilo aspon trošku obnovit šatník :) teď si šetřím a dám další várku kalhoty a kabát :)
    LILY
    LILY --- ---
    ELVOTHIEN: cca týden
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    Dámy, jaké máte zkušenosti s Lindy Bop a jejich doručováním?
    Zásilka do Evropy prý jde 5-10 dní, ta moje už má 20 dní, někde se courá a moc se mnou nekomunikují.
    ISCH
    ISCH --- ---
    ACIDQA: Nevybrala. Vsechno barevny.

Nicmene navsteva u Morgain vyresila muj problem :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    ISCH: v Marks and Spencer ted maji slevy, myslim, ze bys tam mohla vybrat ;)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ISCH: Já má z bonprix s krajkovymi 3/4 rukávy, jinak normální délka, uplet....
    ISCH
    ISCH --- ---
    KLAIR: Uprava pozadavku: Aby nebyly polopruhledne, spatne site, beztvare.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ISCH:
    tady MEANDER:
    ISCH
    ISCH --- ---
    Cerne upletove saty bez serepeticek.
    Idealne alespon s nejakym rukavem, nemusi byt extra dlouhe (ale ne kratsi nez do pulky stehen), velikost 48.
    Videl nekdo nekde ted nekdy?
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    Tak jsem šaty nakonec koupila v Debenhamsu, ale v nějakém koutku v prvním patře, který k Debenhamsu nepatří. Vždycky jsem kolem chodila a přišlo mi, že je to divné, ale osmělila jsem se a nelituji. Mají šaty do velikosti asi 50, prodavačka si je zkouší na sobě, takže má přehled, co jak sedí. Když jsem jí řekla, co chci, vytáhla pár věcí, povzbuzovala mě ve zkoušení i věcí, co se mi nezdály, a nakonec to, co jsem myslela, že nikdy, bylo ono :-) Ale možná jen štěstí na prodavačku...
    JANISKA
    JANISKA --- ---
    APRILMOUSE: Koupila jsem si tytéž šaty, na radu známý o číslo menší. Seděj perfektně (a kdyžtak jsou teda dost vytahovací), ale materiál je naprosto šílenej :/ Sukno je strašně řídký, takže jsou prakticky průhledný a jak je ten materiál pitomej, je vidět každej hrbolek pod ním, takže ty šaty podle mě můžou bejt lichotivý jen v tý nejmenší velikosti. Plus na nich je teda docela dost vidět, že to není nijak super kvalitně ušito. Na běžný pochůzky je asi unosím, ale do tanečních, bych to nebrala.
    AIJA
    AIJA --- ---
    APRILMOUSE:
    Mám ty s dlouhým rukávem a opravdu o číslo menší.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam