• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    HHANULKA: Já bych brala.
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    SIMCIIQ: Dobrý výběr šatů mají v outletu ve Štěpánské (made in China, ceny 500-700,-) nebo v OC Flora ve 2.patře v Lady (kvalitní materiály, šito v Litvě, ceny 1500-3000,-)
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    Byl by případně zájem o bazárek oblečení s velikostmi 48+?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    SIMCIIQ: Jak chceš. Já s nima mam dobrou zkušenost v oblasti vratek - občas jim trvá, než něco pošlou, ale vracení nebyl nikdy problém a vrátili peníze rychle.
    Zároveň při mé hodně okrajové velikosti prsou (34K) mi pořád u nich hodně věcí je, což v běžných obchodech moc ne. Ale nevím, jak je na tom nabídka ve tvé velikosti...
    Já do kamených obchodů moc nechodím, nic tam nemívají...
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MORGAIN: Já mám hodně velký prsa. Stále jsem v pozici, kdy prsa jsou větší než břicho, ale to bříško je prostě větší no..
    zadek nohy jsou v pohodě.. mě vadí, že to emůžu zkusit předem.. nechci to fakt riskovat.. :(
    obchod bude lepší..
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    SIMCIIQ: Hele jestli chceš za levno a nebudeš to moc nosit, tak já osobně mám dobré zkušenosti s některýma věcma od Bon Prix. Něco z toho, co mě zaujalo, nebo s tím mám zkušenost, jsem nedávno postovala do pekla, kde jsme se bavily o tom, že některé věci z tohohle shopu jsou dost v pohodě....
    [ MORGAIN @ Módní peklo - nejhorší šaty, boty, kabelky, ksichty a vůbec ]
    [ MORGAIN @ Módní peklo - nejhorší šaty, boty, kabelky, ksichty a vůbec ] (ty, co jsou tady červené s puntíkama už jsem taky stihla omrknout a jsou hodně tenounký úplet, za mě spíš ne).
    [ MORGAIN @ Módní peklo - nejhorší šaty, boty, kabelky, ksichty a vůbec ] (Už jsem je i ozkoušela, zpracování v pohodě a slušně silný úplet, na mě moc malé přes prsa, ale na jablko by sedět mohly).
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Dámy, včera mi kámoška řekla, že mě chce za svědka. Kde bych mohla pořídit šaty, které lichotí postavě jablkko? Mám všechen tuk v břichu. Poradíte mi prosím? Nemám žádné šaty a nechci za ně dát majlant. Šaty mi moc nesluší a nenosím je. Moc díky
    DOBINKA
    DOBINKA --- ---
    NYMBU: Tak to je dobrá zpráva! Já to teď odkládám a počítám nakonec s tím, že si koupím jiné ("nesvatební") šaty, resp. jakmile najdu střih, co mi sedí, tak si nechám ušít "svatební" variantu. Ale díky moc za názor! :)
    NYMBU
    NYMBU --- ---
    Dobinka resila jsem stejny problenm vel.48 pri prohlizeni webu tak 54. Nakonec jsem čapla kamaradky a slo se do salonu, satygohome. a nasla jsem šatu a i vybrala ty pravé. :))
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ELVOTHIEN: Oki, předání viz MORGAIN.
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    MORGAIN: Ráda bych se ujala těch modrých. Pokud nebudou, pošlu dál :-D
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    RENFRI: Oki, předání pro mě ideálně přes den na Edenu nebo po večerech na Švandově divadle.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MORGAIN: Ja bych se jich asi ujala, aspon tech fialovych, kdyby o ty modre nekdo vyslovene stal..
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Nemá někdo zájem o dvoje šaty:
    1) modré úpletové z bon prix - velikost oficiálně 44, ale spíš 46, mě nesedí úplně, fotky zepředu, zezadu a detail.
    2) fialové úpletové z F&F - velikost taky asi tak 44-46, jsou mi hrozně krátké, ale jsem vysoká, na normální výšku budou ok. Materiál je poměrně silný, není to žvýkačka. Fotky zepředu a detail.
    Za odvoz (případně nějakou mlsku).
    AIJA
    AIJA --- ---
    RENFRI:
    Ty jsou fakt krásný:-)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Ja zcela vazne uvazuju o tehle :-)

DOBINKA
    DOBINKA --- ---
    MADIETTA: Jsou krásné :) Akorát mně tady ty střihy takhle hned zabraný pod prsy moc nesedí :/ Dělají ze mě dojnou a navíc tak v 9. měsíci těhotenství s trojčaty :) Ale krásný jsou, to jo!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    DOBINKA: och! Z fleku bych se šla znovu vdávat!

HANELA
    HANELA --- ---
    RENFRI: krásný!!! :-)) jen nebyl tam ten tak trochu přehoz zbytečný?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    DOBINKA: Značka Chichi London.

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam