• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    MORGAIN: ukaž nad čím ocháš?
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    LUCIASHECK: Diky moc.. tak pozitri se k vam snad konecne dokopu ;-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    FRAKIRA: dneska ještě 12 minut (čistě technicky vzato, než to tu zpohlavkuju, cca do 14:20), jinak ve všední dny do 7.
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    KLAIR: Prosim te, do kolika mate na te Korunni otevreno?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Pro obrovský úspěch prvního kola opakujeme předobjednávku Bandeletek - geniálního vynálezu, který ochrání vnitřní strany steneh před odíráním, takže si tu dovolím drzou reklamu.

Elastické sexy krajkové nebo nenápadné hladké pásky díky silikonovým proužkům drží, kde mají. V horku k nezaplacení!

V CARESSE právě teď (až do 20.6.) děláme druhé kolo předobjednávek

Pro ty, kdo se bojí, jestli se snad nerolují, tak nerolují... a drží
    https://www.youtube.com/watch?v=myAbdxXEMNE&feature=youtu.be

Na výběr je z mnoha modelů, barev a velikostí, stačí si jen objednat (už jen do pondělí 20.6.)
    https://docs.google.com/forms/d/1Qv7PEn89xm3wNbGJ_2DqT99O0ch8BAcbIDlRx180jD0/viewform?c=0&w=1

A abyste nepřišli zkrátka, tak tady je MOJE fotka, jak Bandeletky prezentuju před naším obchodem!
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LUCIASHECK: taky tak. její trika miluju
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZUZKAOU: A taky ma krasny pruhovany trika Jana Minaříková, je ochotná dělat i úpravy, pokud ti základní střihy nevyhovujou (nevim, jak moc velký, ale já jsem s trikama od ní hrozně moc spokojená)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    a sakra ... nemám prachy na troje další šaty, nemám prachy na troje další šaty, potřebuju zaplatit autoškolu!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    LUCIASHECK: jé, ty neznám a ty věci vypadaj fajn - dík.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZUZKAOU: House of fraser
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    omylem jsem si odbarvila oblíbené pruhované triko a nedaří se mi najít vhodnou náhradu.

Kde hledat slušný, bavlněný pěkně pruhovaný (navy) trika s větším výstřihem?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    RENFRI: Aha, ok. Tak to asi nemá smysl hrotit, ještě když to je vlastě na konfekční míry. Tak nad nima budu ochat jen virtulně a ušetřím :-D.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Tady trochu priklad. Ty saty, ktere nejsou krajkove jsou z takove tuhe latky a na tech fotkach to neni moc videt, ale je to neco, co nejde rozzehlit a dela opravdu velike boule, tady to jde tusit, ale v realite je to mnohem vic.

MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    RENFRI: Super, dík!
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MORGAIN: Presne tak, pokud sedly pres prsa, tak volne v pase, ale prakticky neupravitelne. Plus za me teda spatne resene usiti, takze pokud krajka, tak hodne odstavala, svy na sukni, kde tuha latka delala nevzhledne boule a tak. Ale konfekcnejsim postavam tohle asi vadit nebude.
    Materialy jinak pekny, to jo, vypadaji hodne slavnostne.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    RENFRI: A dokážeš mi přiblížit, v čem neseděly?
    Já třeba zatím zkoušela Lindy Bop, ale to mi nesedí (velké v pase a malé přes prsa) a dokonale mi sedí Pepperbery Super Curvy (tam v podstatě jakékoliv jsem si koupila, tak jak kdyby to na mě ušili na míru, občas jsem si ještě malilinko zabrala pas (o dva centimetry), ale jinak super).
    Tak mám obavu, že tohle bude mít taky problémy s tím, že mi to bude velké v pase, pokud mi to bude přes prsa. Ale jsou nádherný...
    A jinak materiály dobrý?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MORGAIN: Objednala jsem postupne dvoje, ale bohuzel nesedely ani jedny. Tim neodrazuju, to bude asi mnou a naopak vsechno probehlo hladce, vraceni penez a tak. Takze jednanim a pristupem doporucuji.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Nechcete někdo zkusit objednávku z Chi Chi?
    Mají nádherné kusy, tak bych chtěla vědět, zda by mi od nich něco sedlo :-)
    Chi Chi London - chichiclothing.com
    http://www.chichiclothing.com/
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    FRAKIRA: jak kdy, ale většinou spíš kolegyně... já volám, když je někde nějaký průšvih, nebo je potřeba řešit něco hodně závažného.... "rutinní" dobrý den, máme pro Vás připravenou podprsenku, volá většinou kolegyně :)
    Ale vyřídím, bude určitě ráda!
    FRAKIRA
    FRAKIRA --- ---
    KLAIR: Mimochodem, máš moc příjemný hlas :-) (teda předpokládám, že to obvoláváš ty)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam