• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    PETATA: mam, ale nejsem Praha. nicméně mohu doručit na knížecí / anděl
    PETATA
    PETATA --- ---
    nemate prosim nekdo na pujceni (pristi tyden) cervenou sukni s bilymi puntiky, ci saty?
    Pripadne i ruzove ci cerne?
    idealne Praha zapad (poberouni) ci Praha 4
    diky
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    DIABOLUS: černé HM, můžu vyfotit
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    HUJERKA: jaké?
    HUJERKA
    HUJERKA --- ---
    Daruju těhotenské kalhoty č. 48 (Praha 4).
    PETATA
    PETATA --- ---
    tak jsem dneska prosla dalsi obchody, ale vetsina znacek konci ve vel XL a to proste pres boky nezapnu
    takze mam zatim vybranou v Nord Blanc panskou a pak jsem objevila jednu v Alpine pro v te ladies verzi, ale maji bud cernou a nebo tmave fialovou a chtela jsem na hory neco vyraznejsiho. A stoji tedy 5,5 tis a kor u Alpine pro me moralka nedovoli neco kupovat za plnou cenu, kdyz maji kazdou chvili 25% slevy...
    A s kalhotama jsem na tom jeste hur, ty jsem nedopla ani panske :( Pak uz jsem to vzdala, mimino v kocarku rvalo, ja se porad svlekala a oblekala, tahala sem a tam hromady tezky oteplovaku, ze mi dosly sily :(
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    PETATA: at uz hubena nebo tlusta, vzdycky mi sedelo Envy, Ripcurl a Helly Hansen
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    PETATA: pripadne este Decathlon ma velky vyber vsetkeho
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    PETATA: Hudy alebo Hervis - bundu mam od Kilimanjara, nohavice su tusim Quechua, ale nekupovala som si veci, ktore su oznacene ako "na lyzovanie", proste som si kupila bundu a nohavice, ktore mi sedeli :)
    PETATA
    PETATA --- ---
    prosim, kde kupujete lyzarskou vybavu-kalhoty a bundu?
    nejaky kamenny obchod v Praze, kde si to muzu v klidu vyzkouset
    vcera jsem zkusila Rock point, Sportisimo, Alpine pro a kdyz uz mi neco bylo (XXL), kvalita byla mizerna (Sportisumo)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    ISCH: V Kotve mavali dobre kabaty i do vacsich velkosti, ale tuto sezonu som sa tam este nebola divat, takze neviem s urcitostou ako to tam vyzera. Mozno maju nieco pekne i v Ulla Popken.
    CARODEJNICE
    CARODEJNICE --- ---
    ISCH: Nerada to rikam, ale nejteplejsi vlneny kabat, ktery me v zime (+5 stupnu a min) fakt zahreje je... perova bunda pod prdel :D
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ISCH: Casto narazim na kabaty, ktere vypadaji pricetne, ale jsou mi bohuzel velke, v tom sekaci na narodni kousek od pasaze, kde je Vagon
    ISCH
    ISCH --- ---
    Kam na velky TEPLY kabat (50), ktery bude v optimisticke cerne, pripadne burgundy? Jsem letos zmrzla jak soboli lejno a to jeste nezacala zima.
    KOSMOKOSMO
    KOSMOKOSMO --- ---
    ZUZKAOU: a Kanada!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ZUZKAOU: aha, už to vidím USA, Australie a Singapur :-(
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MADIETTA: jsou to indové - imho spíš jo, ale nezkoumala jsem to.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ZUZKAOU: krásné věci! Ale asi nebudou posílat do ČR. :(
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Zajímavej eshop s hadrama, upravujou kusy oblečení na míru.

Women's Fashion Clothing 0-36W and Custom
    http://www.eshakti.com/

Jsou to indové.
    PETATA
    PETATA --- ---
    doporucite prosim, kam vyrazit pro softsheelovou bundu/kabatek a lyzarskou bundu?
    mela jsem rada Hannah, ale jejich 44 je mi momentalne uzka :(
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam