• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Holky dotaz, poradíte mi, kde bych v centru mohla sehnat těhotenský barevný punčocháče. Ideálně, aby nestály moc. Jsem na rizikáči a už 2 měsíc mi nepřišla neschopenka :(
    Chlap mi poslal nějaký peníze, ale nechci z nich utrácet za sebe, jenže zítra mě pozval na večeři a já panikařím - nemám co na sebe :D
    Respektive mám černý těhu šaty, mám černý leginy a černý boty :( nechci jít celá v černým. Tak jsem si myslela, že to rozčísnu barevnými punčochami, jenže pro těhotný dělají jen tmavý :(
    Břicho mám fakt už docela velký, zkoušela jsem si jedny vínový, které tu mám, ale nevzhledně mi vyleze vzadu špek na šatech :((
    Napadla mě ještě mašle a uvázat si barevnou mašli pod prsy..

Mám tyhle šaty černé
    Lidl leták - strana 27 | 16. 1. - 22. 1. 2017 | NajdiSlevu.cz
    http://letaky.najdislevu.cz/lidl/letaksh/18252/27/
    REBORNA
    REBORNA --- ---
    Přibrala jsem sedm kilo a chtěla si exaktně podle grafu ověřit, jestli už náhodou nemám nadváhu.

A kouzlo - stále ne. Mezi stupidníma tabulkama, který ukazovaly stále stejný ideální BMI bez ohledu na věk, jsem konečně vyštrachala tu správnou... respektive graf vyjadřující, jak se mění BMI ženy s věkem.

Stupidní tabulky totiž naznačovaly, že když jsem v 18ti letech při 170 cm měla 53 kg, že jsem byla moc hubená a že když od té doby uplynulo 15 let a moje váha kolísá mezi 63 a 70 kg, že jsem teď zase moc tlustá, ale je to samozřejmě blbost.

Takže jak přibrat sedm kilo a mít stále ideální postavu? No stačí jen zestárnout o tři roky...prostě kouzlo :)

Body mass index chart female version for women
    http://halls.md/bmi-chart-women/
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    RENFRI: jsou krásný, ale mně by asi byly větší.. já mám tak 44 max...
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    RENFRI: brala bych hned ale velikost 18 :(
    MENTONY
    MENTONY --- ---
    RENFRI: Ahoj, pres prsa mam asi 115, budou mi?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SELEMA BLACK DRESS | Vintage Inspired Fashion - Lindy Bop
    http://www.lindybop.co.uk/...sses-sale-c50/selema-black-elegant-vintage-50s-style-evening-dress-p815

Tyhle ve vel. 16 mi jsou male pres prsa, jinak jsou moc pekne, na nekoho, kdo nosi 44-46, ale ma spis mensi prsa (rozumej mensi nez ja) by byly super. Nekdo zajem za 14 liber nez je vratim?
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    RENFRI: koukám jsem přišla s křížkem po funuse...
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Takze jdu pomalu objednat.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    RENFRI: Ty jsi hrdinka!!

A teda, já už to prostě neotevřu, jednou mi to stačilo :D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Tak řekněme do pondělí do 13.00 posílejte objednávky?
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    SUURJA: Já se hlásím
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    RENFRI: Kdy budete objednávat, ráda bych se s dovolením přidala. Jen jsem na mobilu a přes Nyx mi nejdou odkazy. A když jedu přes stránky, nemůžu se jich dohledat...
    SUURJA
    SUURJA --- ---
    RENFRI: to by bylo super! Kdo by se tedy přidal ještě?
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MADIETTA: Ja vam to klidne zase objednam a k vyzvednuti to muze byt v Caresse... Pokud se sejde dost lidi, ze se vam to postovny vyplati.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Taky bych se radši k někomu přidala. Na hromadnou objednávku nemám dost love. :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MADIETTA: já to nosím bez spodničky a vyhovuje mi to :)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MADIETTA: Vetsina tech swingovych jde nosit bez spodnicky, eventuelne jsou i mene bohate spodnicky k mani.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    A dají se ty jejich šaty nosit i bez spodničky? Zalíbily se mi tyhle, ale přijde mi, že se spodničkou už bych byla jak ledoborec a bez ní nevím, jak by to vypadalo.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Ja uz jsem to odeslala, hodne veci bylo v me velikosti v poslednim kusu, takze jsem nevahala, jinak ano, mam u nich o cislo mensi nez normalne a zatim mi teda vsechno sedelo.
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    RENFRI: Já bych se možná přidala, kouknu se co by se mi líbilo. Díky :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam