• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    MADIETTA: Na zaklade vlastni zkusenosti rikam, ze nafotit hezke fotky neni lehke, kdyz to clovek sam se sebou neumi (pozovat, uvolnit se), ale ty jsi moc hezka, takze by to rozhodne stalo aspon za ten pokus! :)
    LILY
    LILY --- ---
    MADIETTA: já mám právě takhle fotky od vícero lidí. Můžu doporučit dvě až tři ženy-fotografky a asi i nějaké chlapy, ale ty nemám vyzkoušené.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    RENFRI:
    LILY: asi je to marnivé a v mém případě dost zbytečné, ale aspoň jednou v životě bych chtěla, aby se mnou někdo nafotil hezké fotky. :))
    LILY
    LILY --- ---
    MADIETTA: taky bych o pár věděla. :D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MADIETTA: Ale prosim, ozvalo se ze sluchatka...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    RENFRI: sežeň mi fotografa, budou fotky :D
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    MADIETTA: Jaro uz je, ne? ;-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    I Followed Body-Slimming Fashion Tips Throughout History
    https://www.youtube.com/watch?v=pGm8T2bk_Vw
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ANNNA: Já bych řekla, že třeba kolekce Bodyflirt vychází podle tabulek. Kolekci BPC je lepší kupovat o číslo menší.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    MORGAIN:
    ILLUZE: Díky! To bude zase ruleta :-)
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    ANNNA: Za mne jsou i z bavlny větší - poslední mi byly ve vel. 32/34, jinak teď nosím vel. 38.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ANNNA: Úpletové věci jsou většinou větší, jinak moc nevím, ale čtu komentáře na jejich webu a obvykle jsou dost vypovídající.
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    Koukám po nějakých šatech z Bonprixu a chci se zeptat, jak sedí velikostně? Dá se spolehnout na ty jejich tabulky, nebo vychází větší/menší?

Díky!
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    Díky vsem za tipy, samozrejme tento typ tricek se vsadkou znam. Pri prvnim decku me moc dlouho nebavilo "kojit dirou" a pak jsem rvala vsadku taky dolu. Ale zato jsem ocenila kvalitni material, ze to ty tricky vydrzela a nevytahala se.
    Saty z trickoviny (trebas kvalitni) asi nejsou muj vysveny typ satu, ale budiz, popremyslim.. Touzim po tech a la 50. leta, takze knoflicky to asi vyresi :)..
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    ELLANOR: Mě se osvědčil jakýkoliv zavinovací výstřih. Na kojení super. Sice to tedy není spodem a tajné, ale pokud ti vadí, že by bylo vidět prso, tak si stačí přes rameno hodit plenu, nebo lehkou šálku. Rouhodně mi to přijde pohodlnější, příjemnější a praktičtější než řešit nějaké šílené tajné zapínání. Nebo tedy případně košilový zapínací vrše a prostě rozepneš a vyndáš prso :)
    DIABOLUS
    DIABOLUS --- ---
    ELLANOR: kojila v normálních šatech spodem, měla jsem ale spodničku, takže jsem se nestyděla. Jen bylo pohodlnější mít zip v boku a ne na zádech.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    jako nejak takhle, ale na satech a hlubsi
    http://i.mimibazar.cz/h/bc/2/141206/22/b79414658.jpg
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    ELLANOR: ono to jde, ja jedny takove mela, mas proste jakoby hluboky vystrih a v nem vsadku, ktera dole neni k tomu vystrihu pridelana... jestli si to umis predstavit :-)
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    ANNNA: A specialne usite saty na kojeni spodem si snazim predstavit a nejak mi to nejde :).. Jinak ano, kojim vetsinou vrchem, hubena nejsem a nebudu.. proste se otocim :)..
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ANNNA: ty propínací šaty jsem zkusila, neslušely mi, ale zapínání není falešné
    ANNNA
    ANNNA --- ---
    ELLANOR: Můžeš zkusit něco propínacího (pokud to není falešné propínání?) http://www.lindybop.co.uk/...ses-c1/swing-jive-dresses-c3/gilda-pink-bicycle-print-swing-dress-p3388 nebo zavinovacího http://www.lindybop.co.uk/...swing-jive-dresses-c3/dahlia-red-polka-dot-wrap-front-swing-dress-p3410 . Pokud máš větší prsa, tak jakékoliv kojení horem je poněkud více exhibiční. Záleží na nátuře, já osobně výrazně preferuju kojit spodem, což umí pouze speciálně ušitý šaty, nebo holt sukně a halenka.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam