• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    TERA79: Terko, fakt bych šla v tomto případě do kalhot (a klidně do tří blůz / triček k tomu :-)) )...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    HANELA: na netu jsem nabidku nejak nenasla (ale je fakt, ze jsem na to nemela moc casu) ale udelam teda výpravu do velkomesta :-) snad budou mit i velikosti pro Goliase
    HANELA
    HANELA --- ---
    LUCIASHECK: zrovna to chci napsat. Kapsace jsem dnes kupovala cca za 700?
    TERA79
    TERA79 --- ---
    ZUZKAOU: Já se trochu obávám počasí a noci. Kalhoty by byly fajn později večer, ale nosím je spíš přes zimu, teď už jen sukně a šaty. Ještě nikdy se netančilo a tak nevím, co od toho čekat.
    Sem myslela, že bych se (pokud bych měla čas) prevlekla. Protože budu celý den pracovat a cesta do hotelu (pojedeme rovnou z kanceláře) je přes 2hodiny, tak nechci vypadat, jak když jsem právě vypadla krávě z tlamy. Šaty mám kancelářské a pak plesové. Možná ty černé s puntíky. Nebo radši bez vzoru?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    TERA79: pokud bych chtěla tancovat, tak bych si vzala nějaké ne moc formální šaty a boty ve kterejch se mi dobře tancuje a nějaký rozepínací kardigan přes to. A klidně s bych s tím jaksi chodila i přes den.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Dámy, příští týden mě čeká firemní večírek se zákazníky u příležitosti 25. výročí založení naší firmy. Přidám se až odpoledne po prezentacích, je tam wellnes nabídka a organizovaná zábava, pak večeře a koncert asi s možností tance. Dresscode je neformální a loni to táhli do půl čtvrté do rána. To nedám, ráno jedu zpět do kanceláře. Ale co na sebe? Vzhledem k tomu, že přijedu odpoledne, tak wellnes na mě nezbyde a na střelbu moc nejsem, tak na to ohledy brát asi nemusím. Večeře formou rautu a grill. Čili venku i uvnitř. Jsem bezradná a nechci s sebou brát 3 verze jako posledně, ikdyž se mi třetí blůza hodila.....
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    APRILMOUSE: černá pouští a šedne.
    Můžeš zkusit armyshopy a zkrátit nohavice.
    ILLUZE
    ILLUZE --- ---
    APRILMOUSE: Sportisimo.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    LUCIASHECK: mrknu, dík!
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    PISTA1: to je další z variant, jako ustříhnout dlouhý kapsáče, možná na to nakonec dojde :) Já jen nemám moc k barvení důvěru, pořád mám pocit, že to musí pouštět, ale možná se jen pletu :)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    APRILMOUSE: Nejspolehliveji C&A, za par kacek, cerny kapsace ruznych delek maji skoro vzdy
    PISTA1
    PISTA1 --- ---
    APRILMOUSE: sice nejsem holka, ale co takhle koupit jakoukoliv barvu kapsáčů a k tomu jednu černou barvu na textil. ;)
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Vietnamce jsem tu obešla komplet a ani smykem.. Ojuknu Decathlon, díky.
    AIJA
    AIJA --- ---
    APRILMOUSE:
    Decathlon nebo Vietnamci...
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    Holky, já už jsem bezradná. Potřebuju sehnat pro syna takový ty klasický 3/4 kratasy, kapsáče, široký, černý - určitě víte, co myslím. Je těžce metalista, takže mi žádný kratásky nad kolena na sebe nevezme a NIKDE nic jinýho nemaj. Navíc má aktuálně skoro 190 cm a táhne výš a výš (14 let), v pase 110 cm, takže potřebuju velikost tak 3XL. Všichni to nosí a nikde se to neprodává. Jsem blázen?

(Na metalshop můžeme v klidu zapomenout, coby samoživitelka fakt nejsem ochotna dát za kratasy 1600 a podobně)
    Neviděla jste to některá někde prodávat?
    LILY
    LILY --- ---
    LILY
    LILY --- ---
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KEMENTARI: No právě. Mohla bych říct nějaké kamarádce, žejo, ale já bych ráda někoho, kdo bude vědět, co se mnou. ;-) Nejsem moc fotogenická a pózovat neumím.

Tak kdyby měl někdo nějaký tip...
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    MADIETTA: Na zaklade vlastni zkusenosti rikam, ze nafotit hezke fotky neni lehke, kdyz to clovek sam se sebou neumi (pozovat, uvolnit se), ale ty jsi moc hezka, takze by to rozhodne stalo aspon za ten pokus! :)
    LILY
    LILY --- ---
    MADIETTA: já mám právě takhle fotky od vícero lidí. Můžu doporučit dvě až tři ženy-fotografky a asi i nějaké chlapy, ale ty nemám vyzkoušené.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam