• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    TANAIS: nechat ušít.
    TANAIS
    TANAIS --- ---
    neporadíte, prosím, kde pořídit dlouhou, každodenní a elegantní sukni z nepolyesterového materiálu?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MORGAIN: House of fraser je klasickej multibrandovej obchodak, tam se tezko da na otazku na velikosti odpovedet, zalezi na te ktere znacce.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ZUZKAOU: Aha. Mě hrozně odrazuje materiál a u v podstatě všech, co jsem tam viděla, je to čistý PES.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MORGAIN: šaty od nich nemám, mám trika, halenku a sukni, velikosti tak nějak sedí.

Kdybych neměla stop stav na šaty, tak bych brala buď rudé dlouhé https://www.houseoffraser.co.uk/...squash-v-neck-maxi-dress-in-coolfresh-fabric/d445211.pd#204622440 a nebo ty z Chi-Chi https://www.houseoffraser.co.uk/women/chi-chi-london-lace-panel-dip-hem-dress/d852625.pd#288915215
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ZUZKAOU: Co se ti tam líbí a jaké tam máš zkušenosti s velikostmi?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    na house of frasers mají momentálně zlevněné fakt pěkné formální šaty ve velikostech do 22.

nevidím neslyším, prostě si teď ty rudé šaty nebudu kupovat, ale alespoń to musím někam napsat ;-)

House of Fraser - Gifts, Fashion, Beauty, Home, Furniture & Garden
    https://www.houseoffraser.co.uk
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TERA79: Tak hlásím, že ve správné velikosti se to přes břicho hezky usadí a vypadá to dobře.
    A ty punčochy jsou super, zatím jsem je neměla venku, ale vypadají krásně a jsou dost dlouhé (mám relativně dlouhé nohy a silná stehna).
    TERA79
    TERA79 --- ---
    ADELHAIDA: 1.republika už je hotová , šlo to samo. Lahvinka bílého a sršela jsem nápady. Chybí už jen obuv, ale i to je v řešení. :)
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    TERA79: Tak zrovna na první republiku se ti může hodit jakýkoliv neforemný pytel s délkou někam ke kolenům a spolehlivě doženeš efekt punčochama se švem, šňůrou (nepravejch) perel, očníma linkama a dobovou ozdobou na hlavu:-)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    MOUNTBATTEN: Já ale nechci sexiiiii, já jsem konserva, vdaná paní a s nohama na zemi. Tohle přijde málo komu sexiiiii, já to vždycky hrála na karakter.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    No hele, ty zmineny Naty Saty, je to takovej "santanovej" sekac a hodne i vetsi velikosti. I na to maskarni tam sezenes, karkulku, snehurku... jen ponekud kratinke, vykozene, sexiii:)))
    TERA79
    TERA79 --- ---
    TERA79: Mno a je to čím dál lepší, 13.ledna ještě ples na téma první republiky. Jsem v koncích. Pošlete mě alespoň do toho nějakého kloudného sekáče....
    HHANULKA
    HHANULKA --- ---
    Doporucuju Naty šaty v Karlíně, pokud sháníte šaty. Velký výběr do velikosti 54, ceny do 550,-, nové i sekáč. Sympatická prodavačka.
    Na podprsenky doporučuju grandine ve Štěpánské. Jsou ručně šité, cena 2300,-. Jsou sice drahé, ale jsou fakt dobré.
    A naopak potrebuju poradit, kde v Praze seženu kožené sako ve velikosti 50?
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Čeká nás Silvestr v masce, vybrali jako téma pohádky.

Nejjednodušší se mi jeví něco jako Pat a Mat, Mach a Šebestová, Šmoulové (jsem spíše omezená než šikovná).
    Ale kdybyste tu některá (ideálně pražská-kvůli předání) měla něco takového na půjčení alespoň pro mě, určitě se domluvíme co za to.
    Věřím že nejsme jediná hravá koťata v okolí. :E
    DALEEN
    DALEEN --- ---
    TERA79: Stačí přes pás vzít mírně stahovací kalhotky. Mám břicho po dětech, plus dvakrát císař, takže když si vezmu podvazkový pás tak přesně v tom místě kde končí pás a začíná břicho to nevypadá úplně hezky. Ale fakt stačí vzít kalhotky pevnější v oblasti bříška, ideálně vysoké, do pasu.
    ISCH
    ISCH --- ---
    TERA79: Myslíš podvazkáč? Trochu víc to ten špek vylisuje.

Jestli chceš, tak se Ti zejtra nasoukám do svýho a nainstaluju špek přes kalhotky, abys viděla, jak moc to lisuje (já mám teda docela pevnej, takže to budeš mít fakt echt).
    Jako dá (lalok) nainstalovat i tak, aby netekl jenom spodem, ale nevím, jestli časem prostě... Neproteče :)

Ale do pošty, u tohodle myslím stačí široké veřejnosti popis :D :D
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    TERA79: Dám vědět, jak si to poradilo s mým špekem, až to přijde :)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    NIGHTFURY: To vypadá tuze pěkně a když má někdo ošklivý lalok a ne takové pěkné hladké bříško, tak to udělá co?

I když já stejně nemám zimní šaty a už 4. týden se trápím (doslova) v kalhotách.

PETATA
    PETATA --- ---
    ISCH: tak to mas stesti
    ja jsem si oblibila Lindey min rok, mile me prekvapilo, ze tam maji vetsi velikosti
    ale co tam vidam v poslednich tydnech je tragedie! :(
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Rozhodla jsem se přestat čekat, až zhubnu.. A taky měli teplé punčochy na podvazky :D
    Takže dnešní nákup na Greta Store :)

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam