• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    MUZA
    MUZA --- ---
    SIMCIIQ: oki...
    Tenhle vikend js to nestihla...:(
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MUZA: ja o 44ku.. sice se taky smrskavam, ale kalhoty bych brala.. nechci novy prave proto, ze nevim, jak dlouho je budu mit..
    MUZA
    MUZA --- ---
    Damy, budu se zbavovat obleceni, pac se smrskavam... Velikosti 48 - 44... Dziny, kalhoty, trika, softshel delsi bunda a tak... Za symbolicke ceny... Mel by nekdo zajem? Dala nych pak echo az to bude nafocene a popsane...
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Mám tyhle šaty s Bravissima, velikost 18 RC/SC. Jsou krásný, dělají fakt nádhernou linii a jsou z pěkného pružného materiálu. Nicméně na mě se ukázala být půlená velikost malá.
    Kdybyste některá měla zájem, je možné je vyzkoušet v Praze a vzít za přibližně ekvivalentní cenu, jinak je budu vracet.
    Bravissimo
    https://www.bravissimo.com/products/cross-front-ponte-dress-navy-pd674nvy/
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MORGAIN: Ahaa, tak to neklapne, tyhle jsou tak 44-46 (psany 44, ale definitivne volnejsi)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    APRILMOUSE: Já mam zase relativně vyváženou postavu, ale zběsile silná stehna.
    APRILMOUSE
    APRILMOUSE --- ---
    AIJA: já mám 178 a taky dlouhý nohy, navíc vůbec žádnej zadek a boky a o to větší břicho. Taky jsem z nabídky kalhot víc než zoufalá.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    AIJA: 180 a ještě mám netypicky dlouhé nohy a krátký trup, takže nohy mam jak kdybych měřila třeba 185.
    AIJA
    AIJA --- ---
    MAR_TINA:
    A kolik kdo měříte? Asi potkávám jen ty mrňavý:-)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    LUCIASHECK: Tyjo, teď budu mít asi 50. Ale kdo ví, u kalhot je to pro mě hrozně záhadný, je tam několik systémů číslování a ve většině případů to je stejně o střihu přes stehna - ty mam fakt velký a pokud to přetáhnu přes ně, tak je většinou vyhráno. Jenže některé střihy přes ně nepřetáhnu ani ve velikostech mnohem větších, takže jsem propadla rezignaci, že nejsem schopná podle těch označení zjistit, zda je alespoň nějaká naděje, že mi dané kalhoty budou.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    MORGAIN: Co mas za velikost? Po zkusenostech s permanentne kratkejma kalhotama jsem jedny cerne siroke z asosu objednala a i nejvyssima steklema je porad couram po zemi, takze je mam porad doma nenoseny, tak kdyby odpovidala velikost, mohla bys je aspon zkusit
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AIJA: tak to k problémům s krátkýma kalhotama radši mlč, jo :)
    AIJA
    AIJA --- ---
    LUCIASHECK:
    173...už se smrskávám:-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    AIJA: Kolik meris?
    AIJA
    AIJA --- ---
    MAR_TINA:
    Šaty krátký jsou, ale džíny mi jsou akorát k lodičkám nebo keckám.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ISCH: Ne, já jsem nějak líná tam zběsile zkoušet velikosti, kdy jak mam široká stehna, tak to narazí na ně.
    ISCH
    ISCH --- ---
    MORGAIN: Asos jsi zkousela? Ja bych objednala normalne tam, ale po posledni zkusenosti s DPD e-e.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ISCH: Já to už vzdala. Mam to podobně s tím rozdílem, že nechci slim, radši široké, a že mi je i prodloužená délka v MS trochu kratší, než bych chtěla. A nikde jinde jsem na prodloužené délky ve velkých velikostech ani nenarazila.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    AIJA: přijde mi podezřelý, že by anglická značka známá tím, že pas šatů bývá evropankám pod prsy, by měla dost dlouhý kalhoty.
    AIJA
    AIJA --- ---
    ISCH:
    Aha, tak to já snad nemám mezi pasem a bokama asi žádnej rozdíl...
    ISCH
    ISCH --- ---
    AIJA: pansky mi nesedej... Odstavaj v pase, uzky pres poky (mam rozdil skoro 40cm) a delaj mi "kapsu" na organ, kterej nemam.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam