• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    SARAJ
    SARAJ --- ---
    MADIETTA: mas putna. Ja vypadala jako paratko a zase jsem poslouchala kecy o velkem pivu, zirafach..atd. A samo- zenska ma mit zadek, kdy ti jako naroste?!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    SIMCIIQ: to jsem měla taky furt. Máš prdel jak pivovarská kobyla, nohy jak výhybky do pekla, to nejsou iksovky! to je každý písmeno jiný! a blablabla. Jeho oblíbenou kratochvílí dodneška je při spatření mě v pyžamu provolat Pomoc! Kosatka bílá dravá!

Maminka mi zase říkávala, že když už nejsem ani trochu hezká, musím být chytrá a samostatná, abych se o sebe vždycky dokázala postarat. Tož jsem chytrá a postarám se o sebe.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    SIMCIIQ: Proč tihle otcové potřebujou, aby je jejich dcery sexuálně přitahovaly, to fakt nechápu. Jestli chtějí hubenou babu, ať si nějakou narazí, ne?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    A psychika je presne ten problem, proc nehubnu i kdyz makam 5x tydne.. musim milovat sebe takovou, jaka jsem, do te doby to nepujde.. jaaaa vim :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    HANELA: snazim se s tim hrozne bojovat, ale takhle naborena psychika z detstvi se spatne dostava do normalu.. mamka se to snazila kompenzovat, ale v mysli jsou vic zaryta otcova slova..
    Ted uz me to nerozbreci, ani kvuli tomu neprestanu jist jako v puberte, ale porad to tam v hloubi je a porad se ohlizim, co si pomysli ostatni? Nebo jdu kolem zrcadla a rikam si boze ty si nechutnej burt.. nejhorsi je, ze mi ted narostlo bricho rychle, ja po porodu od 6tinedeli strasne makala a snazila se jist zdrave.. no a misto toho, abych bricho hrde nosila, tak je mi z toho smutno a rikam si, ze jsem tlusta.. fakt psycho! je to strasny, svy dceri rikam, jak je nadherna a nejlepsi.. chci, aby mela zdrave sebevedomi..
    Ale makam na sebevedomi, hned po tom, co si reknu, jaka jsem si hned reknu neco pozitivniho a s depkou bojuju.. je to boj na cely zivot
    HANELA
    HANELA --- ---
    SIMCIIQ: tak jen tohle tě omlouvá :-) za mě tedy jsi nádherná baba tak jak tě na fotce vidím. To lecktera bez bříška není a nebude....
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ARGANNAH: asi proto, ze celej zivot ziju v depce kvuli postave, zmocneny tim, ze od otce cely zivot slysim, jezis ty vypadas, nezer ses tlusta apod.. vlastne i mesic po porodu mi rikal, ze jsem tlusta :)))))
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    SIMCIIQ: Mno hele, proč to vlastně vůbec řešíš. Jako zážitek svatba vůbec nespočívá na tvé velikosti bříška a fotografa platíš ty, není to žádný nasazený paparazzi, takže mu klidně řekni "hele kámo, čekám mímo a připadám si jak vorvaň, dej si kurva extra záležet, ať na těch fotkách vypadám dobře." Chápu, že by tě štvalo, kdybys před svatbou přibrala deset kilo tuku, ale těhotenství je extra případ a kvůli tomu přece nemá smysl mít depku, naopak. :)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    HANELA: dekuji, ja kdyz se podivam na fotky ze zkousky v unoru, kdy mam uplne ploche bricho a diky satum vypadam o 10 kg lehci a fotky ze ctvrtka, tak se mi chce brecet..
    Ale proste, je to tak :) jine saty uz shanet nebudu, jsem rada, ze se do nich vubec vejdu :))
    Screening mam 4 dny pred svatbou, tak pokud vse dobre dopadne a vlastne i kdyby ne, vsem to tam reknu a budiz mi brisko omluvou :)
    Hlavne, ze jsem na sobe makala a od unora dala dolu jeste par kilo, abych v cervnu vypadala jeste lip :DDD
    HANELA
    HANELA --- ---
    SIMCIIQ: moc ti to sluší i s bříškem :-) nebo právě naopak, že ho máš!
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    TERA79: prosim vyfot a dekuji :)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    SIMCIIQ: Já mám jedny slavností bordo, ale nikde jejich fotku dostupnou. Můžu Ti je vyfotit dneska večer a poslat, ale jsou spíš slavnostnější než na poobřadovou pohodu. Kdybys chtěla mít pojistku.

Jinak konstatuji, že seš pěkná ženská a gratuluju ke všem radostným událostem, hodně štěstí!
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MORGAIN: já si říkám, jestli je nechci :-)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MORGAIN: pisu sz :)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    KLAIR: Ty na předání dál jsou 40-42 podle bonprix, ale seděly mi když jsem měla 44-46 - oni mají zrovna u těhle šatů to číslování hodně prostorný.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MORGAIN: v jaký velikosti je máš?
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    KLAIR: Já asi taky :-)

SIMCIIQ: Kdyby ti nevadilo, že nebudou bílé a až tak slavnostní, tak ti mohu v odpovídající velikosti přenechat (nebo půjčit větší) jedni malinové a jedny tmavomodré z bonprix. Mám je v několika velikostech a některé bych i dávala pryč. Možnost vyzkoušení v Praze.
    Žerzejové šaty černo-bílá s puntíky - BODYFLIRT - bonprix.cz
    https://www.bonprix.cz/...aty-erno-bila-s-puntiky-916674/?wishlistItemIdShown=1017336713&shop=164047
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    TROGLODYT: ok dik, tak jeste dnes pul dne pockam, jestli mi nekdo poradi a pak to smazu
    TROGLODYT
    TROGLODYT --- ---
    SIMCIIQ: neni to tu privat. staci se kouknout na prava klubu (vsichni r/w)
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    jinak bych se zeptala třeba na fb v nějakých inzercích, jenže jakmile tam napíšu dotaz, tak se to 100% dozví další lidi a začne kolotoč dotazů, ty jsi zase těhotná, není to nějak brzo apod, což prostě před screeningem moc řešit nechci..
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    tohle jsem vyhledala na vinted a ještě nejsem u konce, ale hledání nechám na zítra večer, až uspím malou..

nejsem si jistá, jestli jsou černý ok
    https://www.vinted.cz/damske-obleceni/saty-ostatni/21973664-krasne-saty-s-krajkou
    nejsem si jistá, že tam narvu pupek :D
    https://www.vinted.cz/damske-obleceni/maxi-saty/21439942-nove-saty-mango

https://www.vinted.cz/...ceni/letni-saty/21678767-nadherne-nemackave-saty-zn-marks-spencer-vel-44-46

se asi nehodí úplně na nevěstu
    https://www.vinted.cz/damske-obleceni/letni-saty/21256061-tehotenske-saty

tyhle mi přijdou opravdu fajn, ale svatbu mám do bordo :D tak škoda, že nejsou o chlup tmavší
    https://www.vinted.cz/damske-obleceni/letni-saty/21653848-cervene-saty

nicméně ty od hujerky jsou asi lepší, že?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam