• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    KLAIR: Já s tím počítám.
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    KLAIR: Jsem bohužel v tu dobu ve Skotsku.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KLAIR: Pokud budu v Praze, tak ja, ale s takovymhle predstihem to nedokazu predikovat.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Budu moc ráda, když mi napíšete, kdo všechno dorazíte....
    FOG
    FOG --- ---
    na boubelatý bazárek se bohužel nedostanu, protože budu tou dobou pryč, ale hodila jsem na vinted pár moc hezkejch kusů, co mi (většinou ještě s visačkama) visí ve skříni, tak kdyby měl někdo zájem, tady je odkaz https://www.vinted.cz/uzivatele/7155-fog/predmety
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KLAIR: Ty jsi tak úžasná, akční ženská.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    BOUBELATÝ BAZÁREK SE BUDE KONAT OD 19:30 DNE 21.8.2018 V TANEČNÍM SÁLE ITAKA NA ADRESE KORUNNÍ 35.
    TAK SNAD TO KLAPNE. MOC SE NA VÁS NA VŠECHNY TĚŠÍM
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ACIDQA: diky nad marksem jsem premyslela..

Pojedu se podivat na plavky, ktere mi nabizi zdejsi ID a pak uvidime :)
    ACIDQA
    ACIDQA --- ---
    SIMCIIQ: vcera v marks and spencer ve vyprodeji dost plavek ve vel 16-20, vsechny do 500...
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    SIMCIIQ: U bonprixu se hodne vyplati cist ty komentare dole, tam obvykle zensky pisou, jak obleceni sedi, jestli brat vetsi velikost a jakej je ve skutecnosti material.
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    HANELA: tam se pojedu v tydnu podivat.. diky
    HANELA
    HANELA --- ---
    SIMCIIQ: co Tesco, tam jsem viděla docela výběr ale je to před časem a ceny nevím. Nebo Brastop?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MAR_TINA: no jako řekla jsem muži, že dokud nebudu mít doma plavky, nikam neletíme :D
    já se spíš u bonprixu bojím, že dopadnu stejně, jako jsem dopadla teď s těmi plavkami z bazaru :( že mi nebudou a budu muset řešit další variantu (nicméně by mi za to aspoň někdo vrátil peníze, ne jako teď :( )
    ještě se tam podívám..
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    SIMCIIQ: stíháš bonprix?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    To nemaji nikde plavky pro velryby do 500??? Jsem zoufala, dnes mi prisly tehotensky plavky a nesedi mi. Musim vyrazit do mesta. Idealne jednodilne s narasenim :( protoze je budu mit na sobe jen 12 dni u more, nechci jit kupovat tehotensky za 1500,- :(
    Mate tip? Brisko mam uz fakt velky, normalne velikost 44, prsa E.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ALEXIS: zkusím.... ona mi ted paní napsala, že další dva týdny nebude, tak uvidíem. ale samozřejmě to zkusím co nejrychlejší
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    KLAIR: naklikala som všetky, ktoré by som mohla, ale dúfam, že bude dátum vyhlásený čo najskôr, aby sa mi medzitým nezaplnily termíny programom :)
    KLAIR
    KLAIR --- ---

Kdy můžu na boubelatý bazar?

37 hlasy od 11 respondentů

KLAIR
      KLAIR --- ---
      ISCH: marks And Spencer, tohle konkrétně na Andělu, ale už ve výprodeji
      ISCH
      ISCH --- ---
      KLAIR: Odkud?
      Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam