• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MADIETTA: Já teda taky mam dvě kategorie věcí. Ty, které dám zadarmo, a ty, za které bych něco chtěla, protože jsou třeba i úplně nenošené. Pokud ty, za které bych něco chtěla, nemám nosit, tak to řekněte.
    ISCH
    ISCH --- ---
    MADIETTA: Tak ja nechci odjet se trema IKEA taskama, se kteryma tam pojedu! :D Ideal jsou dva az ctyri kusy.

Ale to bude chyba na moji strane, proste jsem nepredpokladala, ze nekdo bude davat pryc 46, chtit 50 a zaroven se trefime do vkusu, bude to ve vzajemne odpovidajicim stavu/kvalite, aby si ve vysledku jeden neprisel, ze na tom prodelal... Tak jsem pristoupila v hlave automaticky na reseni situace penezi.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ISCH: počkej, já jsem žila v iluzi, že žádné ceny nebudou, že si to budem jako vyměňovat? Jsem nepočítala s tím, že bych něco prodávala...
    ISCH
    ISCH --- ---
    Tak ja dojela skrin, prihodila asi patery saty... Jen nevim, jak a) nastavit ceny, za b) to udelat tak, sbych vsem rikala jednout cenu :D
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    Ja jsem taky mimo Cr, bohuzel :(
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    jinak - klidně zvěte i kamarádky odjinud... asi udělám událost na fb. Čím víc nás bude, tím lépe
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    NIGHTFURY: bereme vše
    POZITRON
    POZITRON --- ---
    NIGHTFURY: na bazarek nejdu, ale za nafoceni 40/42 bych byla rada. hlavne ta 40. sebekriticky si priznavam, ze vyhledove se na 38 fakt nedostanu a uz me nebavi bejt ve vsem narvana. :)
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Ještě mě zajímá - bereme jen oblečení, nebo by někoho zajímaly i boty a doplňky?
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    NIGHTFURY: já!
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    NIGHTFURY: Taky nejake takove velikosti mam. Asi nema uplne smysl si je susit “na nekdy”
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    ZANNA: Ty tam přesně nějaké mám, zkusím to asi nafotit.
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    NIGHTFURY: Ano! To jsou moje oplácané velikosti. Akorát teda nosím a plánuju převážně šaty.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Bude tam někdo, kdo by ocenil velikosti cca 40/42? Mám pár kousků, které nenosím a nic jim není..
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Jste prisny, damy! :) Fakt me mrzi, ze to nedam.
    ISCH
    ISCH --- ---
    MADIETTA: Ja to odmitam pocitat.

Budou to ale asi vic nez dve IKEA tasky...
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ISCH: Já jsem našla jenom asi šest věcí nakonec! :-o
    Bohužel než tenhle nápad vznikl, zrovna těsně předtím jsem odnesla obrovskou tašku do Sue Ryder. :(
    ISCH
    ISCH --- ---
    Fajn, vytrizena skoro cela skrin.

Budu muset jet taxikem, tohle v ruce neodtahnu.

Nicmene: mam kocky a osa, je tu nejaka ultraalergicka?
    Vsechno je vyprane a v ramci moznosti odchlupene, ale...
    TERA79
    TERA79 --- ---
    LUCIASHECK: Mam smolika bazar nestihnu, ale porad o celocerne stojim vcetne spodnice. Vazne! ;)

KLAIR: Klarko, konec srpna nedam, mrzi me to moc.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KLAIR: počítám s tím.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ISCH: řekla bych že všechno.... Cokoliv nerozervaného.
    ISCH
    ISCH --- ---
    Měla bych to zvládnout, když si upravím směnu.

Otázka pro účastnice:

chcete spíš věci ve stavu "neměla jsem to ani jednou na sobě", nebo mám brát i "nosila bych to klidně dál, ale dost to na mně vlaje"?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam