• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Mám se zase poptat v té itace? můžu to zařídit...
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    Ja som za, ak teda veľkosť 44-46 beriete. Len nemám moc materiálu na predaj :)
    TERA79
    TERA79 --- ---
    LUCIASHECK: No v pátek je březen, já to vidím do letních prázdnin jako reálné. Ideálně když nás bude víc jak dvě.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    TERA79: Ja bych byla pro, ja minuly taky nedala. Nicmene budu skoro do pulky dubna pracovne pryc.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Dámy, chtěla jsem se zeptat, zda by nebyl zájem zopakovat večírek se směnou šatů.
    Ten minulý mi utekl kvůli dovolené, ta v horizontu 3 měsíců nehrozí (u mě), a sezóna je tu, než řekneme kapodastrnaukulele.
    Jestli je to úplně pitomý nápad, smažu se a nic jste nečetly.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    nevedely byste některá kde sehnat nebo i jen půjčit šedé šaty, velikost cca britská 22, idealne co nejjednodušší.
    potřebuju je cca za dva týdny
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    KLAIR: můžu se také zastavit na vyzkoušení u vás v C.?
    AIJA
    AIJA --- ---
    LUCIASHECK:
    Jde mi o ty stejné.
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    AIJA: Pokud ti jde o ty konkretni saty, tak vzhledem k tomu, ze se to tocilo skoro pred rokem, tak uz nejspis nikde. Pokud ti jde o khaki kosilovy saty, tipuju, ze za chvili budou ledaskde.
    AIJA
    AIJA --- ---
    Nevíte kde by se daly sehnat khaki šaty, které má Čvančarová na sobě v prvním dílu Černých vdov?
    Černé vdovy (1): Jitka Čvančarová o hecování | Prima
    https://prima.iprima.cz/cerne-vdovy/cerne-vdovy-1-jitka-cvancarova-o-hecovani
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ELVOTHIEN: mohla, super... v caresse na korunní 32
    ELVOTHIEN
    ELVOTHIEN --- ---
    KLAIR: Nemohla bych se u tebe stavit si ty berry vyzkoušet?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ELVOTHIEN:
    MURAMIXA: šaty jsou volné. jedny v barvě berry, jedny v barvě stone :) celkem 600 za jedny. Kdo chcete? Krásné jsou obojí....
    PETATA
    PETATA --- ---
    ZUZKAOU: ty jsou moc hezke
    napisu zpravu
    AIJA
    AIJA --- ---
    ZUZKAOU:
    Tak to mi v pase padat nebudou! Ale zase mě nebudou táhnout přes stehna:-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    AIJA: imho odpovídá, kalhoty mi padávají v pase. Mám od nich džíky, které trošku táhnou přes stehna, tyhle vlašťovkové co jen padají a manšestráky, co taky jen padají v pase. Plus nějaké triko, co je v pohodě.

Obecně mají slušnou kvalitu látek a šití.
    AIJA
    AIJA --- ---
    Tyyyjooo, a vůbec jsou tam zajímavý věci.
    AIJA
    AIJA --- ---
    ZUZKAOU:
    Jak je na tom Boden s velikostmi? Líbí se mi bílé...
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Jinak teda mé infantilní já přebilo veškeré námitky mého důstojného já a mám boží kalhoty s vlašťovkama. Jsou pružné a měkkoučké a hřejou. Jen teda klasicky bodenovsky mají větší pas, takže musím nosit pásek.

ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Nechcete někdo růžové plátěné šaty z Bodenu? Velikost 44L - nějakým omylem mi je přibalili k zásilce kalhot. Bez toho aby je zaúčtovali.

Takže věnuju za přívlastkové sylvánské zelené a nebo 200 Kč. Praha. Kdyby se mi s tím chtělo na poštu, tak jim to pošlu zpátky. Když se nikdo neozve, půjdou na charitu.

Helena Chino Dress W0306 Dresses at Boden
    http://www.boden.co.uk/womens-petite-range/dresses/w0306-bpk/womens-candy-stick-helena-chino-dress

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam