• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    ja jsem uz mimoprazska, ale kdyby neco zbylo a nafotily byste, tak rada mrknu :)
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    KLAIR: zajem bych mrla, ale tuhle neděli nemohu.
    TERA79
    TERA79 --- ---
    Ráda bych se přidala. Ale neděle jedině pozdní odpoledne. Budu na vás aspoň myslet.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Co neděle 27.10.?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    A osobne bych se primlouvala za nedeli (jakoukoliv), sobot mam strasne moc pracovnich :-(
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    KLAIR: včetně podprsenek, prosím
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    KLAIR: Yep!!!
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    Já bych zas potřebovala udělat plus size bazarek... taky chcete?
    MANCA1
    MANCA1 --- ---
    PETATA:
    Mám od loňska z bonprixu. Teď si objednával kolegyně z OTTO zateplenou zelenou ve větší velikosti. Není ale "šusťák", spíš něco jako banlon. A vypadá dobře.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    PETATA: Bonprix má dost širokou nabídku. Když si přečteš hodnocení pod vybraným kouskem, dá se z toho docela dobře zjistit, jestli ti to bude sedět. Posílaj zboží v takovejch pytlících, kde je rovnou zpáteční adresa a vracecí formulář, takže s tím kdyžtak není moc práce.
    PETATA
    PETATA --- ---
    poradte prosim, kam vyrazit na podzimni prosivanou bundu ci zateplenou parku, vel cca 46 (vetsinou mam problem zapnout pres boky)
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    LILINKA6423: jak píše Luciashek - tam nejvíc bacha na to, že každý střih má jinou velikost (rozměry)! Věř tabulkám u každýho druhu šatů a jen když budeš vyloženě hraniční, vem spíš tu menší velikost
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    LILINKA6423: U vetsiny spis mensi a nejsou. Ale vesmes celkem sedej tabulky (kazdej strih ma jinou)
    LILINKA6423
    LILINKA6423 --- ---
    Snad se můžu něco zeptat i jako neboubelka. Všimla jsem si, že hodně z vás má nejakou zkušenost se šatama od Lindy Bop. Jak sedí ? Brát spíš menší nebo větší číslo když jsem na pomezí velikostí ? Nejsou šité na moc nízkou postavu (mám asi 1,7m) ? Děkuji
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    nemate nekdo na pujceni kratke cerne bolerko.. ? na 21.9. mam na svatbu tmave modre saty..
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    RENFRI: Promin, uz jsou pryc. (25£+1£ postovne)
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    SEXILKA: Za kolik ty 18?
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    SEXILKA: Děkuju za šaty ze středy :-) naprosto dokonalý obchod během pár hodin, s dodáním až před dům! Navíc mi sedí, a díky těsnějšímu vršku vypadají trošku jinak než mé ostatní šaty.
    SEXILKA
    SEXILKA --- ---
    Uplně nové šaty k prodeji. Nevhodné dárky.
    Velikost 14
    https://www.dollyanddotty.co.uk/tessa-lace-short-sleeved-dress-in-red
    Velikost 18
    Tessa Lace Short Sleeved Dress in Red
    https://www.dollyanddotty.co.uk/tessa-lace-short-sleeved-dress-in-red
    Velikost 16
    --> 'Ophelia' Enchanting Red & White Floral 1950s Inspired Picnic Dress
    https://www.lindybop.co.uk/ophelia-red-white-floral.html
    AIJA
    AIJA --- ---
    ARGANNAH:
    Moje kolegyně si objednává v Petrklíči, ale jen nepříliš petrklíčové oblečení. Vím, že jí sedí kalhoty...Já s tím zkušenost nemám, přijdou mi ty jejich modely divné, ale třeba se ti tam podaří něco najít.
    Teď má dovolenou, tak se jí pak poptám kde nakupuje...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam