• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NIGHTFURY: zjistím. Jsem na cestách, doma přes víkend snad konečně popisu a vystavím. To černo zlatý je maličký. Nechápu, jak jsem se tam vešla
    Cca 32e bych řekla
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MAR_TINA: Pokud už ses jich nezbavila na bazárku nebo jinde - co za velikost je ta černozlatá souprava a ta podprsenka vpravo nahoře? :))
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    RENFRI: Neco mozna jo, jeste jsem to patricne neprohrabala.
    RENFRI
    RENFRI --- ---
    Nemá někdo přebytečné 36GG, 38GG, 36H podle výrobce...?
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    LUCIASHECK: Klair: kdyby to byl half cup, tak se můžem domluvit rovnou :-)
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ZANNA: Ja mozna jeste nejakou taky :-D
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    ZANNA: jo, 32g mám
    FAITH
    FAITH --- ---
    MOUNTBATTEN: Tie 36/38 by ma zaujimali, ale nejsom z Prahy, tak len zalezi, ci to nutne potrebujes udat a chce sa ti s tym kaslat s fotkami, alebo to zas az tak nehori :o)
    ZANNA
    ZANNA --- ---
    Nemám co nabídnout, ale kde jsou šaty 40 - 42, podprsenky 32G cca - tam přijdu ráda
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MOUNTBATTEN: kouknu se ti doma, ale myslím, že jedna z menší, tak by ti mohla být.
    MOUNTBATTEN
    MOUNTBATTEN --- ---
    MAR_TINA: kolikátka je ta Freya Arabella? :))) (pro mne je to nejheuzčí střih podprdy a lituju, že už nikdy Freya ani jiná značka tenhle střih nedělaj, takže jak ji někde vidím, hned se ptám, zda by odpovídala ...aspoň trošku:))) )....
    a já mám tady vyřazený šaty, hodně šatů (často pinup styl) a protože mám i od kámošky (nevím, v jakym vesmíru jí napadlo, že by mi ty její šaty mohly býtt), tak jsou to od velikosti 36 po 46:))
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Co ten bazárek? Mám začít uklízet? Chcete motivační fotky?

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KLAIR: na ten svetr myslíš?
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    MADIETTA: odkaz, prosím??
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    MADIETTA: Přesně, poštovné zdarma a 10% sleva:-D Já si tam i nakoupila těch pár těhotenskejch a kojicích kousků, co nešly pořešit jinak. Narozdíl od jiných obchodů na tom nemají těhotenskou přirážku.
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    ADELHAIDA: jo, přesně. Objednávám si tak jednou dvakrát do roka, když mají poštovné zdarma a slevu k tomu :), a nevracím skoro nic. Můj poslední úlovek odtamtud je boží dlouhý svetr, který ještě tak v osmi nad nulou zdatně nahrazuje kabát. Miluju ho a tahám ho prakticky denně.
    HANELA
    HANELA --- ---
    ADELHAIDA: musím říci, že jsem z Bonprixu objednávala asi jen dvakrát a vždycky kupodivu spokojenost. Taky jsem měla horší mínění.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    KALHOTKA: U bonprixu se fakt vyplatí přečíst si komentáře zákaznic. Jednak se tam člověk dozví, jestli má objednávat o jen o klasickou jednu, nebo rovnou o dvě velikosti menší, a druhak jsou tam k nalezení užitečné komentáře typu "výstřih je až u kolen", "je to tahavej hadr dobrej tak na noční košili" atd. Objednávám tak dvakrát ročně už řadu let a vracela jsem zatím jednou.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MARINNE: vedou 50+.určitě na netu pro ČR
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam