• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    MANCA1: Lindex, Marks and Spencer. A tak nejak 44-48, obcas 50 s nejakym strihem satu. A siroka ramena, a velka prsa, no. Vyska cca 180cm.
    MANCA1
    MANCA1 --- ---
    QUIXDE:
    A do kterých obchodů chodíš? A jakou máš velikost?
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    MANCA1: Ja mam asi divny proporce, ale mam vytipovane obchody, kde delaji vetsi velikosti, ale pak si to zkusim, a je to kratky a siroky, ev. pres prsa je to tak naonuty, ze je videt i telova poprsenka...jestli mas tip na konkretni obchod, budu rada :)
    MANCA1
    MANCA1 --- ---
    QUIXDE:
    Měřím 178cm a velikostně se pohybuju 42-46. Krátké nebo malé hadry fakt nepreferuju.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    MOODYCAT: To by bylo fajn, kdyby to existovalo i v moji velikosti, XL mi byva proste kratke, a zbezne jsem koukla, a tall velikosti rolaku jsem nenasla. Holt prsa mi udelaji z normalni delky crop top :D
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    QUIXDE: Kupuju zasadne Tall velikosti. Zalando atd.
    AIJA
    AIJA --- ---
    Tak já jsem ulovila včera, inspirována debatou:-), tři roláky cestou přes Vaňkovku. Mají i větší velikosti...tedy delší.
    SAT_ANN
    SAT_ANN --- ---
    PETATA: Ceačko a Marks, Lindex
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    GALE: Ja bezpotisku znam, takze vim, co maji, ale bohuzel v tomto pripade lpim na rolaku :D
    GALE
    GALE --- ---
    QUIXDE: Ale mají tam fakt super trička s dlouhým rukávem, jestli úplně nespíš na rolaku. Trochu nyxí odpověď, vím.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    GALE: No, to je prave ono, cernej je fajn, jeden, ale clovek by rad i jiny barvy :D
    HOMOLOVKA
    HOMOLOVKA --- ---
    PETATA: prolezla jsem všechny klasický krámy s hadrama a paradoxně objevila nejlepší dlouhou zimní bundu ve Sportisimu.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    MANCA1: Jenze vsude nemaji na vetsi velikost, resp. jsou spis jen sirsi s velikosti, ale ne delsi.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    PETATA: jsem happy ze seasalt ve smyslu sportovnějších nebo venkovštějších. Stála za všechny peníze.
    PETATA
    PETATA --- ---
    Já mám zase dotaz na slušnou podzimní parku vel tak XXL/ 46
    Často to končí XL
    Kam chodíte na pěkné bundy?
    MANCA1
    MANCA1 --- ---
    QUIXDE:
    Včera jsem prošla klasické obchody s hadrama a mají je všude. Chce to vyjít do města:-)
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    Zeny, kde shanite rolaky z tenciho materialu, ne svetry, spise vice na telo, co jsou dostatecne dlouhe a ne jen sirsi, kdyz potrebujete vetsi velikost?
    TERA79
    TERA79 --- ---
    MADIETTA: Mně by se moc hodily, prosím!
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    1KA: ty by ses do nich vešla dvakrát 😁
    1KA
    1KA --- ---
    MADIETTA: ty by se mi moc hodily
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam