• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    ISCH: Ty mám v albu tady.
    Stockings - Google Photos
    https://photos.app.goo.gl/FNMSDkxSXP3Ncfbv9

A teda zítra se budou trousit nějaký lidi pro věci, nedržím rezervace, kdo si přijde první a odnese si něco, tak dobrý.
    FRANCINE
    FRANCINE --- ---
    PETATA: Merim 183 cm a parádně dlouhe dziny kupuji Vero moda tall nebo znacku Mavi (mají na Zalando). Mivala jsem ráda i dziny velikosti Next Long, ale ted už jsem je dlouho nekupovala.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    PETATA: Bonprix má i prodloužený dýlky, všechny možný tvary. Nemusí se samozřejmě podařit trefit hned napoprvý, ale když pak najdeš svůj model, máš poměrně dobrou záruku, že si je tam budeš kupovat ještě za deset let.
    ISCH
    ISCH --- ---
    MORGAIN: Ty punčocháče etc. bych ráda potkala 🖤
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    MORGAIN: Doplním, že SC je přidaná škála velikostí, které bravissimo mívalo - v praxi měli tři velikosti navíc jako přidaný prostor na prsa: curvy, really curvy a super curvy.
    Bylo mi to v době, kdy jsem měla velikost podprsenky cca 34HH.
    PETATA
    PETATA --- ---
    Když jste u toho oblečení...

Nějaký tip na na džíny? V CA nebo HM by sice byla velikost ok, ale jsem v tom jak když čekám velkou vodu... všechno je mi krátké
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    MORGAIN: já přidám, že Bravissimo skončilo s oblečením a tak je to jedinečná příležitost.
    MORGAIN
    MORGAIN --- ---
    Holky neměl by někdo zájem o šaty Bravissimo pepperbery velikost 18SC?
    Mám jich tu slušnou hromádku, nejsou mi a kdo ví, zda a kdy ještě budou a přijde mi jich škoda pro charitu.

Plus pokud vás to zajímá, dávám pryč nějaké nové silonové punčocháče, samodržící punčochy a podvazkové punčochy a dva podvazkové pásy a nějaký další negližé.

Nechce se mi se vším fotit, ale když by se někdo chtěl stavit, tak si může poklidně vybrat.
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    MAR_TINA: Šev nevadí, vadí přeštípnuté stehno :) Moc děkuju!
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    NIGHTFURY: kupuju značky vanessa, Nylonica https://www.stockingshq.com/nylonica-m25
    a pak má ještě plus size what katie did, ale ty jsou se švem https://www.whatkatiedid.com/collections/stockings
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    Kdo tu nosíte punčochy na podvazky, jste vysoké a s tlustými stehny, kde nakupujete?
    Koupila jsem si podle rozměrů správnou velikost, ale dopadlo to jako vždycky, jsou mi krátké, což je nepohodlné a ještě to ty punčochy ničí (pár hodin jsem v tom zvládla, ale nerada).
    Chtěla bych to skutečně na nošení, ne jen do postele.
    Vyšší DEN by byly fajn (40 nebo 60), ale stačily by mi i tenčí černé a třeba tělové.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    Oblý a tlustý holky a holky s prsama a zadkem prý nejezdí na kole a proto na ně nikdo nešije cykloblečení. Nebo spíš nejezdí na kole, protože nemají co na sebe?
    Každopádně manžel mi objevil tuhle firmu : https://fatladattheback.com/
    Není to levný, je to z Británie (dph a clo), ale je to na moje rozměry :D
    I pro velký kluky - sehnat cyklo věci na velkýho chlapa je výkon.
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    LUSINDA: Bych černý nedávala, takhle to vypadá IMHO luxusněji.
    KALHOTKA: Je fakt hezkej. Můžeš nosit šál, kterej ten odstávající knoflík trochu překryje. Ale zdá se mi to v normě. Otázka je, co to dělá při pohybu.
    KLAIR
    KLAIR --- ---
    LUSINDA: mně se fakt líbí. Možná bys ty knoflíky mohla popošít, pokud to vnímáš a vadí ti.
    LUSINDA
    LUSINDA --- ---
    KALHOTKA: kup si velký černý knoflíky (kulatý) a bude vypadat líp + bych trošku založila rukávy. jinak je super :-))
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    BESSAYA: ja kratasy odstrihla a koupila si pod tu sukni jiny:) a muzu ji mit ve vedru jen tak, v chladu na leginy a miluju ji i bez kratasku:)
    BESSAYA
    BESSAYA --- ---
    KRISKA: U mě to taky bohužel nefunguje a kraťásky se rolují, možná taky záleží na tom, jak má člověk ta stehna tvarovaná. Bylo mi to líto, představa sukně na vejlet se mi líbila.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    PETATA: akorat ty kratasy nejsou elasticky, spis plandavy, takze se na stehnech vyhrnujou a ta latka vubec nesaje a neodvadi pot na leto, kdy chci nosit sukni, takze to nejlepsi co sem te sukni udelala bylo ty kratasy vystrihat... takze je to asi dobry pro nekoho kdo se moc nepoti a je spis zimomrivej, na parny leto pro potivce to uplne neni:( jinak je to dobrej strih sukne, drzi tvar a prijde mi lichotivej na siroky boky.

ja su z kratasosukne rozpacita a moje kamoska si koupila dve, kdyz ji u me videla. chce to zkusit.
    PETATA
    PETATA --- ---
    Kdo má rád i na výletě sukně, ale jeho stehna trpí, tak mají v Decathlonu sukni s integrovanýma kraťáskama

Dámská turistická sukně s kraťasy NH500 QUECHUA - Decathlon
    https://www.decathlon.cz/p/damska-turisticka-sukne-s-kratasy-nh500/_/R-p-308169?mc=8554686&c=%C5%A0ED%C3%81

(Kraťásky pak prodávají dle webu i samotné, ale to jsem v té rychlosti neviděla)
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    RUDIEE: Zkusila bych Rossmann - jejich značka, nepamatuju si název, DM - značka Bellinda, Tchibo a Primark. Nemají vždy všechny velikosti, je to sezónní zboží.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam