• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ELLANOR: Steilmann
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    KRISKA: Díky, CaA nebo HaM povazuju za fast fashion, Zara neznam a v Tchibu nakupuju na decka, obcas se divam i na sebe, ale nejak uz to ani nezkousim po par neuspesnych pokusech s halenkama. Mam rada Peek and Clopenburg ve Vankovce, ale tam je vyrazne uspesnejsi manzel (ma velikost, ktere vetsinou zustanou do vyprodeju a jeste si muzem vybirat :)).. na sebe uz jsem tam dlouho nic nesehnala. A taky mam rada Marcs+Spencer (jednou jsem tam koupila troje kalhoty za 10minut), ale do Olympie se normalne nedostanu.. a je to se mnou dost o nahode.. Myslela jsem, ze nejake obchody tohoto stylu nebo uplne nejake (rpo me) nezname. Na butik nekde v centru asi prachy mit nebudu, ale urcite se da neco nekde najit, kruci :)..
    ADELHAIDA
    ADELHAIDA --- ---
    ELLANOR: V Brně je Ulla Pooken v Olympii, tak bych zkusila zajít tam.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ELLANOR: kamaradka psala:

"Velikosti 44-46 jsou dostupné vsude, jak v C&A, tak v H&M, Zara, Tchibo, apod.

Ja jsem 50+ ve velikosti, takze jen vse online a jen Bonprix a obcas Lidl a Tchibo.

Hezke urednicke obleceni at uz sukne, kalhoty, sacka, halenky se tam daji koupit vsude. "
    takze takova odpoved, co ti asi moc nepomuze... ale pokud jsi o techto obchodech doted nepremyslela, tak treba neco ulovis.
    ELLANOR
    ELLANOR --- ---
    Mám dotaz, jestli je tu nějaká Brňačka, co by mi poradila, kam zajít na slušňácké oblečení - pro úřednickou krysu :).. Velikost tak 44-46, hlavně ne žádný řetězec nebo fast fashion. Jsem ochotná do toho investovat (nemám teda neomezený rozpočet), hlavně ať to dýl vydrží. Tedy nepotřebuji nadčasovost, trendy mě moc nezajímají, chci aby ten kousek vydržel fyzicky :)...
    Líbily by se mi nějaké šaty, ale i halenky a sukně nebo třeba kalhotový kostým, ten nemám vůbec :)..
    MRTVYKOTE
    MRTVYKOTE --- ---
    PETATA: mám 158 cm kdysi jsem brala plus a sedeli mi ale byli mi dlouhé, mezitím jsem ještě dost břibrala tak jsem zkusila ty extra - ty mi jsou po pár týdnech nošení dost velké a dlouhé, tak jsem teď v akci vzala plus ale zkrácené a ty mi jsou zatím tak akorát- ale mám je na sobě druhý den
    PETATA
    PETATA --- ---
    Máte prosím někdo porovnání s "novými" velikostmi Lelosi?
    Dříve jsem brala vel plus a délka byla jen jedna. Potěšila jsem ty staré, co mám a úplné se vymykají velikostní tabulce :)
    Tak přemýšlím, jaké vzít

A ještě dotaz ke stejné značce, máte někdo vyzkoušené jejich stahovací prádlo?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KRISKA: Jo a MOMENT. Mám boží zkušenosti s eshopem Adidasu, celá obrovská plus size sekce nafocená na plus size modelkách. Bohužel se teď už nedá (jestli to zas nezměnili) objednat oblečení na prodejnu a vyzkoušet, no ale tak holt to v nejhorším pošle zpátky.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    KRISKA: Eshop Ully Popken, objednat na prodejnu, vyzkoušet na prodejně, jestli sedí. To bych udělala já. Ale já teda z pohodlnosti nakupuju u Ully Popken v podstatě všechno. :D
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    CEPAL: ona tim, ze je mala, tak ji sou pansky desne dlouhy. draps super tip, mam od nich 20 let teplaky, neznicitelny:D

diky za tipy, vsechno predavam dal:)
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    KRISKA: 120cm je sportovni pánská hruď takze muze zkusit poohlédnout se v pánském zbozi. Pak ještě draps.cz a mikiny z KIKu - radi mi kamaradka z Olomouce co ma rozhodne o dost vic nez 120 pres hrudnik. Pripadne se najdou veci jako bundy prekvapive na Vientsmskych tržnicích v obskurních velikostech / na obskurní postavy.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    XMARGE:dekuju, woox ma taky pekny veci:)
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    GALE: a dekuju!
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    GALE: ja sem to odhadla, vuci svoji vejsce (+- jak ja) je ma tak 6x vetsi:D
    HANELA
    HANELA --- ---
    Tchibo mělo loni moc hezké zimní bundy a prošívané kabáty, snad budou i letos
    GALE
    GALE --- ---
    XMARGE: Woox má teď problémy s dodáním po povodních. Sundali jim to sklady. Nějak se sbírají, tak se situace mění každý den.
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    KRISKA: No spíš bude problém, že objem 120 cm přes prsa není velikost 44. Já mám 110 a mám 46-48... Nevím, jak je na tom decatlhon, ale Tchibo má celkem hezký mikiny. Na zimní bundu jsem chtěla doporučit Woox, ale koukám, že mají jen do velikosti 48 (mám od nich parkua bundu vel. 46 a jsou mi maličko větší (resp. jsou prostorné).
    GALE
    GALE --- ---
    KRISKA: Velikost 44 v pohodě Decathlon, sportovní věci v téhle velikosti má Tchibo nebo Lidl. A 120 cm přes hrudník jsou standardně velká prsa, obří vypadají jinak. :-)
    Sportovní podprsenku doporučuji Panache Sport, tu jinde nesežene.
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    ahoj, poradite prosim obleceni - kamaradka ma cca 165cm, nadvahu ma ale hlavne obri prsa - pres hrudnik tak 120. ma problem dost sehnat sportovni mikinu a na zimu bundu. velikost +- 44 zalezi samozrejme na vyrobci...

nemate tip?

aby to treba melo i projmuti v pase a nebyl to jen xxl pytel... proste pekny sportovni obleceni na horni cast tela, funkcni...

a idealne cr, at se da po vyzkouseni snadno vratit, kdyz nebude sedet.
    dekuju.

ona je zoufala a ja ji neumim poradit, co znam ja outdoor firmy co bych doporucila, tak v tech velikostech nesiji
    FAITH
    FAITH --- ---
    KRISKA: Lindex, v Brne ho mas u Svobodaku.
    https://www.lindex.com/cz/zeny/leginy
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam