• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    RENFRIBoubelky boubelkam
    Diskuzni klub pro zeny s kily navic, o mode, cviceni, chlapech.. a vubec o zivote prostorove vyraznych dam.
    rozbalit záhlaví
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    KRISKA: ma to vsitou podprdu a dokonce ji to pry prsa udrzi. kupuje tak 80/85K podprdu
    KRISKA
    KRISKA --- ---
    kamoska si koupila tady
    Bordo BezŠaty Esme - BeFairy
    https://www.befairy.cz/bordo-bezsaty-esme
    veeeelky prsa, ramenata, hubeny dlouhy nohy. schova ji to i bricho opticky, fakt ji to slusi
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    CEPAL: To je u me prast jak uhod s vracenim.
    Vis jakou mam doma uz hromadku veci “na prodej”? A jak dlouho?
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    QUIXDE: Tak druha alternativa k vraceni je vzit je vsecňhny a prodat se ziskem v CR :-). Ale chapu…
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    CEPAL: Zas az tak moc ty saty asi nechci. Resp. pro me jsou dulezitejsi v zivote asi veci, nez jet do Londyna “shopovat”, nakupovani nesnasim obecne. Vraceni veci temer nedelam (99% zapomenu ze chci vratit, takze to radeji proste takhle nedelam). Ale dekuju za radu, kdyz se v Londyne nekdy octnu, myslet na nakupy satu na dalsi desetileti budu.
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    QUIXDE: Ještě se onlouvam za preklepy. Psano na mobilu a nezkontroloval jsem to pred odesláním.
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    QUIXDE: Britky maji zjevne tvuj typ postavy jako standard, takze tady mas vetsi sanci. No a varianta 2 - udelat si vylet do Londyna s nakupem novych veci tohle resi. Jinak Vi ted fu guje “se zkousenim”. Typicky je to takhle: mas nekoho v UK, naobjednas si k nemu hromadu veci (novy pekny saty s visackou se pohybující kolem £5-50), priletis, vyzkousis, 2/3 posles zpatky, se zbytkem letis domu do CR :-). U Vinted je na vraceni nejaka rozumná lhuta, takze se to da nafasovat.
    GALE
    GALE --- ---
    QUIXDE: Řeším stejný problém. Metodou pokus omyl jsem došla na kojicí sortiment. Ty věci počítají s většími ňadry a nejsou stany. Bývá to taková ty pružná viskóza, což nemusí sedět každému. Pak mi sedí šaty z Green butiku. Mají v Praze už 3 pobočky a dá se objednat do obchodu na vyzkoušení.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    CEPAL: To neresi porad to, ze ty veci musim proste vyzkouset. Jako milionkrat jsem saty objednala online, nebo predvybrala, a kdyz jsem je sla osobne zkusit, nesedely ani jedny. O to spis nemuzu nakupovat pres Vinted ze zahranici…Ona bohuzel i moda na “baculky” mi nesedi, vetsina veci je kratkych, kdyz uz je to akorat pres prsa, tak vsude jinde v tom plavu, takze zaverecny vysledke je hrozny.
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    QUIXDE: Druha varianta je udelat si vylet do Londyna, ale to nestihnes dorucovscimlhuty Vinted plkud tu nebudes aspon tyden, takze pouze sekáček (coz slo dolu s nástupem Vinted) a nirmalni XL shopy s novym oblečením (Simply Be, koneckoncu i Marks And Spencer a Primark tu maji daleko vetsi rozsah sortimentu, Yours Clothing, a milion dalsich)…. Letenky jsou za babku, takze uz jen zvážit jestli na jeden den na otocku, nebo s přepsáním nekde jednu-dve noci…
    CEPAL
    CEPAL --- ---
    QUIXDE: Vinted v UK a mit nekoho, kdo ti dvacátého saty v uhnne cene 1000 Kc priveze do CR. Aspon tak to resime my, ale ja ted zadnou cestu do CR nemam v planu.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    QUIXDE: osobní zkušenost nemám, zatím na mě šíje kámoška, ale v okolí si známá nechávala šít tady: https://www.cleanwear.cz/damske-lnene-obleceni-na-miru/damske-lnene-saty-na-miru/
    Jinak většina mých známých nosí mušelín a úplety (bavlna) od jiných výrobců na míru, většina našla přes fler.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    ALEXIS: Tam se asi blizim, ale komu, ze…
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    QUIXDE: Rozumím a chápu. Mám od nich troje šaty, ale chce to trochu hledání a slevy.
    ALEXIS
    ALEXIS --- ---
    QUIXDE: taky je tu možnost po tom hodit peníze (aka nechat si ušít šaty na míru).
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    XMARGE: To ja se opravdu nenaucim 😂jako mit o 30 kilo mene, tam mam i tech 90-60-90, takze nekonfekcni je jen z urciteho pohledu. Ale siti pro me opravdu neni volba, za a me to opravdu nebere, a za b jsem na tyhle veci nesikovna, radsi nahazovat omitku a nosit pytle s cementem 😃
    XMARGE
    XMARGE --- ---
    QUIXDE: ja jsem se kvuli sve nekonfekcni postave naucila sit... Ano, saty na prsa 110 cm pocitaji s jinou postavou, nez mam ja a kdyz uz jakztakz sedi, jsou mi kratke.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    LADAVAZA: To znam, tam je to tak 1ks na 1000. Vzory jak pro babicky…(ano vim, ze jsem hrozne kriticka, ale proste mam svuj jednoduchej specifickej styl, kdy idelane jeden jednoduchy strih, jedna, max dve barvy, idealne bez vzoru…a proste tohle uplne vymizelo)
    LADAVAZA
    LADAVAZA --- ---
    QUIXDE: Občas mají fajn věci v Ulla Popken.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    QUIXDE: A koukam, ze hrudnik max 103cm…Proste pres prsa je mi vetsina veci mala…Proto jsem tak zoufala, projizdim co se da, ale pokud ma nekdo vic jak 110cm pres prsa, a k tomu ale ma uzsi pas, tak najit neco sediciho…navic se specifiky typu - nekosilove saty, bez kyticek, bavlna ci len, bez volanku, bez stuzek, bez knoflicku…loni jsem mela stesti na jedne bavlnene v HM v cerne barve. Jediny saty z tech x kusu, co jsem vyzkousela od jara.
    QUIXDE
    QUIXDE --- ---
    MARIPOSA: Nila ma sice super veci, ale na 55kg zeny, jakoze ty jejich strihy ze me spis delaj jeste vetsi matronu nez jsem, a to radai zas odchodim cele leto v kalhotech.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam