• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SCHWITASérioví a masoví vrazi - fakta a info
    FEFERONIE
    FEFERONIE --- ---
    Ivan je máslo v celosvětovém měřítku, ale já jsem pro ty našince..



    V roce 1991 si Roubal pronajal u Čachrova chalupu, kterou nazval Pohádka. Tam choval slepice a prasata. Seznámil se zde s Františkem Heppnerem, který si zde chtěl postavit vodní pilu. V prosinci 1991 však Heppner se svou ruskou přítelkyní zmizel. Roubal jejich zmizení odůvodnil jejich odjezdem do Německa. Na tom by nebylo nic podezřelého, kdyby nezačal Roubal používat jejich vozidlo a rozprodávat jejich nábytek. Navíc jednomu ze svých synů měl údajně říci, že oba lidi zabil a nechal sežrat prasaty. Syn to však u soudu popřel. Soud proto Roubala později zprostil viny z těchto vražd s tím, že pokud nebudou nalezena těla pohřešovaných, nelze vyloučit, že tito lidé žijí.

    zdroj: http://cs.wikipedia.org/wiki/Ivan_Roubal
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
     photo Belle_Gunness_with_children_zps959740d6.jpg

    Belle Gunness (roz. Brynhild Paulsdatter Størseth, přezdívaná Hell's Belle, 1859 – 1908) byla norsko-americká sériová vražedkyně, vysoká 183 cm a vážící 91 kg. Zavraždila většinu svých ctitelů, partnerů a svoje dvě dcery. Možná také zabila oba svoje manžele a všechny svoje děti. Odhaduje se, že zavraždila 40+ lidí během několika desetiletí. Očividným motivem bylo vždy životní pojištění, cennosti nebo eliminace svědků.
    Uškrtila svoje děti, zinscenovala svoji smrt a její osud není znám. Několik lidí ji zahlédlo v Chicagu, prý dožila v Mississippi jako doyenne. Nikdy nebyla dopadena.

    Belle Gunness - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Belle_Gunness
    BROTHER
    BROTHER --- ---
    SCHWITA: fajn doc

    Jonestown - Život a smrt v Chrámu lidu / Jonestown: The Life and Death of Peoples Temple (2006) | ČSFD.cz
    http://www.csfd.cz/film/229140-jonestown-zivot-a-smrt-v-chramu-lidu/
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
     photo Jeffrey-dahmer_zps93ec8896.jpg

    Jeffrey Dahmer (1960 – 1994) byl americký sériový vrah, kanibal a nekrofil, který zavraždil 17 chlapců v letech 1978-91. Přes den pracoval v čokoládovně, v noci obcházel černošské gay bary a náhodně si vybíral své oběti. Jeho oběťmi byli mladí černošští a asijští homosexuální gigolové. Obvykle je opil a poté uškrtil. Na některých mrtvolách se nekrofilně ukojil, s jinými zvrhle experimentoval. Nechával si trofeje (uřezané penisy, hlavy).
    Dahmer byl dopaden v roce 1991. kdy nahý Tracy Edwards zastavil policejní hlídku a uvedl, že byl v nedaleké garsonce napaden nožem. Policistům se po vstupu do bytu naskytl hrůzný pohled. Uprostřed pokoje byl sud se čtyřmi lidskými trupy. V ledničce našli dvě hlavy. Dalších sedm hlav bylo uvařených. Po bytě byly rozvěšeny mužské genitálie, lidské lebky a kosti.
    Souzen byl jako duševně způsobilý, ale ve státě Wisconsin je trest smrti zrušen. Proto jej odsoudili patnáctkrát na doživotí nebo na 936 let. V roce 1994 byl Dahmer napaden spoluvězněm , který ho probodl násadou od koštěte, když uklízeli toalety. Dahmer zemřel při převozu do nemocnice na mnohočetná poranění.

    Jeffrey Dahmer - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Jeffrey_Dahmer
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
     photo Jim_Jones_3_zpsadd4b368.jpg

    James Warren "Jim" Jones (1931 – 1978) byl zakladatel sekty Chrám lidu (Peoples Temple), propagátor rasové snášenlivosti a levicových myšlenek. 18. listopadu 1978 nařídil přítomným více než devíti stům členům své sekty hromadnou sebevraždu (otravou, pravděpodobně v nějakém nápoji), kterou část z nich opravdu provedla. Podle pozdějšího zvukového záznamu jednoho z vyšetřovatelů[8] mělo ale 70-80 % z obětí na svých tělech vpichy po injekčních jehlách minimálně 150 z nich (pravděpodobně však více) střelná poranění. Ti, co se pokusili o útěk, byli zastřeleni ozbrojenci z řad Jonesovy sekty. Pouze několika málo se podařilo utéci do okolní džungle. Celá událost si vyžádala 915 obětí na lidských životech, z toho asi třetiny dětí. Mezi mrtvé přibyl i sám Jim Jones, ten se však neotrávil – byl nalezen s prostřelenou hlavou.

     photo jonestown_zpsa8e928c7.jpg

    Jim Jones – Wikipedie
    http://cs.wikipedia.org/wiki/Jim_Jones
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
     photo 294737_469283019821700_1093915319_n_zpseafb6384.jpg

    Herman Webster Mudgett (1861 – 1896), lépe známý pod pseudonymem Dr. Henry Howard Holmes, byl prvním dokumentovaným americkým sériovým vrahem v moderním slova smyslu. Během Světové výstavy v Chicagu v roce 1893 si Holmes otevřel hotel, speciálně přestavený a určený pro vraždění. Motivem zabíjení byly životní pojistky.
    Přiznal se ke 27 vraždám, z nichž 4 byly potvrzeny, je ovšem podezříván ze zabití až 200 lidí.
    Holmes byl pověšen v roce 1896. Do momentu své smrti byl velice klidný a nejevil známky stresu. Na šibenici se mu nezlomil vaz, 15 minut se pomalu dusil, než byl prohlášen za mrtvého.

    H. H. Holmes - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Herman_Webster_Mudgett
    SCHWITA
    SCHWITA --- ---
     photo lopez_zps7cfb67ff.jpg

    Pedro Alonso López (*1948) je kolumbijský sériový vrah obviněný ze znásilnění a zabití více než 300 dívek po celé Jižní Americe. Lopéz začal být nazýván jako Andské monstrum (Monster of Andes) v roce 1980, když zavedl policii k hrobům 53 svých obětí v Ekvádoru, všechno dívky staré 9-12 let. V roce 1983 byl shledán vinným z pouze vraždy 110 dívek v Ekvádoru a dostal doživotní trest, přiznal se také k vraždě dalších 240 pohřešovaných dívek v sousedním Peru a Kolumbii.
    Lopéz byl propuštěn z vězení v roce 1998.

    Pedro López (serial killer) - Wikipedia, the free encyclopedia
    http://en.wikipedia.org/wiki/Pedro_L%C3%B3pez_(serial_killer)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam