• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JACKERPolitické hnutí ANO - www.ano2011.cz - Změňme českou politiku! Je to na nás!
    CROSS
    CROSS --- ---
    OTAVA: ale jasně, já tu jenom píšu, že nemá cenu se kvůli tomu vrhat na MP a psát mu, jak je odtrženej od reality. Možná se pak dočkáme i programu.

    (Já nevim, mně přijde, že v tuhle chvíli tu snad neni nikdo, kdo by ANO chtěl volit, ale tak můžeme se bavit na úrovni a ne z toho dělat hate club někoho, kdo aspoň zkouší to tady hájit, i když zatim řekněme ne moc přesvědřivě.)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CROSS: ehmm kdyz temas PR pro politickou stranu tak nedelas politiku ? Nevis co ma ta strana za idee a smerovani ? Odvolavas se na politicky program ktery jeste nikdo nikdy nevidel ? to delas spatne PR enbo delas PR spatnemu klientovi. Whatever, Veci Baisovy proste volit nebudu a nazdar.
    CROSS
    CROSS --- ---
    OTAVA: možná se pletu, ale MP dělá PR, ne politiku? Pošli pozvánku na nyx Komárkovi nebo Babišovi, po těch můžeš legitimně chtít ideje.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    CROSS: mno, jenomze to je presne to o cem mluvime - on dela PRACI, ne ze by delal pilitiku a tak to vidi asi vetsin strany. To poselstvi chybi uz asi pres rok - nebo od kdy si Babis bududuje svoje ANO, takze ?
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    MAREK_PRCHAL: No, program by tu asi zajímal víc lidí - ale jak už tu někdo psal... Čekal bych, že bude nějaká vize (pár bodů, hesel, PRINCIPU), který jasně řeknou směr co chcete být - a potom z ní odvozenej program.
    Zatím je to tak, že jediná publikovaná vize je "stát jako firma" a tu se tu snažíš vytrvale dementovat že si dáváte pozor aby se to v programu neobjevilo.
    CROSS
    CROSS --- ---
    Heleďte nic mi do toho neni, ale nevozme se tady po Marku Prchalovi osobně, jak se říká, dělá jen svou práci. Kdyby nám tu vykládal, jaký jsou to super ideje a jak změněj republiku v ráj na zemi, tak se mu budeme smát, že to moc žere. Tady se nabízí šance podívat se na ANO téměř live a téměř z první ruky, tak bych se soustředil na poselství a ne na posla.

    Kromě toho, timhle stylem prodávaj ideje všechny strany, akorát některý to dělaj líp a jiný hůř.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    OTAVA: myslim, ze data uz maj nakoupeny (taky od ppm factum?) a tady uz budou dobrusovat diamant ;)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    Hele a pruzkum kvality pracich prasku by jsi udelat nechctel ? ;-)
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    PJGEPR: njn takze idea ANO je - dosta se do parlamentu a od toho se pak odviji jejich programa my mame bejt ty pokusny mysi jestlis e to podari prodat.
    Tak jako za me dobry :)
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    OTAVA: víceméně tohle provalil i jeden okresní koordinátor/předseda, který se při jednání pochlubil, že sbíraj data, aby si lid sestavil ideální program sám ...
    CROME
    CROME --- ---
    MAREK_PRCHAL: ty ses uz dobre odtrzenej od reality, politika a idee jako produkt na prodej, slusny bahno.
    OTAVA
    OTAVA --- ---
    MAREK_PRCHAL: Asio jsi tu narazku vubec nepochopil

    obvykle to byva tak ze mas nejakou celkovou IDEU a z te pak odvozujes konkretni kroky k tomu aby jsi ji naplnil - tedy PROGRAM.

    Obavam se ze zrovna u vas ta nekolikamesicni prace bylo hledani co se komu zalibi aby se s tim daly vyhrat volby, protoze jsem zatim zadnou ideu od vas nevidel a asi nikdy ani neuvidim ;)
    CROSS
    CROSS --- ---
    MAREK_PRCHAL: poznámce o obvyklém stavu nerozumím, ale řada lidí se tu po programu sháněla a nebyl, takže většina bude jistě nadšená, když se tu z něj objeví aspoň něco. Jak si to "otestuješ" zrovna tady, to tedy nevím, ale nakonec třeba budou všichni spokojení. My se budeme chytat za hlavu, ty si to otestuješ... idylka.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MAREK_PRCHAL: slogan co potrebuje dovysvetleni na nyxu je slogan na hovno. a slogan kterej ztraci fcnost sdeleni kracenim, aby to nekdo stihl precist je jeste vic na hovno.


    MAREK_PRCHAL: a jsi pripraven prijmout nase reakce?:)

    LOPIK: jo.
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    LOPIK: Jde mi o první konkrétní body, které vypadly z několikaměsíční práce. Zajímalo mě, kdo chce, ne, kdo nechce :-) Nechce, předpokládám, většina lidí tady, to beru jako obvyklý stav.
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    per to sem ;)
    LOPIK
    LOPIK --- ---
    MAREK_PRCHAL: ad 1) Program politický strany není jako když píšeš tiskovku na prací prášek - to není o nějakých týmech, co vymýšlí co zabere, ale o ideologii. Když to ale berete jak berete, tak ho stejně ani nepotřebujete..
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    Jinak otázka do pléna - myslíte, že si tady na vás můžu otestovat něco z programu? Dost by mi to bodlo.
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    ZAPPO:
    2. Jo tohle. Nejsme JAKO politici (které znáte). To se krátilo, až se to zkrátilo možná moc, ale stejně by člověk na billboardu v autě delší nepřečetl. Chápu, že Ti to hraje do toho řízení státu jako firmy, ale tak to není myšleno. Je to myšleno tak, že v české politice jsou lidé, kteří dvacet let přežívají ve Sněmovně a stranických sekretariátech a tu změnu nepřinesou.
    3. S Vítkem Bártou jsem chodil na základku a znám ho, sleduju ho od té doby, bylo mi jasné, že se nějak prosadí, ale Babiš je úplně jiný typ člověka. Neutrácí na sebe, je úsporný, nemrhá penězi, firmu staví tak, aby fungovala 200 let, je vizionář.
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    MAREK_PRCHAL:
    1. Ano není úplně mladý, program bych čekal dřív, ale tak snad někdy bude
    2. Třeba bilboard "nejsme politici, makáme"? Nebo dozblbnutí opakované že republika je jako firma a má se řídit manažersky a ne politicky? To je prakticky v každým rozhovoru s babišem
    3. Tohle je samozřejmě hodně individuální - pro mě jeho historické akce s řepkou olejkou, současné skupování médií ala berlusconi (včetně dnešního rozhovoru "štvalo mě, že jsou novináři prodejní, tak jsem si je taky koupil", případně už slavného "víte vy kdo já jsem") a to v kontextu budování impéria napříč obory (což chápu ekonomicky, ale nelíbí se mi, že do toho prostě zahrnuje i veřejnou politiku jako další průmysl) - atd. Ale samozřejmě tady je to hodně o interpretaci a osobních postojích - na mě prostě působí jako Vít Bárta 2.0, akorát chytřejší, bohatší a mířící k Berlusconim coby vzoru.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam