• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JACKERPolitické hnutí ANO - www.ano2011.cz - Změňme českou politiku! Je to na nás!
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    VON_GILOTINE: ale vona ho k tomu přece donutila mrtvá maminka. A navíc to dělal proto, aby tam nepřišli horší, ti co tomu fakt věřili, přece.

    Mimochodem - taky si nechává naplácat od asistentky, když měl doma takovouhle mateřskou figuru?
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    FEMUR: no co by ...
    zadarmo sem házíš rozumy které pak Marek Prchal prodává svýmu předsedovi :D
    CROME
    CROME --- ---
    FEMUR: hezky nam tu pletes opratku :)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    what have I done? :D
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    FEMUR: Super, děkuju!
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MAREK_PRCHAL: Vzhledem k umrti mych rodicu jsou datace a nektere me udalosti mozna spatna zasazene, ale bohuzel uz je nemam s kym potvrdit. - hra na city, misto rodicu bych klidne napsal ootec a maminka.. prtoste message neni jen obsah ale i forma sdeleni.
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    FEMUR: Logika sdělení je, že nemá s kým potvrdit a případně zpřesnit své vzpomínky. Jak bys to napsal jinak, prosím?
    CICO
    CICO --- ---
    VON_GILOTINE: vidím to úplně stejně...bohudík pro AB a bohužel pro námi sdílený postoj, českému brouku Pytlíkovi, který je "zdravě nasrán" a který chce "tu špínu" vymést nejlépe mávnutím kouzelného proutku, jsou tyhle skutečnosti už nějakou dobu zcela lhostejné a v duchu této své neochoty uvažovat a otevřeně hovořit o individuálních předlistopadových selháních opět po čtyřech letech dychtivě očekává příchod dalšího mesiáše, tentokrát s iniciálami AB...)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    ja jsem asi omezenej debil a lacinej antikomunista, ale s lidma, co sli po 68 do strany a tuplem v osmdesatkach, si myslim svoje.
    ma-li nekdo rodice v KSS a sam se tam prihlasi, aby mohl delat karieru, nemam jediny duvod si myslet, ze v zadnem pripade nespolupracoval s StB, at uz jakoukoliv jeji formou.

    proste jsem asi naivni idealista, lec myslim si, ze tito lide nemaji zadny moralni kredit me zastupovat ve vecech politickych.
    //v byznysu at si dela co chce.
    SANTAL
    SANTAL --- ---
    Marketingově to nechápu - takový Fico rovnou řekl, že mu listopad 89 nic neříká, o nějaké komunistické minulosti (jakožte skvrně) se odmítá bavit u kohokoli - pročež se o tom ani nediskutuje (není o čem, leda opakovat to samé, to nudí).
    Dosáhl nakonec toho, že se nikdo moc nepozastavuje ani nad nulovým vztahem k výročí 21.8. - a jediné zajímavé je, že ten den trávil s jinou ženou než manželkou, no... (o tom nediskutuje taky - až začne, poklouže dolů...).
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    tim zivoitopisem imho nevyjasnil vubec nic naopak rozceril vody leccos pripomnel a hlavne dal materii k premysleni sirsim vrstvbam obyvatel potencionalnimu elektoratu kterej ty predesly elaboraty v reflexu a respektu a buhvi kde aninecetl protoze to je jina skupina ctenaru. / pomijim aha/
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    tak už je jen čas na fotbalový argument, že členství v StB máme brát jako výhodu, protože tam nebrali žádný blbce a je to:)
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    navic to byla neStB.

    CROSS
    CROSS --- ---
    FREELA: ale on to myslel dobře, navíc s StB se stát řídí mnohem efektivněji, skoro jako firma! ;-]
    FREELA
    FREELA --- ---
    Je uvedeny v dokumentech StB, mnoho z nich se po roce 1989 "zahadne" ztratilo. Behem nasledujicich let ziska miliardovy majetek. Clen KSC od roku 1980...

    A my tu mame vest diskuze jestli je vinny nebo nevinny? To je k neuvereni jak tahle zeme zmagorila.

    MARIHAI
    MARIHAI --- ---
    MAREK_PRCHAL: ok zacatek rijna a kachna na menu je ideal pro me ;]
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    CROSS: to jekao by to psal zak 5. tridy.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    to je naprosta katastrofa ten zivotopis.


    "V úvodu rozhovoru mi příslušný pracovník StB oznámil, že ví o emigrantech, které máme v rodině, což mě šokovalo. Vůbec jsem netušil, jak neekonomická StB funguje, a jak může všechno vědět. Kromě analýzy a důvodů, proč syrské fosfáty nevozíme, padaly otázky týkající se mého šéfa, jeho soukromí a dalších věcí, což jsem mému šéfovi samozřejmě řekl. Následně jsme byli donuceni syrské nepřemývané fosfáty dovézt do Prechezy Přerov. Syrský fosfát byl tak prašný, že dělníci museli používat plynové masky, a skoro celé město Přerov bylo pod prachem. Byl to průšvih, a my jsme tím pracovníky StB přesvědčili, že jsme měli pravdu a byl od nich pokoj. StB hlídala ekonomické zájmy země a sledovala, zda pracovníci PZO nejsou zkorumpováni. V 70. letech vyšel najevo skandál s korupcí vrcholných manažerů některých PZO na Slovensku, tito byli zadrženi a odsouzeni na 14 let; u jednoho se při domovní prohlídce našlo dvacet tisíc marek v hotovosti."

    "Moje matka byla motorem naší rodiny a celý život bojovala za to, aby její děti v životě uspěly. Nechala se proto dokonce zaměstnat v Ústavu marxismu-leninismu a docílila toho, že mě vzali do KSS."

    CROSS
    CROSS --- ---
    FEMUR: no vzhledem k tomu, jak tam popisuje, co rodice delali, dava tenhle disclaimer smysl. Na druhou stranu, on to neni uz ani tak moc zivotopis, spis takovej soubor historek.
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    jaka je logika sdeleni? muj vlastni zivotopis bude nepresnej protopze moji rodice zemreli? to jako ze mi to nema kdo potvrdit

    "Předkládaný životopis může obsahovat drobné nepřesnosti, protože oba moji rodiče zemřeli;"
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam