• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JACKERPolitické hnutí ANO - www.ano2011.cz - Změňme českou politiku! Je to na nás!
    VANEK
    VANEK --- ---
    MAREK_PRCHAL: Proboha živého, zdroj byl v IF_ jasně napsaný; ověřit si v archívu širší kontext je práce na dvě minuty (pro stážistku na tři).
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    CROME: Je to horší, já jsem ANO i volil.
    CROME
    CROME --- ---
    Tak ja nevim cemu se divis lhani je preci jeho prace a je za to placenej, chtit po marketerovi moralku a sebereflexi je jako chtit po psovi aby mluvil.
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    MAREK_PRCHAL: Takze budes dal tvrdit ze si nic nezpochybnoval? Koho se o tehle nehorazdne lzi snazis presvedcit? Myslis si ze ja a vsichni ostatni co to ctou jsme uplne blbi?
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    DAVIDO: "určitým způsobem"? :-) Zeptal jsem se normálně na zdroj. Zároveň jsem řekl, že k tomu nemůžu nic říct, protože neznám zdroj, takže bych ocenil otázky, ke kterým jsem kompetentní. To jsou zejména otázky kampaně (nikoliv PR), online kanálů, textů ke kampani atd. To je už ale passé a ostatně to tady asi nikoho nezajímá ani nezajímalo. Tady se řeší zejména produkt. Za mě jako marketéra je produkt v pořádku.
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    MAREK_PRCHAL: Ale zpochybnil si to tvrzeni, nelzi. Pokud se zeptas na zdroj urcitym zpusobem a soucasne das najevo ze nesouhlasis, zpochybnujes. Ve zbytku toho co si napsal zadny argument ani informaci nevidim, jenom takovou tu "blablabla" vatu co neobsahuje nic k veci. Takze presne zpusob projevu na ktery jsem poukazoval.

    K situaci se presne hodi bonmot naseho presidenta: " Jenom idiot na tvrzeni ze mlati prazdnou slamu odpovi lzi a mlacenim slamy jeste prazdnejsi."
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    DAVIDO: Nezpochybnil jsem zdroj, ani jsem nepsal, že to není pravda. Já jsem se zeptal na zdroj a napsal jsem, že se vyjádřeními nezaobírám. Na vysvětlení věci si zajděte třeba na pražskou akci ANO, já jsem člověk z týmu, který nekoordinuje média. Já tu "nevyvíjím čiinnost", ale pokud jsem žádaný o vyjádření a jsem ho schopen, tak ho poskytnu.
    IF_
    IF_ --- ---
    To ze byl AB v stb preci vazne nevadi...pokud ho volilo tolik lidi tak by jim asi nevadilo ani kdyby posilal lidi primo na popraviste. So sad
    DAVIDO
    DAVIDO --- ---
    MAREK_PRCHAL: Takze v reakci na kazdou negativni zpravu bud zpochybnis zdroj, napises ze to neni pravda nebo ji relativizujes. V okamziku kdy mas vec vysvetlit nebo jakkoliv smysluplne argumentovat, reknes ze : "Být vykladačem a obhájcem mediálních vyjádření mi nepřísluší."
    Pro ucely DISKUZE si tedy uplne nahovno, jedine pro co jsi "kompetentni" je celkem pruhledna a jednoducha propaganda. Chapu tvoji cinnost v tomhle klubu spravne?
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    VANEK: Máme, ale já už dva měsíce nestíhám číst skoro ani monitoring, který mi chodí každý den, těch zmínek je takové množství, že se to nedá, proto jsem se ptal, jestli někde není odkaz. Navíc jsme problematiku emigrací v rodině i toho, jak se StB zajímala o spolupráci s Babišem, vysvětlili na YouTube. Ale já se jinak opravdu médii a PR nezabývám, takže tady můžu reagovat buď svými lidskými postoji, což si myslím, že Vás vzhledem k mému angažmá nebude zajímat, ani se osobně neznáme, takže pro Vás je to hlas člověka z týmu, nebo můžu reagovat na obsah, který máme na online kanálech, což je moje kompetence. Být vykladačem a obhájcem mediálních vyjádření mi nepřísluší.
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    PHAILO: Já neříkám, že je to konspirace, to mi podsouváte něco, co jsem neřekl. Říkám jen, že neexistuje důkaz, takže je to spor dvou nebo více tvrzení.
    VANEK
    VANEK --- ---
    MAREK_PRCHAL: Nemáte http://mediasearch.newtonit.cz , prosím? (Na webech dotyčných médií to není, zřejmě si to nechaly jen tiskem a pak útržkovitě citováno po internetech.)
    PHAILO
    PHAILO --- ---
    MAREK_PRCHAL: A to, ze se objevuji odkazy v dalsich spisech, to je taky jen zla konspirace?
    FEMUR
    FEMUR --- ---
    MAREK_PRCHAL: ano, pro lidi co nejsou od fochu je to jen tvrzeni.
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    PAULMUADDIB: No on právě neexistuje vázací akt s jeho podpisem. Čili neexistuje důkaz. Takže případné dohady se dají opřít jen o stanoviska typu "každý ví, že každý, kdo dělal v podniku zahraničního obchodu, spolupracoval s StB", což pro mě osobně nemá váhu důkazu, je to jen tvrzení.
    MAREK_PRCHAL
    MAREK_PRCHAL --- ---
    NINE_OF_NINE: Já ale nedělám tisková vyjádření, ani nevím, jestli jsem četl ty rozhovory, nemáte odkaz, prosím? Já se zabývám kampaní.
    KEMAL
    KEMAL --- ---
    HWLLFFRDD: oprava: raději nepřímo přizná aktivní spolupráci s STB než aby převzal vládní odpovědnost
    PJGEPR
    PJGEPR --- ---
    NINE_OF_NINE: schválně jestli se dočkáme něčeho jako, že u té první verse Marek ještě nebyl ANOnák, zodpovídá jen za tu novou a nesoulad není jeho chyba ;)
    PAULMUADDIB
    PAULMUADDIB --- ---
    MAREK_PRCHAL: Jo to pisou na svych strankach. Tak to musi byt pravda! A kdyby se ukazalo, ze spolupracoval, tak jen proto, ze to chtela maminka. A te se neodmlouva.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam