• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    VON_GILOTINE: dal jsem par pokusu a uz na to nemam silu. Toho Firesaga jsem opakoval hodne pres hodinu, tak si dam do zitra pauzu. Uplne si vybavuju, jak jsem hral Metroid Dread a rikal si, jakej je ten boss pekelnej, kdyz jsem ho opakoval 40 minut. To jsem netusil, co jednou prijde :)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    POHODAVOLE: je vobskoc, zezadu a ze strany toho moc nevydrzi
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Tak jsem prosel Demon Ruins. Docela me prekvapilo, ze tam jsou dve potvory a pak jeste treti. Dal jsem tedy dve a vrhl se do Dukes Archives, kde mam aktualne problem i s tema kovovejma veprema. Prijde mi, ze jim nic neubiram. Ta hra me neustale tresta. Vzdycky cekam, ze bude lip a zatim se to moc neplni :D
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    _KOFILA_:
    Nic neni krajsie, ako ked sa sam uzavres v pivnici pri lootovani a zrazu ti hori pod prdelou na modro :D to sa mi stalo veru par krat, treba niekedy odpisat straty.
    Wylder je fajn, taky chlapec pre vsetko. Ja teraz po tom patchi skusam Duchess, s Bloodom je silna, v parte jej ultina vie pomoct pri ozivovani...ale je hrozne squishy. Ale zasa, ta BB estetika a jej uhyby miesto dodgu, to je cela Lady Maria. Btw. cital som nejaky guide, kde je oznacovana ako primarny caster vdaka vysokej INT/ARC (ma za A), ale sa priznam, ze to kuzlenie nejak este nezvladam pocas bitky
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    Myslím si, že než vydají DLC přidají pár bossů, crossplay a jak píšeš dua... A na podzim s DLC představí novou mapu a charakter...
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    DUO BUDE!

image
    VIRIK
    VIRIK --- ---
    tam bude zase skrytejch věcí a hromady lore.

https://x.com/EldenRingAlert/status/1929588201682784456
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    LAHINO: 28 expedic, 3 winy, z toho dva různé bosse (první dva)... je to jízda, jak píšeš, co bylo minulý týden nemožné, je dnes těžké... ale teda taky se mi stal run kdy jsem 5x umřel (zkouším ted Revenantku kvůli questům (Recluse mám hotovou paradoxně nejtěžší postava kterou jsem si vybral hned na začátku)) a týpek mi napíše do PM "go play minecraft" :) tak mu odpovídám že jsem u toho vařil a hrál nohama, at se nezlobí .)

Tím chci říct, že někdy run uplně excentní i když se hovado (po první své smrti odpojí) a zůstaneme dva a dojedeme do konce (prvního bosse) a jindy uplný fail... Nejsmutnější smrt (a stále se mi to děje) je když mě chytne zóna a ztratím duše... To se musím vymlouvat že u toho vařím... Ale stačí nebýt greedy, jako v jejich jiných hrách... Ten coop tomu roguelite pomohl moc... Ten loop mi přijde parádní... Ted po tom novém updatu chodím solo Wyldera... Solo jsem nejdál došel na konec druhého dne... Jdu to taky zapnout, nedík! :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    _KOFILA_: Tak to gratulujem. Ja mam za sebou 18 expedicii a zatial bez uspechu. Ale ucim(e) sa za pochodu a to, co bolo vo stvrtok nemozne, je dnes uz len tazke. Ta learning curve tam je, len sa netreba nechat znechutit.
    Co je pre mna tazke, je opustit ten single-player mindset, ziskany z FS hier, typu:
    - Build co ta dostane k bossovi, nemusi platit na bossa (kazdy Nightboss ma svoju ementalnu
    slabinu)
    - Tvoj oblubeny build z ER nemusi byt viable
    - Passivky a Ashes of war su nad levelom (aspon myslim)
    - Treba nahrabat plny inventar zbrani s dobrymi passivkami, vacsinou ich staci mat len v inventari
    (vynimky su itemy s ikonami)
    - Equipload netreba riesit a ine

Ako si povedal, kazda expedicia je ina a zaroven vyzva, nemam pocit repeticie, napriek tomu, ze mapa je ta ista (stale exp 1). Plus, je to fakt namotavka. Asi si idem dat run namiesto obednej pauzy :D
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    AIAX
    AIAX --- ---
    NAGASAWA: Já počkám, až to bude za nějaké rozumnější peníze. Každopádně vzhledem k tomu, že Sekiro je moje No. 1 soulslike, tak to mám na seznamu hodně vysoko.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    POHODAVOLE: zalezi no, podle toho zda pujdes do datadisku...
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    Uf tak jsem je dal, ale bylo to strasny. Trvalo to nekolik hodin a hromadu opakovani. Samo se mi i stalo, ze tomu poslednimu zbyval jeden zasah a ja se nechal zabit. To me obzvlast potesilo, ale ted jsem uz stastny. Doufam, ze ted uz to bude jen lehci :D
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    i na to autori mysleli

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    BIMBAS: chápu :))
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    NAGASAWA: to bych si dal, ale pobihaji tu porad kolem me deti, tak ji budu muset navliknout do nejakyho svetru :D
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    jop ja to po te uvodni pisnicce vypnul. Nicnene les byl graficky impozantní. Jeden z nejhezcich co jsem videl. Mam rad kdyz me hra donuti se zastavit a divat se. Meditacni mista byla o to vic fajn. Skoro bych tam pustil nejakou peknou melodii a nechal hrat dokud hrac nerekne dost, aby to fakt fungovalo jako pauza. mam dojem ze se to samo odkliklo
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    Jinak pristi stredu vychazi Stellar Blade na PC. Od Sekiro je tam nejzabavnejsi parry system - s daleko nizsi obtiznosti samozrejme. Na Steamu by melo byt demo.
    SITH
    SITH --- ---
    BIMBAS: a jedeeeem

Black Myth: Wukong - Headless Guy Singing Scene
    https://youtu.be/O9M_XH8YSlQ?si=6TghQTr9fCwbaucl
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam