• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SWAMP_ASS: Za mě nejočekávanější hra příštího roku 9.9.

Phantom Blade Zero - Release Date Announcement Trailer | PS5 Games
    https://youtu.be/Q89X4nOzxGw?si=cTAGnR2sey1qX6Z5
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Aaa, Phantom Blade Zero vyjde hned i na PC, to mi trošku rozjasnilo den!
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    AIAX: Já hraju offline :D ale ano, pobavilo mě, že po ukliknutí na "online" mi bylo sděleno, že to jde jenom s PS+ které stojí v základu cca 200 + nějaké drobné v českých.
    AIAX
    AIAX --- ---
    SADAKO: Kolik si teď Sony účtuje, abys mohl hrát online? Deset, patnáct babek měsíčně?
    SADAKO
    SADAKO --- ---
    PHOW_SAATCH: Nechceš radši rovnou PS5? Tam si zahraješ i Demon Souls. Mám doma čerstvě koupenou PS5, právě kvůli Bloodborne a ta věc takřka nevydá zvuk (konzole, já budu asi řvát velmi, učím se na tom s controllerem a očekávám mnoho intenzivních zážitkůch).
    STARF
    STARF --- ---
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Díky všem, z dalšího zdroje mám taky potvrzeného slima.
    MEDVOUSEK
    MEDVOUSEK --- ---
    PHOW_SAATCH: Pokud ps4, tak slima.
    Pravidelne jsem do nej lezl, uchostourama cistil, vysavac a byl tichy. Pak s dobou, kdy jsem hrál 3a tituly tak v graf.tezkych pasážích zahucel. Taky záleží, jak a kam jej polozis. Měl jsem to v průvanu.
    Myslím že okolo 4tis na slušně nabídky narazis.
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    PHOW_SAATCH: určitě ten základní a rozhodně ne PS 4 PRO - na PROčku bys kromě hraní smažil vajíčka a sousedi za zdí ba na tebe mlátili, ať si tu stíhačku, co máš v obyváku, dáš parkovat na letiště... Mluvím na základě vlastní zkušenosti - výdycky mi to řvalo a teď po cca 5 letech provozu už na tom hraju jenom se sluchátkama a manželka to slyší z obyváku do kuchyně a dcerka vedle přez zeď :-/
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Není slimka právě hlučnější? Jakože míň místa, menší větrák, co já vím.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    PHOW_SAATCH: Asi bych šel do slimu..ale nevím jak to je cenove, jestli nevyjde stejne cenove ps5ka. Ta by u bb nehucela vubec
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Asi si chci pod strom konečně koupit PS4 + BB.. Jakej model PS4 si mám pořídit, aby byl co nejtišší? PS: Kdysi jsem měl nějakej půjčenej, ale větrák hučel jak přistávající vrtulník.. thnx
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    ELDEN RING NIGHTREIGN Reveals The Forsaken Hollows DLC, Launching December 4 | Official Site
    https://www.bandainamcoent.com/news/elden-ring-nightreign-reveals-the-forsaken-hollows-dlc-launching-december-4
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Tak o víkendu jdu zkusit Enotrii :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Can You Actually Beat Elden Ring Only Using Cheese
    https://www.youtube.com/watch?v=dOzcKYztuus
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Musel jsem si to najít - Messmer. Ale Dancing Lion mě taky potrápil.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AIAX: dancing lion? ten mi sel docela rychle, myslim ze sem ho sel dokonce jako prvniho
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: A co ten druhý hlavní boss, takový ohnivák, furt dělal přemety a měnil se na draka či co? Ten mi dal taky zabrat parchant.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam