• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    Can You Actually Beat Elden Ring Only Using Cheese
    https://www.youtube.com/watch?v=dOzcKYztuus
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: Musel jsem si to najít - Messmer. Ale Dancing Lion mě taky potrápil.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AIAX: dancing lion? ten mi sel docela rychle, myslim ze sem ho sel dokonce jako prvniho
    AIAX
    AIAX --- ---
    HAVANA: A co ten druhý hlavní boss, takový ohnivák, furt dělal přemety a měnil se na draka či co? Ten mi dal taky zabrat parchant.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    Když pominu radahna, tak mi asi největší problémy delal ten tuším optional boss co delal ten madness debuff...a pak kytka, ta me taky bolela.
    AIAX
    AIAX --- ---
    Jj, Renalla se s tím nesere, trvala mi tak dvě hodiny, co si pamatuju.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SWAMP_ASS: Na tohle ti asi trošku pomuzou ty fragments...ale stejne, renalla je devka 😂
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    HAVANA: přesně jak píšeš, první dojem jsem měl hned zkraje v kryptě s tím poustevním rytířem nebo jak se jmenuje, vigor mam klasic na 60 a při hitu mi HPbar zmizel na půlku, ale naučit celkem šel. Včera jsem prošel jako k prvnímu bossovi Rellane a tam už mě to nahlodalo, katanou+10 od Malenie jsem ji zobal 75HP :D a jí stačí jedna otočka a je po healthbaru :D
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    AIAX: To jo, ale nekolik ng+ stejne znamená, že boss vydrží treba o 20% víc. A nedá te na tri rany ale na jednu a pul...a to je proste znát ;)
    AIAX
    AIAX --- ---
    SWAMP_ASS: V SotE je jiné levelování nezávislé na vanille, musíš sbírat Scadutree Fragments, jinak budeš hodně smutný.
    KAPITAN_JACK
    KAPITAN_JACK --- ---
    Vzpomněl jsem si na debaty, které hry přesně sem patří, a našel jsem kličku!
    Dark Queen of Mortholme
    Hra z pohledu bosse v souls-like. Hříčka na půl hodiny, "Name your own price" na Itch.io, doporučuju.
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    HAVANA: Nebo cheesy...uplnej sejra to taky nebyl 😂
    HAVANA
    HAVANA --- ---
    SWAMP_ASS: Já to prosel taky na ng3+ nebo tak...fujtyve. Radahna sem dal jen diky cheesy respecu
    USHUI
    USHUI --- ---
    jo vlez sem tam s postavou v ng13, zacatky a consort radahn byl vtipnej)
    SWAMP_ASS
    SWAMP_ASS --- ---
    Dnes jsem prokoukl, že nakráčet do Shadow of Erdtree v rámci NG+ nebyl úplně nejchytřejsí nápad, vůbec mi nedošlo, že to DLC pojede taky v cyklu NG+.
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    NightReign tu uz nikdo nehra? Deep of the Night ranked mode nikto? Ja som skoncil v Depth 2, co je taky ekvivalent low elo hell v Lolku a je to smutne :)
    LAHINO
    LAHINO --- ---
    Poslusne hlasim, ze som konecne po troch rokoch zabil Maleniu, bez summonov. Uz len Consorta Radana a mozem ist do NG+ :D Mozno to do konca dekady aj dohram.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    hmm toho Achilese bych zkusil. Salt mam, Steelrising dohrano a good, Flintlock me nezaujal, Enotria si nechavam na herni sucho
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam