• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    nejen jeho, ale preferuji parry
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    a co teprve az poznas kouzlo parry a backstabu
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: supeer a co nanho zabralo ked si pred tym sekala a nic?
    MISEC
    MISEC --- ---
    Ja pojdem do lesa asi az vecer, ale levelovat :) po vcerajsom zabrzdenom progrese. Bud dam dolu bosa co ma troch ninjov alebo 2 hunterov v nightmare, ktory ma v konecnom dosledku zmlatia rovnako, to je teda perspektiva.
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: nic takoveho, akorat enemaci maji vice HP a vetsi damage :)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    JOPS: a stoupa jen obtiznost nebo pribudou i nove mechaniky, bossove nove move sety atp ? Ja DS dohral asi 5x ale vzdy max NG+. Nejak jsem v tom nemel motivaci pokracovat. Radeji jsem udelal novou postavu
    JOPS
    JOPS --- ---
    BIMBAS: NG+7

pak uz se to nenavysuje
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    kolik je vlasne mozných ng+ v DS ?
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: neni problem :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Ja muzu až v ten pátek :/
    JOPS
    JOPS --- ---
    cus, co kolem 17? Dat si 4kings a final bosse a zacit dalsi NG++ :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    MISEC
    MISEC --- ---
    ZUULUU: mozno to chce vypnut PS5 odlozit ovladac nasrdene a o 5min to zapnut a skusit znova, alebo si dat hodinku slofika. :).
    MISEC
    MISEC --- ---
    Presmejdil som cely les, bola to sranda ale uz sa tam vracat dufam nebudem musiet. Jedna vec co sa mi tam pacila bol klenuty most kamenny, ma to tam taku romanticku atmosferu :) ale len chvilku potom sa objavi mad man s hadmi na hlave a je po romantike.
    Vratil som sa k odlozenemu darkbeat paarl bossovi, uz to ma za sebou elektrikar.
    Skamaratil som sa s penzionovanym hunterom Djurom na vezi, dovolil mi sahnut si aj na jeho gatling gun, ale ked som mu sahol sekerou medzi lopatky zacal byt opat nepriatelsky. Zabit sa mi ho nepodarilo, skoro zabil on mna, ale potom zvolil nepochopitelnu taktiku ustup rebrikom dolu, nikde som ho nenasiel, ani mrtvolku pod vezou ze by spadol a nie liezol. Zmieril som sa s tym ze je to zabugovane a jeho armor set neziskam. Na moje prekvapenie insight merchanti v hunters dream mi jeho set ponukli na predaj. Zaujimave.
    Nakratko som nakukol som do Lecture Building 1F, kde mi padol na hlavu scholar doslova :), aby som sa vzapati dostal do Nightmare Frontier. Chvilu som tomu dal zo zvedavosti, nasiel som nejaky portal so zelenym kamenom/podstavcom, vosiel som, padol som, zomrel som. Po chvili killovania sa objavil enemak 2ks vyzeralo to ako hunter, bojovalo to ako hunter, a zabilo ma to. Bol to hunter dvaja a potom mi doplo ze som si equipol runu za League, od Valtra tusim v lese, ze to bude PVP vec, ked ju mam na sebe tak mi mozu prist do sveta iny hraci, prisli, zabili ma, pocul som pred tym nejake zvonenie nevedel som preco lebo ja som nezvonil, uz viem. Musim si tu runu odlozit naspat do sperkovnice. Len na to nezabudnut ...
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: hele, na druhou stranu... kdyz ja byl mladej, nemely hry ani checkpointy... a nebavili jsme se tenkrat o tom, kdo hru dohral, ale do jakyho levelu se dostal ;)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ENDER: ze jo, ja tohle taky mival dost podobne. Rozsekaj te nasracky, zahodis joypad, vypnes PS a za chvili se vratis, protoze to prece pujde udelat :)
    MISEC
    MISEC --- ---
    To akoze naozaj modry ufoni velka hlava a strielaju laserom??!!! WTF, neznasam ich, taky malicky bez chapadiel na hlave ufon dobehol ku mne asi sa chcel kamaratit, tak som mu dal sekerou po hlave a bol klud, nateraz...
    MISEC
    MISEC --- ---
    Mna v tom forbiden forest slak trafi, uz sa ako tak orientujem, aj skratku cez dva vytahy mam odomknutu ale seru ma manici co ich hlava rozboli a zrazu maju namiesto nej hady. Skusal som na nich trenovat s ludwig's holy blade, nahodil som si gem co pridava fire damage ze bude sranda, prvy madman siel dolu v pohode, az kazdy dalsi ma zabil ako nic, takze naspat k proven and true hunters axe.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    TOP 15 MASSIVE Upcoming SOULS LIKE Action RPG Games 2021 & Beyond | PS5, XSX, PS4, XB1, PC
    https://youtu.be/j_UqTMdiTgg
    ENDER
    ENDER --- ---
    Jak se prokousavam DS Remastered, musim rict, ze chvilema mam chut proste vsechno v mistnosti rozmlatit... Ted jsem chodil uzasnym levelem, kde se uprostred nejaky obrovsky jeskyne beha po neviditelnejch lavkach, tak jsem tam asi 2x spadnul pak me zabil nejakej zlatej debil, jednou vypnul hru, abych se k tomu za 5 minut zase vratil... Ja vim, ze to nikoho nezajima, ale nekomu jsem to musel rict...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam