• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    JOPS: nevim, Power Within jsem s kouzlem nikdy nezkoušel... btw: šel jsem teď do BT tou druhou cestou a to je fakt easy..
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: A luk používáš? Dole se hodí na vylakani jednotlivých potvor ze skupiny, aby to nebylo takový bukakke.
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: Tam je dobry vědět, ze jsou důležitý místa a zebriky označený loučemi. Pak je to v klidu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: nebud srab a zkousej dal a dal :) to je Dark Souls, pak az pujdes novou hru, tak pravou ruku budes mit v nose, levou taky v uchu a budes to hrat nohama. Naga potvrdi, ze druhy pruchod se da prirovnat ke Speedrunu :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: Jasný. Poprvé jsem tam tři dny kurwoval, ale pak jak jsem se zorientoval v prostoru to bylo v pohodě a v NG+ jsem přes nej sel znovu a proběhl jsem ho za 5 minut až dolu.
    JOPS
    JOPS --- ---
    NAGASAWA: ty jsi to sel taky z Depth? Ja na tebe zacal koukat, az kdyz jsi byl uplne dole
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: ta cesta z Depth je asi peklo, priznam se, ze tamtudy uz nechodim :) Ale budu tam muset asi kvuli Power Within, ale zeptam se PHOW_SAATCH: funguje ten Power Within i na kouzla? Ze to na sebe mlasknu a budu mit o 40% silnejsi kouzla? To bych jenom u kazdeho bosse udelal vzum vzum a pak bych mohl skakat radosti, protoze mi zatim prijde, ze u vetsiny bossu prochazim levou zadni.

Jo a priznam se k jedne veci, ac nerad. Jako kouzelnik jsem k Capra demonovi sel v plne zbroji. Nasadil jsem si kompletni IRON SET, abych prezil prvni vypad Capry a psu a pak uz to byla sranda :) Ale ta potupa, kdyz jsem si bral na sebe brneni... ehm :)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: Nevzdavej to :) Pak te bude mrzet, ze jsi něco vynechala a ze nad tebou ta hra vyhrála. Kousni se a projdi k prvnímu bonfire. Pak už to bude v klidu.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: tvá otázka je zároveň tvou odpovědí na ní :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: laicky dotaz, kudy tam chodis? Uz jsi v Blightownu nasla Bonfire?

Chodis tam z Depth?
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: jaký jsou zjevný důvody?:-) příliš mnoho barev?
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RUDOLF: sítotisk to bohužel není... ze zjevných důvodů... :/
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    PHOW_SAATCH: to je digitální tisko že jo? Taková guma přes textil, mám teď nějaký triko s obrazcem na zádech a je to hrozný peklo, jak se mi ten symbol vpocuje do těla.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: ad levelování - sílu mam jen tu nejnutnější, abych unes zweihander (24), endurance asi 20, běham nalehko a přidávám hlavně zdraví, abych moh vždycky zase vstát, otřepat se a pokračovat... na dálku mam luk a lightning spear (miracle) a šmejdy s flušačkama v Blightownu likdviduju šípama nebo magií, protože než bych k nim doběh s mečem, byl bych otrávenej... v druhym slotu pro magii mam buff Power Within (pyromancy), kterej na 100 vteřin nabuší damage (+40%) a endurance (+73%) za cenu mírnýho úbytku zdraví, dobrý je ho pak kombinovat s Dragoncrest Ringem, kterej prodlouží čas na 150 vteřin a potlačí postih za zdraví... Power Within najdeš právě v Blighttownu :)

Personal Buff. Cannot be used if any other personal buffs are active, or vice versa.
    Duration: 100 seconds.
    Increases Attack power and Stamina regeneration, but gradually drains HP.

Increases all damage dealt by the user by 40%
    Increases stamina regeneration by 73%
    The Lingering Dragoncrest Ring extends the duration of the effect to 150 seconds, lowering the rate of HP drain to suit the extended duration.

Acquired From
    Blighttown (Underneath the Parasitic Wall Hugger)

The Lingering Dragoncrest Ring extends the duration of the effect to 150 seconds, lowering the rate of HP drain to suit the extended duration.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: touhle lokací se musí člověk prokousat, ale za bossem už bude chvíli klidnějc a hra tě zas hodí do trochu jinýho modu... pak přijde Dark Souls 3, tam už tě fall damage nebude trápit tolik jako tady, to je takovej mix DS1 a Bloodborne... a nakonec Sekiro, tam už budeš lítat a skákat vzduchem jak šílenec prakticky bez postihu :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: neví někdo, proč mam tohle triko tak opraný? :)

NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: Tady to děvče je vyrábí ručně na preorder.

Login • Instagram
    https://instagram.com/darthasterisk?utm_medium=copy_link
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    ZUULUU: Mapy, ztrácet se v mapách. Tys asi nikdy nehrála třeba Spear of Destiny, že? :)
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: ano, budeš opět umírat, znovu a znovu, ale zase trošku jinak, než předtim... a když už budeš mít pocit, že máš všechny na háku, přijde smrtící kombo Sen's Fortress a Anor Londo... a tam už je dobrý pořídit si hrnek na kafe Praise the Sun, co má Naga :)
    JOPS
    JOPS --- ---
    ZUULUU: a katakomby vlastne, to je taky takovej malej mor :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam