takze takove prubezne shrnuti, kdyz hrajete za Clerika
to je build UPLNE NA PICU :)
fakt strasne marny, nez vyhodim jeden lightning spear, tak me ojebe 8 enemaku vcetne bosse. Fakt to trva strasne dlouho, ale aspon u toho hozeni muzes trochu couvat. Musim najit prsten ke Gwyndolin v katakombach. Pamatuji si uplne hovno, kde jsem ho sebral. Za Gwyndolin je v truhle Sunlight Blade, kde potahnete zbran lightningem a mate damage jako krava.
Jedu faith a dexterity. Mam uchigitanu, dal jsem ji DIVINE, protoze to scaluje faith, takze trochu damage to dava. Ale je to jiny, ona jeste dava bleeding, takze kdyz do bosse tlucete dostatecne dlouho, tak mu berete trosku a pak v jednu chvili mu zmizi o hodne vic zdravi (vyprsi mu bleeding obrana). Jako dobry, uchigitana uz mi mo nevadi.
Ale ty Faith mi prijdou proste uplne nahovno. Tam neni nic na demolici enemaku, krome lightning spearu, ktery je fakt zoufale pomalej. ALE FAKT POMALEJ....
Takze to musim cpat do dexterity, faith, endurance a attunements (kvuli slotum na kouzla)
Ted jsem se zasekl na bossovi v lave. Uz mi chybelo malinko a bylo by po nem, ale to je tak strasne neprehledny boj... ble
potrebuju svetlo do Tomb of Giants... proto jdu pres lavu pro tu cepici. Fakt nahovno vsechno :)