• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMILuxusní šperky
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    mno.. :)
    Žena snadno ukradla na výstavě diamanty za milony
    http://video.idnes.cz/?c=A130907_193647_praha-zpravy_brm&idVideo=V130908_123836_tv-zpravy_nav
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    dnes udalosti v regionech na ct1
    kontrola COI v oblasti diamantu
    az bude link, zkusim ho najit.. ted na to zrovna koukam
    za 11 karatovy cerny diamant chteli 1200 kc ci co :D
    problemy eviduji jak v eshopech, tak v kamennych obchodech
    90% prodeje je udajne nadhodnocena - tzn. tvrdi, ze prodavaji lepsi, nez prodavaji..
    bacha na to
    na konci rekli, ze je dobre si to nechat overit u dvou nezavislych znalcu, kteri vsak pak stoji tisice
    no to neni pravda, nekteri znalci, pokud nevyzadujete posudek, to reknou i zadara, kdyz je to otazka na 5 min max..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    PREMET: Strasne moc delaji marze obchodu. Oproti velkoobchodni cene kamenu i o stovky%..
    PREMET
    PREMET --- ---
    KASUMI: Paráda, díky. Žil jsem v tom, že diamanty jsou strašně drahé, tak mě právě tahle cena dost zarazila. Ještě jednou díky moc:-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MUI: google vyhodil, ze je to nejaky IT certifikat :)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    KASUMI: ten druhy je pekny, ups :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    PREMET: podle me to bude par tisic, zalezi, kde to budes kupovat
    treba ALO diamonds ma brutalni marze

pro srovnani
    18ct zlato - ty mas 14, horsi a tenhle srovnavaci prsten je taky tezsi
    diam G - F, mas lepsi
    0,10 ct - 0,09
    VS - SI - mas horsi
    Diamantový prsten z kolekce šperky 9°°-17°°
    http://www.inbardiamond.cz/diamantovy-prsten-4405.html

nebo tady http://www.inbardiamond.cz/diamantovy-prsten-100810.html

ona ta velkoobchodni cena tech kamenu neni zas tak hrozna..
    vim, ze kdyz jsem misto SI chtela VS na 0,06ct diamantu, stalo me to za dva diamanty asi o 1000 vic..
    ty mas ale lepsi barvu.. nevim, jaky je pri tom rozdil v cene, ale rekla bych, ze se to +- vykompenzuje
    (jsem laik), hodne ale bude delat i to zlato, jak vaha, tak kvalita..

myslim, ze cena kolem 7-9k bude realna, ale jsem vazne jen laik

co rozhodne doporucuju, je si po koupit zajit ke znalci a nechat na to mrknout ocko.. a kdyz to nebude ok, hned vratit jeste v te 14 ti denni lhute
    PREMET
    PREMET --- ---
    Zdravím, chtěl bych vás poprosit o radu. Moc se zatím neorientuji, ale chtěl bych koupit zásnubní prsten, a narazil jsem na netu na nízké ceny, ale přitom tvrdí, že kámen je přírodní diamant a dokládají to certifikáty apod. Chci se tedy zeptat, jakou cenu si myslíte že má tento prsten:

Materiál Bílé zlato 14 K
    Váha 1,50 g
    Punc 585/1000
    Certifikát KDC
    Kámen Přírodní diamant
    Kvalita SI1 - Small inclusions
    Barva F
    Brus Kulatý briliantový
    Počet 1
    Celková váha 0,09 ct

Díky. Nerad bych naletěl a po přečtení článku o tom, jak je každý druhý kámen u nás padělek, se chci raději několikrát ujistit. Kdyby jste měli i radu čeho se při výběru držet a co vyžadovat za osvědčení/certifikáty, budu vděčný.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    FRONEMA: oni poznaji zasah do prstenu :) to "jenom tak" nevyloupnes
    pokud budou mit podezreni, ze do toho nekdo zasahl, aby to vyloupl, tak se s tebou klidne budou soudit, ale kameny ti tam nedaji
    a i kdybys je ocurala (coz si nemyslim), tak si na tebe uz daji pozor a priste ti treba nic neprodaji (mluvim o konkretni podniku)
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KASUMI: To docela koukam, to nikoho nenapadne zkusit z toho ty kameny dostat, a pak chtit novy?
    Ne ze bych to chtela zkouset, ale jsem zvedava, jak zjistujou, kedtli to clovek nevyndal schvalne...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    FRONEMA: v tomto konkretnim pripade (u toho prstenu) ti dodaji samozrejme i vypadnute kameny, pokud je pri tom ztratis

a i kdyby se nekdo jinde hadal jinak, kdyz tohle rekne, hadala bych se o nahradu kamene.. pokud kamen vypadne jinak nez mechanickym poskozenim, tak vetsinou nevis, kde a jak ti vypadl, ze jo..
    FRONEMA
    FRONEMA --- ---
    KASUMI: zaruka na vypadnuti znamena ze kdyz ti vypadne tak dostanes noy kamen misto toho, nebo jenom ze ti ho opravi pokud ten vypadnutej kamen naztratis?
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    zdroj z nastenky, s kasumi jsme se shodly, ze je tuze pekny :-)

COQUINE
    COQUINE --- ---
    KASUMI: jo tak :)
    no musela jsem z tech stranek odejit, radsi jdu makat, nebo to zacne byt nebezpecne :-DD
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    COQUINE: no, nejspis nevypadnou, kdyz na to davaji dozivotni zaruku na vypadnuti :))
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    KASUMI: bych se asi bala, ze vypadne. jakoze kdyz se drzi navzajem a jeden vypadne, tak pak co..? :-)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    KASUMI: jj, to je ono. jako nejsem si uplne jista, jestli bys vyhrala, kdybys sla tam :-) a pristup tak nejak odpovida, co si pamatuji :D
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    COQUINE: to je to naproti ann christine? ta valentina? tam se s nami skoro ani nechteli zahazovat, kdyz jsme tam sly na kukacku (ten den, kdy jsme nakoupily v beny).. pani nejdriv fakt jako nemela chut se nam venovat (meli tam nejake cizince), ale pak teda jeden prsten vytahla.. opet rovnou se slevou asi 20% oproti cene na prstenu a otacela se okate po sefovi, balkan bych tipla, jako jestli muze dat slevu.. no.. od tama jsme odesly, daly si kafe a sly do beny.. zadna vyhra ovsem podle vysledku :D
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    KASUMI: jj, je desne kjut :)
    KASUMI: ten je nadherny..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    no ono jich je tam asi podstatne vic ruzne velikych, jak na to koukam
    ten prsten jsem mela na ruce a musim rict, ze fakt krasa :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam