• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMILuxusní šperky
    ATAN
    ATAN --- ---
    STQ: Dik, ale H barvu bych asi nechtel, to uz skoro neni bila, a nemaji to zrovna levny.
    STQ
    STQ --- ---
    ATAN: ja nakupuju od brusicu:
    Brilianty | Brusírna diamantů
    http://www.diamanty.liberecko.com/brilianty.php
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    KASUMI: Koukám, že mám štěstí, že se mi nelíbí jejich montáže :D
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    KASUMI: kurnik, potrebuju nausnice
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    aaa, ze ja tam lezla :D pryc od tama! :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    koukam, ze maji uz vetsi vyber prstenu.. hmm
    tenhle se mi docela libi
    Diamantový prsten R-120883/3 - INBAR Diamond Center
    http://www.inbardiamond.cz/r-1208833/
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ATAN: ja mam zkusenost s temito
    http://www.inbardiamond.cz/
    ATAN
    ATAN --- ---
    KASUMI: jsem to mesic stare sro psal spis ironicky. Na FB ma profil nekolik let, ale tam nejsou zadne komentare lidi, jen obcas jeden dva lajky u prispevku firmy (ktere jsou jen o tom, ze pridali dalsi diamanty do nabidky).

Nedoporucil by nekdo prodejce diamantu pro sperk?
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ATAN: no, sro neni vzdycky vyhra, pac na sro si clovek nic nevezme, kdyz nic nema, FO vzdycky aspon neco ma, pokud to neni vylozene podvodnik.. lip se exekuuje FO nez umela schranka.. :)
    ATAN
    ATAN --- ---
    KASUMI: dik, 2011 odpovida tomu, co se pise na strankach a zminky v diskuzich zacaly se objevovat v 2012. Musel s tim zacit uz ve 20 letech. Uz to neni jen OSVC - vice nez mesic ma s.r.o. No moc mi to jistoty nepridalo.

Datum zápisu:
    15. března 2017
    Spisová značka:
    C 272553 vedená u Městského soudu v Praze
    Obchodní firma:
    VVDiamonds s.r.o.
    Sídlo:
    Václavské náměstí 846/1, Nové Město, 110 00 Praha 1
    Identifikační číslo:
    05892481
    Právní forma:
    Společnost s ručením omezeným
    Předmět podnikání:
    výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
    Statutární orgán:
    jednatel:

VÁCLAV VANĚK, dat. nar. 8. září 1991
    Za Hřištěm 2571/6, České Budějovice 3, 370 10 České Budějovice
    Den vzniku funkce: 15. března 2017
    Počet členů:
    1
    Způsob jednání:
    Jednatel zastupuje společnost samostatně. Podepisování za společnost se děje tak, že k vytištěné nebo vypsané firmě společnosti připojí jednatel svůj podpis.
    Společníci:
    Společník:
    VÁCLAV VANĚK, dat. nar. 8. září 1991
    Za Hřištěm 2571/6, České Budějovice 3, 370 10 České Budějovice

Podíl:
    Vklad: 100 000,- Kč
    Splaceno: 100%
    Obchodní podíl: 100%
    Druh podílu: základní
    Základní kapitál:
    100 000,- Kč
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ATAN: neznam..

jen nejake OSVC.. Vaclav Vanek..

Živnostenské oprávnění č. 1:

Předmět podnikání:
    Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách 1 až 3 živnostenského zákona
    Obory činnosti:
    Zprostředkování obchodu a služeb
    Zahájeno: 23.12.2011
    Velkoobchod a maloobchod
    Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím
    Druh živnosti:
    Ohlašovací volná
    Vznik oprávnění:
    23.12.2011
    Doba platnosti oprávnění:
    na dobu neurčitou
    ATAN
    ATAN --- ---
    Ahoj. Nemate nekdo zkusenosti s http://www.vvdiamonds.cz ? Maji docela vyhodnou nabidku diamantu, ale veskere nazory, co jsem nasel na netu, mi prijdou "umele". Jsou dost podobne a jen chvala.
    SIBETH
    SIBETH --- ---
    SOLEI: Ahoj, obávám se, že je velmi těžké trefit velikost kamene přesně do obruby, kterou máš v tý náušnici. Kameny nebývají úplně stoprocentně geometricky přesně vybroušené. Spíše je možnost pořídit nejprve kámen a zlatník Ti na něj vyrobí obrubu (buď nahradí tu část v náušnici, ze které vypadla ta dubleta nebo Ti může udělat tu náušnici v podstatě celou novou) a pak se tam ten kamínek nechá zafasovat. Zvaž, jestli si nepořídit úplně nové náušnice. Ale chápu, že některé šperky mají pro člověka velkou citovou hodnotu + samozřejmě netuším, v jakém designu jsou právě ty Tvoje.
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    Měla jsem náušnice s opály (dublety) na šroubek a jeden dublet mi vypadl. To až tak nevadí​ vadí že to byly jediné náušnice na šroubek které mám. Takže teď hledám jak ty náušnice opravit. Nevíte kde najdu zlatníka který mi bude ochoten do fazety vsadit jiný kámen? Třeba tanzanit (a zároveň bude mít ten kámen v prodeji?). Kamínek klidně koupím v Žatecké ale asi mi ho tam do náušnice nevsadi.
    HOKITOKY
    HOKITOKY --- ---
    Prosím znáte nějaké antiky, kde lze najít kvaltní staré náušnice?
    SIBETH
    SIBETH --- ---
    TRPASLICE: Ahoj, tento prsten pořídíš v prodejně Granát: http://www.granat-shop.com/1056-prsten.html?produkt=45&akce=
    Mají také kamenné obchody, tak zkus tam, třeba jej budou mít skladem a budeš se moci kouknout.
    http://www.granat.cz/prodejny
    KORKMAZ
    KORKMAZ --- ---
    TRPASLICE: Taky bych poprosil o nějaký podobný kšeftík. Kolega z ciziny potřebuje domů přivézt něco opravdu kvalitního českého.
    TRPASLICE
    TRPASLICE --- ---
    Nevíte, prosím, někdo o klenotnictví v Praze, kde by měli použitelný výběr zlatých prstenů s granátem a nebyla to past na turisty?
    V ideálním případě bych potřebovala okouknout tenhle model naživo (mají ho v různých e-shopech, takže předpokládám, že je to stadardizovaná sériovka). Víceméně jde hlavně o to, jak ostrá (na pohmat, ne vizuálně) bude ta špička.

Děkuji :)
    BENJAMMIN
    BENJAMMIN --- ---
    Bre odpoledne, poradte mi prosim kde hledat. Shanim pro zenu zlaty privesek, nebo broz ve tvaru lisky. Predem dik
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    KAPULETTKA: a jak moc jsou ty šperky nápadné či okázalé? Jedná se o večerní šperky, které si jinam než na ples moc vzít nelze, nebo se dají i na denní nošení? Protože pokud by nebyly nějak extrémně honosné, tak by podle mě většina lidí ani automaticky nepoznala, že jsou pravé a drahé...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam