• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMILuxusní šperky
    MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    Nevíte o nějaké firmě, která by dělala šperky (náušnice) podobné stylu Kiki McDonough, podobné jako třeba tyto, ale aby byly k objednání v Česku, nikoli v UK?
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    KASUMI: poslu ti ho do posty
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    COQUINE: O jaky sperk ti jde?
    Mas pic?
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    KASUMI: tak zatim jsem z nich takova rozpacita. komunikace pokulhava, objednavaji drahokamy, aniz bychom se dohodli alespon na zakladnim budgetu, no nevim. u sperku za sestimistnou cifru bych cekala jiny jednani. zlatej inbar.
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    KASUMI: :)) mi tam jeden sperk neda moc spat :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    COQUINE: Furt na me vyskakuji na instagramu:))
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    nemate nekdo zkusenost se sperky od korbicky? diky.
    KANAREK1
    KANAREK1 --- ---
    Ahojte, pomohl by mi prosím někdo určit, z jaké doby muze být prstýnek? Je označeny slovem double, což jsem vyčetl je způsob zlaceni.

Děkuji

MADIETTA
    MADIETTA --- ---
    How an Ad Campaign Invented the Diamond Engagement Ring - The Atlantic
    https://www.theatlantic.com/...ent=5befe6a89ac564000134f2e9_ta&utm_medium=social&utm_source=facebook
    SOLEI
    SOLEI --- ---
    LA_BETE: kopiemi šperků se zabývá zlatnictví Pluhar. Ale mne osobně se ten pán znelíbil ve chvíli kdy jsem zjistila, že s klidem vezme prachy a udělá kopii aniž by zákazníka varoval, že chce hloupost.
    LA_BETE
    LA_BETE --- ---
    Lidi, prosím potřebuji poradit. Nemáte doporučení na někoho, kdo by mi byl schopen vyrobit takovéhle (nebo podobné) snubáky?

SOLEI
    SOLEI --- ---
    Uměl by někdo udělat kopii těchto náušnic? S přírodními kameny?

XDEANNY
    XDEANNY --- ---
    COQUINE: hele asi můj telefon lepší nedá.
    Jinak je to kombinace lesku a matu, takže to na fotce trošku mate.

KASUMI: Ano osobní výborná zkušenost se všemi třemi.

KASUMI
    KASUMI --- ---
    XDEANNY: osobni zkusenost s obojim?
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    KASUMI: no jinak ti dik, tuhle jsem si tam vybrala nausnice, dalsi prstynek a janevimcojeste :)
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    XDEANNY: nemela bys ostrejsi fotku? mi prijde misty krivy a nevim, jestli je to fotkou, umeleckym zamerem, nebo ... :-)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    dam asi do zahlavi ty dobre zkusenosti
    COQUINE
    COQUINE --- ---
    FERRENC: ja jsem ta s dobrou zkusenosti z inbar. jen pro info - prisla jim nova kolekce a nemaji ji zatim na webu. kdyz si na miste nevyberes, udelaji ti na zakazku. takhle jsme tam myslim meli snubni, resp. ja si pro sebe snubni vybrala a manzeluv podle nej dodelali na zakazku. pozarucni opravy delaji mimochodem zdarma, alespon nam... :-o :)
    XDEANNY
    XDEANNY --- ---
    FERRENC: V Praze bych asi šla do Dlouhý k Drahoňovskému
    BRILIANTY – PRSTENY
    http://www.drahonovsky.cz/img-brilianty-prsteny/thumb.html
    Případně i naproti Český Granát má šperky zlato/diamant v poměru rozumná cena/kvalita a originalita.

Pokud řídíš a chceš osobní přístup, vybrat si kámen a nechat třeba udělat zakázkový prsten/zásnubák, tak pak
    Tomáš Procházka - Turnov. Já jsem s výsledkem i jeho přístupem maximálně spokojená.
    FERRENC
    FERRENC --- ---
    KASUMI: Diky moc! Rozpocet 15-30 cca. Koukal jsem, ze se daji nechat vyrobit, ale nevim, jak to funguje - jak vypada zadani, jaka je dodaci lhuta a komu to sverit, aby clovek nedostal nejakou nekvalitu?

Napr. tady je nejaky dodavatel, kde bych podle gramatiky o ceskem puvodu pochyboval. :) http://zlato-diamant.cz/galerie/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam