• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3

Payday Wiki
    Payday 2 skills & tools
    Nápověda pro Big Oil - den 2 (Big Oil Engine selector)

Prosim o to, aby ti co hraji a obcas treba nemaji s kym a chteli by mit, necht na mistni home napisi svoje Steam ID, dekuji .. :o)
    rozbalit záhlaví
    MAGE
    MAGE --- ---
    SHASHA_KRASTY: nevím jestli i sejfy, ale něco se dá otevírat těma vysílačkama od Ghosta
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    MAGE: to sem nevedel, ze jde.. :o))
    ale tak tam je imho beztak nejlepsi si nejdriv ty pytle nahazet na stranu u ridice a malym glitchem je pak z auta vytahovat zvenku .. je to docela rychlovka a ses krytej tim autem .. :o)

NELLI: u tech C4ek se bojim, ze jich bude zatracene malo ... kdyz vidim, ze malej blbej sejf potrebujes i 3 ty naloze .. :o/
    MAGE
    MAGE --- ---
    SHASHA_KRASTY: Aha ty kotouče jsem nevěděl, ale i tak zajímavá hračka asi, určitě by se do týmu jedna hodila =D A co jsem si všiml tak v té misi jak se začiná v dodavce od masa s pytlema koksu můžeš proříznout podlahu té dodávky a nečekat až ti FBI otevře vrátka.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    MAGE: znamej v bete tu rozbrusku vyzkousel a jako zadny velky nadseni ... veme ti to primarni zbran (takze musis mit fakt dobrou sekundarni) a neskutecne rychle se nicej kotouce (a mas na zacatek jen dva), takze si majitel rozbrusky sam nese ammo box pouze pro nej ... ale jinak ano je hezky v bankovnim heistu po otevreni dveri sejfu udelat na ty zkurveny mrizovy dvere jedno male "bzum" a nasledne vybrakovat vsechny ty skrinky, co jsou vevnitr, nehlede na moznost dalsiho lootu z bankomatu .. :o)
    NELLI
    NELLI --- ---
    MAGE: jo, už to vidím, díky.
    MAGE
    MAGE --- ---
    NELLI: tier 5 Technician - Shaped Charge - ACEd
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHASHA_KRASTY: no to jsem se taky chtěl zeptat, kdo má teda ty c4? Nikde je v tom managerovi nevidim.
    MAGE
    MAGE --- ---
    SHASHA_KRASTY: mě štve že ta rozbruska je jen v Enforcer =/
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    SHASHA_KRASTY: abych to dovysvetlil, ja pasu po C4kach, kteryma se daji vyhazovat trezory a dvere .. takze acenutej level 5 v Technicianovi .. :o/
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    NELLI: to je uz zhruba na 30tce (bylo to totiz v bete), mozna i o chlup niz .. a ano, to je velmi zabavna ficura .. davat fizlum nabidky, ktere se nedaji odmitnout je proste fajn .. :o)))
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHASHA_KRASTY: no já bych určo rád se dostal na ten level, kdy můžeš "konvertit" fízly na svoji stranu, to je vcelku slušnej boost :)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    tak sem si ted v tom Payday 2 managoru naklikal co bych tak asi chtel jet ve skilech a koukam, ze spokojenej budu na 40tym levelu a po utracenejch 2,005,000$ ... fuuuu :o/

a to sem jeste vcera poridil na trip mine sensor mod a ten me prijde uplne k hovnu .. takze dalsi tri skill pointy v prdeli.. :o(
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Nevi nekdo proc nam vcera nesli defusnout C4ky v tom autobusu v tretim dnu "Rats job"? Bug nebo jsme nekde neco zapomneli?

jinak teda ten "Firestarter" je docela zajimavej .. skoda toho nocniho konce, panove ... :o)
    (pro ty, co nehrali s nama - v poslednim dnu toho "firestartera" jsme skoncili asi 20 metru od auta, ale uz nejak nebyli sily to hrat znova)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    jinak rad poskytnu svuj mumble
    MAGE
    MAGE --- ---
    SHASHA_KRASTY: a to že ti update poškodil soubor s postavou a nastavením...
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    SHASHA_KRASTY:ahaaa tak mozna proto to vydali v utery. Well played overkill :)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    NELLI: jojo az na uvodni padani hry po ziskani achievmentu a naslednej briskni update je to docela povedenej release.. :o)
    NELLI
    NELLI --- ---
    HANOUCH: to mi zase přišlo trochu škoda, nehledě na fakt, že se dalo ještě leccos vývojářům navrhnout.
    No maj ještě na čem makat, ne že ne, ale celkově mi to přijde jako vcelku slušně zvládnutej release, na dnešní dobu skoro nevídanej (SimCity online, Diablo3, BFx...).
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    RUDOLF: od vcerejska se beta chova velmi vtipne - "dvouklik" v librari te hodi na stranku, kde si to muzes koupit a pokud das smazat data, tak se ti to i smaze z library .. :o)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    NELLI: proto jsem na betu ani nesahnul
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NELLI: za mně ideální instantn action -- ale teda dohrát rats bylo brutál a ta happyness..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam