• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3

Payday Wiki
    Payday 2 skills & tools
    Nápověda pro Big Oil - den 2 (Big Oil Engine selector)

Prosim o to, aby ti co hraji a obcas treba nemaji s kym a chteli by mit, necht na mistni home napisi svoje Steam ID, dekuji .. :o)
    rozbalit záhlaví
    MAGE
    MAGE --- ---
    RUDOLF: hodinu páčit ty skříňky by mě asi jeblo =D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    RUDOLF: toho chystam odemknout snad az uplne nakonec a asi jen kvuli mirnejsim padum z vejsky a baleni mrtvol do pytlu.. :o)
    MAGE
    MAGE --- ---
    RUDOLF: já, ale né čistého
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    a hrajete někdo za ghosta?
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    MAGE: myslim, ze jen ty, kde je nejaka elektronika - dvere a sejfy s elektronickym zamkem
    MAGE
    MAGE --- ---
    SHASHA_KRASTY: nevím jestli i sejfy, ale něco se dá otevírat těma vysílačkama od Ghosta
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    MAGE: to sem nevedel, ze jde.. :o))
    ale tak tam je imho beztak nejlepsi si nejdriv ty pytle nahazet na stranu u ridice a malym glitchem je pak z auta vytahovat zvenku .. je to docela rychlovka a ses krytej tim autem .. :o)

NELLI: u tech C4ek se bojim, ze jich bude zatracene malo ... kdyz vidim, ze malej blbej sejf potrebujes i 3 ty naloze .. :o/
    MAGE
    MAGE --- ---
    SHASHA_KRASTY: Aha ty kotouče jsem nevěděl, ale i tak zajímavá hračka asi, určitě by se do týmu jedna hodila =D A co jsem si všiml tak v té misi jak se začiná v dodavce od masa s pytlema koksu můžeš proříznout podlahu té dodávky a nečekat až ti FBI otevře vrátka.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    MAGE: znamej v bete tu rozbrusku vyzkousel a jako zadny velky nadseni ... veme ti to primarni zbran (takze musis mit fakt dobrou sekundarni) a neskutecne rychle se nicej kotouce (a mas na zacatek jen dva), takze si majitel rozbrusky sam nese ammo box pouze pro nej ... ale jinak ano je hezky v bankovnim heistu po otevreni dveri sejfu udelat na ty zkurveny mrizovy dvere jedno male "bzum" a nasledne vybrakovat vsechny ty skrinky, co jsou vevnitr, nehlede na moznost dalsiho lootu z bankomatu .. :o)
    NELLI
    NELLI --- ---
    MAGE: jo, už to vidím, díky.
    MAGE
    MAGE --- ---
    NELLI: tier 5 Technician - Shaped Charge - ACEd
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHASHA_KRASTY: no to jsem se taky chtěl zeptat, kdo má teda ty c4? Nikde je v tom managerovi nevidim.
    MAGE
    MAGE --- ---
    SHASHA_KRASTY: mě štve že ta rozbruska je jen v Enforcer =/
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    SHASHA_KRASTY: abych to dovysvetlil, ja pasu po C4kach, kteryma se daji vyhazovat trezory a dvere .. takze acenutej level 5 v Technicianovi .. :o/
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    NELLI: to je uz zhruba na 30tce (bylo to totiz v bete), mozna i o chlup niz .. a ano, to je velmi zabavna ficura .. davat fizlum nabidky, ktere se nedaji odmitnout je proste fajn .. :o)))
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHASHA_KRASTY: no já bych určo rád se dostal na ten level, kdy můžeš "konvertit" fízly na svoji stranu, to je vcelku slušnej boost :)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    tak sem si ted v tom Payday 2 managoru naklikal co bych tak asi chtel jet ve skilech a koukam, ze spokojenej budu na 40tym levelu a po utracenejch 2,005,000$ ... fuuuu :o/

a to sem jeste vcera poridil na trip mine sensor mod a ten me prijde uplne k hovnu .. takze dalsi tri skill pointy v prdeli.. :o(
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Nevi nekdo proc nam vcera nesli defusnout C4ky v tom autobusu v tretim dnu "Rats job"? Bug nebo jsme nekde neco zapomneli?

jinak teda ten "Firestarter" je docela zajimavej .. skoda toho nocniho konce, panove ... :o)
    (pro ty, co nehrali s nama - v poslednim dnu toho "firestartera" jsme skoncili asi 20 metru od auta, ale uz nejak nebyli sily to hrat znova)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    jinak rad poskytnu svuj mumble
    MAGE
    MAGE --- ---
    SHASHA_KRASTY: a to že ti update poškodil soubor s postavou a nastavením...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam