• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3

Payday Wiki
    Payday 2 skills & tools
    Nápověda pro Big Oil - den 2 (Big Oil Engine selector)

Prosim o to, aby ti co hraji a obcas treba nemaji s kym a chteli by mit, necht na mistni home napisi svoje Steam ID, dekuji .. :o)
    rozbalit záhlaví
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF: padaji z toho vyborny veci slevy na picoviny, ktere bys nikdy nekoupil, emotikony a pozadi na tvuj steam profil
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    IMOLOL: vďaka!
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    RUDOLF: když máš puštěnou hru, je šance, že padnou kartičky (myslím že max 4) a pak podstatně menší šance, že padne boosterpack (balíček kartiček na ten limit 4). Z pěti, nebo šesti karet se postaví badge k té dané hře a z badgů se pak dá taky něco dělat. Nu a stavěním dostáváš levely na steamu... tak nějak. K čemu to je ovšem nevím, asi to nějak ovlivňuje tvůj street(steam) credit mezi ostatními shopaholiky, kteří kupují, sbírají, levelují, ale zásadně žádnou hru nehrajou :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    IMOLOL: chtěl jsem se ztrapňovat na periferii
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    RUDOLF: to se musíš zeptat ve steam auditku ;)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    a k čemu jsou kartičky?
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    HANOUCH: protoze je bude mit pristi tejden v utery .. :o)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    nevite nekdo proc pay day2 nema karticky ??
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    MAGE: :-)

Chce to enforcera, ale to musí být rachot, ale nedokážu posoudit, mordlovali jsme tam policajty..
    MAGE
    MAGE --- ---
    RUDOLF: hodinu páčit ty skříňky by mě asi jeblo =D
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    RUDOLF: toho chystam odemknout snad az uplne nakonec a asi jen kvuli mirnejsim padum z vejsky a baleni mrtvol do pytlu.. :o)
    MAGE
    MAGE --- ---
    RUDOLF: já, ale né čistého
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    a hrajete někdo za ghosta?
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    MAGE: myslim, ze jen ty, kde je nejaka elektronika - dvere a sejfy s elektronickym zamkem
    MAGE
    MAGE --- ---
    SHASHA_KRASTY: nevím jestli i sejfy, ale něco se dá otevírat těma vysílačkama od Ghosta
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    MAGE: to sem nevedel, ze jde.. :o))
    ale tak tam je imho beztak nejlepsi si nejdriv ty pytle nahazet na stranu u ridice a malym glitchem je pak z auta vytahovat zvenku .. je to docela rychlovka a ses krytej tim autem .. :o)

NELLI: u tech C4ek se bojim, ze jich bude zatracene malo ... kdyz vidim, ze malej blbej sejf potrebujes i 3 ty naloze .. :o/
    MAGE
    MAGE --- ---
    SHASHA_KRASTY: Aha ty kotouče jsem nevěděl, ale i tak zajímavá hračka asi, určitě by se do týmu jedna hodila =D A co jsem si všiml tak v té misi jak se začiná v dodavce od masa s pytlema koksu můžeš proříznout podlahu té dodávky a nečekat až ti FBI otevře vrátka.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    MAGE: znamej v bete tu rozbrusku vyzkousel a jako zadny velky nadseni ... veme ti to primarni zbran (takze musis mit fakt dobrou sekundarni) a neskutecne rychle se nicej kotouce (a mas na zacatek jen dva), takze si majitel rozbrusky sam nese ammo box pouze pro nej ... ale jinak ano je hezky v bankovnim heistu po otevreni dveri sejfu udelat na ty zkurveny mrizovy dvere jedno male "bzum" a nasledne vybrakovat vsechny ty skrinky, co jsou vevnitr, nehlede na moznost dalsiho lootu z bankomatu .. :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam