• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    kdo bude dneska hrát?
    MAGE
    MAGE --- ---
    to se nám ta debata o Payday pěkně zvrhla
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    já mu je dávám sám od sebe, můj e-penis je založen na skillu, ne na kartičkách :)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    SHASHA_KRASTY: ty woe dobre lepik. musime taky rozhodit site takhle nam ty e-penisy nikdy nenarostou.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    RUDOLF: presne .. karticky jsou vlastne prestupni drogou k nejtezsi zavislosti na "pare", kdy hry kupujes, ale nehrajes .. :o)

IMOLOL: mno tak po pouhem letmem brouzdani strankou wastedonsteam.com musi byt kazdymu jasny, ze nejvetsi e-peenis ma v CR Lepik, zeano.. :o)
    Ale s tema kartickama to ma s tebou dobre zarizeny.. vo tom zadna.. :o)
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    HANOUCH: no ještě jednu poslal, ale už si nepamatuju jakou a taky mi koupil hůmblbůndl :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    jasně, takže to jsou všechno vstupní drogy do k tvrdším steam drogám..
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    IMOLOL:To je vydriduch !!!! Ja bych ti dal dva :D
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    SHASHA_KRASTY: taky jsem chtěl použít "e-penis", ale tím bych nepřímo udělal z Lepíka člověka s největším dickem na nyxu :D ostatně, posílám mu kartičky co mi dropnou a kupříkladu včera mi za to dal emotikonku s medvídkem
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    k IMOLOL doplnim jen to, ze pocet dropu karet je zavisly na tom, kolik tech karet hra ma a je to jejich vetsi (pri lichym poctu) polovina .. a padaji pokud danou hru mas aspon pustenou ... boostery maji vzdy tri karty a padaji scela nahodne, i treba kdyz danou hru nehrajes .. jejich procentualni moznost padnuti je zavisla na velikosti steam levelu .... celkove je sbirani karet zhruba k tomu co popsal IMOLOL, plus samozrejme to, ze se tim zvetsuje Steam e-peenis a tudiz jsi vice zadan mezi virtualnimi napadniky .. treba me se tim, ted co jsem na 40tym levelu, zvedl pocet pokusu o prihlaseni na muj ucet (a jeho kradez) z nuly na cca 1 tejdne .. :o)
    mno a craftenim odznaku ti padaji emotikony a pozadi na profil ... k Payday jednicce ke shlednuti treba zde: http://www.steamcardexchange.net/index.php?gamepage-appid-24240
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF: padaji z toho vyborny veci slevy na picoviny, ktere bys nikdy nekoupil, emotikony a pozadi na tvuj steam profil
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    IMOLOL: vďaka!
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    RUDOLF: když máš puštěnou hru, je šance, že padnou kartičky (myslím že max 4) a pak podstatně menší šance, že padne boosterpack (balíček kartiček na ten limit 4). Z pěti, nebo šesti karet se postaví badge k té dané hře a z badgů se pak dá taky něco dělat. Nu a stavěním dostáváš levely na steamu... tak nějak. K čemu to je ovšem nevím, asi to nějak ovlivňuje tvůj street(steam) credit mezi ostatními shopaholiky, kteří kupují, sbírají, levelují, ale zásadně žádnou hru nehrajou :)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    IMOLOL: chtěl jsem se ztrapňovat na periferii
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    RUDOLF: to se musíš zeptat ve steam auditku ;)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    a k čemu jsou kartičky?
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    HANOUCH: protoze je bude mit pristi tejden v utery .. :o)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    nevite nekdo proc pay day2 nema karticky ??
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam