• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SHASHA_KRASTY: tak to je parada. u jednicky me stvalo, ze tam na cajty byl v podstate kdekoliv automatickej trigger a neslo to resit jinak.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    NAGASAWA: nejlepsi je to tak delat! A taky je to dobrej boost na prachy a expy! Ale nekdy je to dost o nahode a hodne o souhre teamu.. :o)
    napr. "jewellery store" vcera asi dvakrat na nejtezsi (nebo very hard) obtiznost vcelku v pohode .. :o)

akorat u toho teda probihaji maly "wtfaky", kdy vylupujes klenotnictvi, behas po ulici v masce a o ulici vedle v klidu jezdej auta a treba i chodej lidi :o)
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    tam uz jde plnit ukoly i bez toho, aniz bys na sebe pritahl pozornost policie? to je hodne slusny.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    a tohle je taky hodne slusny.. :o)

Steam Community :: Screenshot :: $500000
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=169322628
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    notywoe ... by me docela zajimalo, jak dlouho tohle jeli a jaky levely chlapici maji .. ;o))

Steam Community :: Screenshot :: Solo, Overkill Framing Frame. 9 Paintings, 9 Money, 8 Gold
    http://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=169437974
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    HANOUCH: ach, jsme v tom univerzu ještě panna.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Btw.. Hrál jsem několik her s nějakýma chlapíkama, poptali se nás odkud jsme.. A o pár her později, mně pobavila hláška, tak jsem napsal Like a real russians! V tu chvíly se okamžitě odpojili:-)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    RUDOLF: vlad taky ne
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    You are not real russians!
    TERZ
    TERZ --- ---
    SHASHA_KRASTY: jj, akorát jsme selhali, Vlad na nás není pyšný :-(
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    vcera jsme hrali heist "Big Oil job", ktery neni na homepage, tak ho tam davam ... ma dva dny, zeano? :o)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Mayhem Dressed in a Suit je skvělej pop kulturní název skladby
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    a pro moje cisty svedomi dodavam, ze tady se da poridit za pet babek .. :o)

PAYDAY 2 Official Soundtrack | OVERKILL Soundtracks
    http://overkillsoundtracks.bandcamp.com/album/payday-2-official-soundtrack
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    NELLI: nerikej dvakrat, hombre! :o))
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHASHA_KRASTY: vyměním pytel preventýnu za soundtrack
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Jinak tady posloucham soundtrack a je vazne dobrej! Vim, ze bych takovy zlocin delat nemel, ale zajemci o link necht me napisi do posty... :o)

NELLI: super, ja vam to pak pomuzu odtahat! :o)
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHASHA_KRASTY: budeme na tebe myslet a po dobu tvé nepřítomnosti navaříme spoustu perníku!
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Ja vcera vyzkousel jako sekundarku Compact-5 Submachinegun a jako dat tomu slusnej tlumic a poradny miridla (ten zaklad, to jsou spis zaslepovadla), tak je to naprosto super! Pochopitelne teda do doby nez se clovek dohrabe (36 level) ke Kobus 90 Submachinegun.. :o)

NAGASAWA: urcite doporucuju .. me dlouho nic nechytlo jako tohle .. ja dneska odjizdim si rachat prdel v mori a normalne jsem decanko nastvanej, ze tam nebudu mit komp na kterym bych mohl hrat .. to se me snad jeste nestalo! :o)))
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    SHASHA_KRASTY: supr diky. Dneska,a nebo o vikendu se pridam.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Kazdopadne s tim vcera Hanouch slusne ruloval ... hned v prvni misi s timhle mel accurancy 78% pri nejvetsim poctu zabitejch .. :o)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam