• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    jenom mě pořád ne a ne padnout nová maska!
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    já dostal sight na deagle, tak jsem to za půl mega koupil natěšenej na optiku a dostal jsem jen přesnější mířidla.. hrozně smutný.. ale vylosoval jsem su tlumič na uar-5 nebo co to je a to mně baví, páč k tomu mám i kolimátor a další tři vyfikundace..
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    TERZ: si tu beretu musím zkusit, protože podle toho jakou damage má ve statistice není o moc lepší než glock
    TERZ
    TERZ --- ---
    IMOLOL: jo základní sundá na ránu to je pravda, u těch víc obrněnejch už to není pravidlem. Bereta dá obyč taky na ránu silnějši na dvě ale má 180 nábojů.
    Dvouhlavňovka možná já mám na mysli tu sekundárku na kterou sem namontoval všechny kraviny který jsem měl a stojí za prd. Teda zabíjí dobře, ale střílím do fízla a spolu s ním zabiju i tři civi...
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    TERZ: no jo, jenže bronco je 6 nábojů -> 6 vdov po policajtech. A ta dvouhlavňová brokovnice je imho nejlepší kvér ve hře.
    TERZ
    TERZ --- ---
    Tak jsem včera nachvíli přesedlal na Bronca jo je to výborná záležitost ale ty náboje ho nechutně omezují. Vylepšená bereta zatím nenašla konkurenci a po trapasu s vyhozeným milionem za zbytečnou brokovnici asi ani nenajde :-D
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    IMOLOL:
    rad dam svou pilku dnes vecer k dispozici. Na 8mou budu online
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    tak jsem za tři míče respectnul z enforcera na technika, kdo by si chtěl dneka na večer vydělat pár dukátů na nightclub, ukranian job případně firestarter (na to je teda třeba pilka) ať dá vědět.
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    Všimli jste si v safe housu těch krabic s krámama po stěhování a že mají na sobě různé samolepky, většinou s nápisy jako Car parts atd.? Několik z nich je však označeno jako "Expansion 1, 2, 3" a oku pozorného diváka jistě neunikne QR kód.

takže jestli chcete vědět, kdy vyjdou expanze a co budou obsahovat... máte smůlu protože jediný co z QR zjistíte je:

_LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    HANOUCH: supr, diky, jdu na to ,)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Jen mně irituje, že mody jsou nahodně, aby to člověk mušel hrát furt.
    SVORO
    SVORO --- ---
    Dobrou noc ! a Díky Rudolfe a Bode :)
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    TERZ: jojo, tahle hra dela z cloveka hamiznou svini! :o)
    TERZ
    TERZ --- ---
    HANOUCH: Rozkošný 17tý lvl :D
    TERZ
    TERZ --- ---
    Do dneška jsem měl problem vydělat 100k. dopo jsem nahuntil 2 500 000 abych měl na c4 a říkal si že je to hromada. za hodinku večerního hraní s klukama jsem nahuntil další 2mega a mám pocit že mám málo :D
    _LEPIK_
    _LEPIK_ --- ---
    podle marketu uz vam to dropuje karticky :)

mrknete jake jsou emotikony, pozadi atp.
    Steam Trading Card Exchange
    http://www.steamcardexchange.net/index.php?gamepage-appid-218620
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Akorát mně irituje že fuet neipravili mouse bug v menu pro ultrawide monitory
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    Ok, takže ted ghost versus mastermind.:-) mastermind jsem jel v beťe
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam