• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3
    NELLI
    NELLI --- ---
    IMOLOL: jup, maj to rozesraný, ale dá se to zkousnout
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    dotaz: taky vám pejdej posledních pár dní láguje a odpojuje se ze hry? Lagy se nepoznají při střelbě, ale zejména při interakci s předměty (taštičky jsou vyhazovány se zpožděním, ammo se neobjeví hned po položení, kolegové se při chůzi zastavují a pak akcelerují vpřed). Občas je to takovej extrém že vidím spoluhráče 20m od místa než kde aktuálně je.
    BOD
    BOD --- ---
    aktuální progres http://goo.gl/npjvr3 & masky

MAGE
    MAGE --- ---
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    fakt nejlíp to fungovalo den po vydání, od tý doby samý lagy a odpojování.. fuck. Kdyby to aspoň ukazovalo jak kvalitní je spojení na hosta.
    SVORO
    SVORO --- ---
    Mno jako mohli by ten Krájm.net udělat trochu lepší !!
    NELLI
    NELLI --- ---
    ještě že máme ty hudriliony naškudlených peněz a můžem respecovat do halelujá
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    SVORO: já jsem svaly, ty jsi mozek
    SVORO
    SVORO --- ---
    IMOLOL: Zatímco zde přítomný Maňas..ehm Imolol prokázal neuvěřitelnou sílu tak zde přítomný Ing. Prouza.. ehm SvoRo prokázal neuvěřitelnou chytrost Náčelníku.
    Náčelník: "Hmm tak z nich uděláme tým" :DD
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    SVORO: však pilka bude taky, za technika mám navíc rychlou vrtačku a další perky. Stealth je pro pacifisty, takže mezi ghostem a technikem byla jasná volba :D
    SVORO
    SVORO --- ---
    IMOLOL: Tak Nightclub trezor otevřu rukou a náklaďák ve Watchdogs se nedá odpálit, myslím tu podlahu stejně tak se nedá odpálit kanál v FF day2 a neotevřeš s ní bankomat. C4<OVER9000 jedinej job kde C4 potřebuješ je rush Uk Jobu...
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    SVORO: C4 je ještě na nighclub, náklaďáky se s ní daj odpálit taky, osobně jedu na build s pilou a C4
    SVORO
    SVORO --- ---
    MAGE: Mno já to vzal takhle, říkal jsem si že chci abych byl schopný otevřít vše a rozhodoval mezi C4 a pilou přičemž pila vyšla z toho trochu líp.

C4 se hodí akorát na rush Ukrainian Job - čelenka tak pila je na rush 4 obchodů (bankomaty a bankomaty obecně) + Náklaďák (Watchdogs day1) Obrazy (day1) a kanál (day2) + Firestarter náklaďáky (day1).
    Díky tomu bych měl být schopen se dostat kamkoliv respektive otevřít cokoliv :D

RUDOLF: Mno při mém stylu hraní zbraně obecně moc nepoužívám :D jen když je průser a nebo jdeme stylem Run&Gun :)) a když se dostanu do situace, že potřebuji někoho sejmout tak jsem od něj do 0,5 metru a dát mu přes držku je rychlejší a víc potichu no....
    MAGE
    MAGE --- ---
    RUDOLF: IMHO jim radši dávám přes držku než je střílet tlumičem =)
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    SVORO: a to melee je tak účinný?
    MAGE
    MAGE --- ---
    SVORO: shit =D dobre ty
    SVORO: no vypada to ze pojedu neco podobneho, i kdyz se mi do toho enforcera moc nechce
    SVORO
    SVORO --- ---
    Tak takhle nějako si to asi představuji :D http://www.pd2skills.info/profile/svoro-100/
    SVORO
    SVORO --- ---
    Musím se pochlubit :))
    FBI solo :D A moc díky Mage (udělal jsem to na podruhé co jsi se odpojil)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    jinak dalsi adept na nastenku http://payday.wikia.com/wiki/Payday_Wiki
    SVORO
    SVORO --- ---
    RUDOLF: Ne a ještě by mně zajímalo jak to vypadá, když se dělaj watchdogs s pilou a prořezat se tím náklaďákem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam