• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MAGEPayday 2 & 3
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    SHASHA_KRASTY: mam odemcenou a naskilovanou pilku tak muzeme farmit banku a deposit boxy
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    HANOUCH: do viru velkomesta citajiciho cca 7000 obyvatel nejspis nepujdu, ackoliv k nam doslova "prijela pout" .. dnes to vidim tak na osmou! :o)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    SHASHA_KRASTY: dneska uz urcite dame budes doma nebo razis do viru velkomesta ?
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    NELLI: me to furt bere, protoze ... vcera to spadlo za skoro celodenni hrani jednou, straze u meho militantniho zpusobu hrani uplne neresim a s tema hitama nevim o cem uplne mluvis, protoze to sem nejak nezarigistroval (ale nevyvracim, ze neco prehlizim)

Jinak za vcerejsek moc diky Svorovi za boost XPcek a penez! Hned po prvni hre kam me pozval 3 levely a 800k babek byl slusnej uvod do "stealth" problematiky heistu Framing frame .... trumfnul to ale snad jeste uplne posledni vcerejsi heist Firestarter (v kterym uz jsem uz byl stastnym majitelem C4ky) se zcela neznamejma lidma (dva z nich meli evidentne spolu mumble a hrali vyborne), kde nam to vzdycky tak do pulky slo zpusobem pacifistickym, ale jak to byva, v kazdem dnu se to zvrtlo (nebo zvrhlo) a presto jsme odnesli prvni i druhy den plnou palbu zbrani a komplet vybrakovani sejfu ve 3tim dnu -> konecny profit 950 000$ me skutecne "posadil do zidle" .. :o)))
    DUBAS_
    DUBAS_ --- ---
    NELLI: heh koukam ze je to vsude stejny ja vcera hitoval na 10m survaka m16kou bohuzel celej zasobnik nestacil a on me vystrelil m14kou

ach ty desynci ci v tom bylo neco jineho :)
    NELLI
    NELLI --- ---
    SHASHA_KRASTY: padá to, stráže občas viděj přes zeď, hity neregujou ani z metru občas...k nasrání akorát teď.
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    BOD: jo tak je fakt, ze me to taky jednou koplo ... rikal sem si ze me kopli spoluhraci .. :o)
    BOD
    BOD --- ---
    SHASHA_KRASTY: často vyhazuje hráče ze hry, mám i jiné hry na hraní, počkám až to poladěj
    MAGE
    MAGE --- ---
    když to dopadne tak bych taky dal =)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    SHASHA_KRASTY: vitej dnes s tebou dam
    PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    protože na ně nemáš peníze!
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Proste dneska cca v 8 bysme mohli dat? Btw ty bugy o kterych pisete sem nezaregistroval...
    SHASHA_KRASTY
    SHASHA_KRASTY --- ---
    Vratil jsem se po dovoleny a vcera vecer hral jen jeden z mejch friendu? To uz vas to prestalo bavit? :o(

je teda fakt ze sme s Lukynem dali misi Firestarter a zisk cca 800 000$ pro kazdyho nakonci velmi potesil .. :o)
    BOD
    BOD --- ---
    SVORO: tu stříšku sem přehlédl:/
    SVORO
    SVORO --- ---
    BOD:
    - vchod do OC je celej ze skla je tam "stříška" ta se taky musí rozbít
    - jak jsou bankomaty tak tam je těch skel cca 6-7

Payday 2 - Shoot the Glass! - Trophy / Achievement Guide [Solo] Mallcrasher - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=2WQgPN66hQI
    BOD
    BOD --- ---
    Pokus o achievement Shoot the Glass! mi opět nevyšel. Pro jistotu jsem rozbyl všechno sklo (nejen okna, malá okna, výplně dveří a zábradlí, ale i vitríny ve zlatnictví ap.), šel jsem od vstupu nahoru, takže mi stropní okna zbyla nakonec, to poslední ze helinou se buglo, nešlo rozbít, fízlové ho ale proskakovali. Je možný, i když nepravděpodobný, že jsem někde něco jiného nezničil a o tom buglim okně to vůbec neni.. trvalo to necelou půlhodinu, na dvě hvězdičky, bez ammo bagu zvedání celkem pohoda

PEPSSI
    PEPSSI --- ---
    IMOLOL: v Pacmanovi ne
    IMOLOL
    IMOLOL --- ---
    PEPSSI: mno jo, jenže to se ti přece stává v každý hře ;)
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    PEPSSI: ne ted vazne. Ja byl vcera host takze je mozny, ze tam je chyba v prenosu dat a tem co hostuji se to nestava.
    HANOUCH
    HANOUCH --- ---
    PEPSSI: ze on se Vlad chtel zbavit nepohodlnych svedku :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam